Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Şimdi 16 gb lik usb ye yazıyorum rufus programı ile . Peki flash bellek te kalan boş yer başka dosya koyunca kabul eder mi . Yoksa yazılan usb bellek yazılan iso dosyası için mi kallanim izni olur .
Ve aynı usb belleğe win10 ile win 7 Xp linux falan yazarsak olur mu canlar . Multi iso diye birşey görmüştüm

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Şimdi 16 gb lik usb ye yazıyorum rufus programı ile . Peki flash bellek te kalan boş yer başka dosya koyunca kabul eder mi . Yoksa yazılan usb bellek yazılan iso dosyası için mi kallanim izni olur .
Ve aynı usb belleğe win10 ile win 7 Xp linux falan yazarsak olur mu canlar . Multi iso diye birşey görmüştüm
hepsini içine atabilirsin ama önce hdd gibi bölümlen lazım yani örn 1 tb biharddiski 500 500 olarak iki böldükten sonra başka bi pc takınca sanki 500 gb lik iki tamamen farklı hdd gibi görünür bunu flash belleğe yapıcada öyle oluyor yani sanki 16 gb flaş bellek yerinde 4 tane 4 gb lik flaş bellek takmak gibi

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Sanırım xboot programı kendisi bölecek .
Şimdi w10 iso yazdım lakin boot tan yükleyince Macar ca dil var kurulumdan sonra Tr ye çevirmek mümkün mu

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Sanırım xboot programı kendisi bölecek .
Şimdi w10 iso yazdım lakin boot tan yükleyince Macar ca dil var kurulumdan sonra Tr ye çevirmek mümkün mu
İso yu ilgili proğram ile usb belleğe yazdırırken zaten hangi dil diye soruyor,
oradan türkçe seçmediniz mi?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hiç görmedim yazarken

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Değerli insan yazarken dil seçeneği yok . Önerdiğin var mı usb yazma
Değerli arkadaşım..
Benim sözünü ettiğim windows un web sayfasına girdikten sonra orada 32 ya da 64 bitlik seçimi yapıp çalıştırdıktan sonra bir proğram açılıyor..
Bu proğramda windows u direkt yükleme ya da USB ye kayıt etmek gibi seçenekler geliyor, USB seçeneğini seçtikten sonra da ekrana Dil seçeneği gelmesi lazım..
Siz başka yerden yazdırıyorsanız onu bilemiyorum..

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Onu indirdim ama dil hiç gormedim . yazdığımı sildim bellekten şimdi tekrar yazma olmuyor.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Değerli insan yazarken dil seçeneği yok . Önerdiğin var mı usb yazma
windowsun kendi programından yaz windows usb dvd tool
microsoftun sitesindeki programdaki orjinal isoyu indirin
daha sonra dil yüklemesi ile türkçe yapabilirsiniz
usbyi bölmek diskte kalıcı hasarlara neden olabilir ve diskiniz buna uyumluluğu kontrol edin her usb bunu yapmıyor
format dosyaları dışında dosya atabilirisiniz(resim müzik vs) sorun olmaz ancak başka bir format isosu daha çekerseniz çalışmayabilir

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty ve bozkirdangelen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
The selected file is Not a valid iso file . Hatası verdi
Yani geçerli iso dosyası değil diyor . Orjinal iso yani

Son düzenleme:
exp_l0it

exp_l0it

Üye
The selected file is Not a valid iso file . Hatası verdi
Yani geçerli iso dosyası değil diyor . Orjinal iso yani
power iso programı ile UDF özelliğini kapatıp aç çalışıcaktır.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Battlefield 4 oyuncularına tavsiye eğer Punkbuster hatası alıyorsanız windows 10 a yükseltirken sorun çıkmış olabilir oyun içindeki exe ile tekrar kurun düzelecektir benim 1 haftadı Apeal atıyorum ban kaldırsınlar diye

ca_sus

Üye
Arkadaşlar soruma cevap veren olmadı

Güncelleştirmeler var.
• Cumulative Update for Windows 10 for x64-based Systems (KB3081436).
evet arkadaşlar yeni gelen bu güncellemeyi yüklüyorum indiriyor pc yeniden başlatılsın diyor evet diyorum yüklüyor, yüklüyor sonra yüklenemedi deyip güncelleştirmeler geri alınıyor diyor sebep nedir sizce

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Güncelleştirmeler var.
evet arkadaşlar yeni gelen bu güncellemeyi yüklüyorum indiriyor pc yeniden başlatılsın diyor evet diyorum yüklüyor, yüklüyor sonra yüklenemedi deyip güncelleştirmeler geri alınıyor diyor sebep nedir sizce
eğer işlemcininiz overclocklu ise çökme yapmış olabilir sistemini yazar mısın ?

exp_l0it

exp_l0it

Üye

Güncelleştirmeler var.
kayıt defterinden kaynaklanıyomuş. Ama güncellemeyi bende yükleyemedim. Nasıl çözüleceği hakkında pek bir fikrim yok ama yabancı sitelerde yazıyo çözümleri
ben 32bit kullanıyorum ve her seferinde hata alıyo bu güncelleme bir çözümü var mı bildiğiniz?
Cumulative Update for Windows 10 (KB3081436)
hata kodu 0x800703f1
sanırım registry ile ilgili bir sorun netten arayınca birkaç farklı yöntem çıkmakta

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Windows 10 dan önceki sürüm yasal olabilir ve onun üzerine yüklendiği için sistem etkinleştirmeyi yapmıştır.
Yani anladığım kadarıyla mevcut olan sürümün üzerine yüklemiş..
Anlamadıkki mevcut olan sürüm windows 7 ama silip sıfırdan 10 kurmuş

hikmet366

hikmet366

Üye
Ya birşey sorcam eskiden böyle birşey yoktu pc kendi kendine açılıyor odamın lambasını açıyorum pc açılıyor ne bilim yada kendi açılıyor bir fikrim yok

• Beğen
Tepkiler: Emrebali05

Üst Alt