kopya çin malı n 99 i telefon ahkkında

Sponsorlu Bağlantılar

guest_blue

Üye
arkadaşım valla benim amca oğlu aldı çin malo.kdv si çıktıysa hiç düşünmeden al ama çin malını alma hiç bi ekstası yok

GustavoColman

GustavoColman

Üye
walla ben internetten 110 kağıda sıfır aldım.mükemmel telefon.
iyi oldu nokia'ya falan yıllardır 5 liralık makinelere binlerce lira ödedik.
bu çinliler çok iyi insanlar.beğenmediğiniz telefondaki ses hiç bi telefonda yok bu arada.

EVRENCEEE

EVRENCEEE

Üye
ARKADASIM ÇİN MALI SAFİR N 99 KULLANIYORUM O KADAR MEMNUN KALDIMKİ SAMSUNG D 900 İ Mİ RAFA KALDIRDIM.N99 SAFİRİ 200 YTL ALDIM:yuru

maliakg

maliakg

Üye
N99 tahtakale'de hemen her telefoncunun camında yazıyor bazılarında Nokia N99 yazıyor bazılarında sadece N99 yazıyor herkes biliyor ki Nokia değil. Ama kalitesini görüp incelemediğimden bir şey diyemem. Her Çin malı kötüdür diyemezsiniz çünkü piyasadaki çoğu elektronik cihaz Nokia,Sony vs ninde üretimi çinde. Çin'de de kaliteli markalar mevcut. Ancak bizim uyanıklar ucuz olsun diye gidip Çin'e Dünya'nın çeşitli yerlerinden iade olarak gelmiş ve tamir görerek tekrardan piyasaya sürülmüş spot malları alıp geitiriyor ve milletimize sunuyor ben bunlara bir çok kez şahit oldum. Klasik bir cümle olacak ama ; Çin de aynı ürünü 10$'a da bulursunuz 100$'a da size kalmış.
dostum çinde sadece kulaklık fln o parçaları üretiolar nokiada nokianın 3 fabrika var macaristan finlandiya ve almanya aslında finliler ve macarlar türkmüş almanyadada türk çok fabrikada çalışan yani nokia yarı türkmalı sayılır hatta türk malı:D:ehe

--------------- Ekleme ---------------

ama sakınn almayın bnm kuzen n99i bozuluncatelefoncuya verip yaptırdı daha sonra sattı şimdi n70i var çok daha memnun şimdi n99i aldıına bin pişman:vur sakııın almayın üstelik sar değeri yüksek o telefonların yani sağlığa çok zararlı asla almayın bunu çok dandik zaten:@:bann:

mrtcngll

Üye
nokıa dan şaşmayın beyler

armutsapi44

armutsapi44

Üye
Yasal uyarı telefonun ömrü 6 aydır..!

beadlehooke

Üye
AYNEN TELEFON ALMAK ISTERSENIZ SADECE 250 YTLYE ISTER ANYCOOL ISTER N99İ ISTERSENIS N99 SAFİR HEPSI AYNI FIYAT ALMAK SIZE KALMIS [email protected] ekleyın

Odysseus

Odysseus

Üye
Java diye bir işletim sistemi olmaz Van Hojidonk arkadaşım bilmiyorsan bilgilerine

Kardes Bana n95 8 gb lazım ekranı kötü diyorlar ama fiyat bulmam lazım ankaradan katılıyorum 600 ytl fiyat cekiyorlar ama piyasada 300 ytlye kadar satıldığıda belli onun icin [email protected] adresine dönermisin sevinirim n99i ve n99 da dahi
Arkadaşım birincisi neden özellikle bir telefon modeli bu kadar lazım olur anlamış değilim. İkincisi bazı arkadaşların bilgisizce hatta işletim sistemini java yapacak kadar bilgisizce yorumlarını atın bir kenara kullanan insanlara ulaşın. Trident CK2008 model TV li telefon kullanıyorum. Bu telefonların tek kötü yanı arkadaşların işletim sistemi diye etiketlendirdiği javanın olmaması. Bu nedenle oyun ve program yükleme şansın yok. Ama televizyon dersen 15 e yakın kanal çekiyor. Müzik dersen son seste yanında bağıranı duyamıyorsun. Ben bu telefonun satıcısı falan değilim, sadece burada gereksiz yere yorum kalabalığı yapan bilgisiz arkadaşların bilgilerini çürütüyorum. Fiyatlarıda öyle 600 YTL falan değil. Web sitelerinde 140 YTL ye kadar alabilirsin. Sana esas tavsiyem N95 diye veya işte 8800 luna diye lanse edilen telefonlardan alma onlar gerçekten 5 para etmez. Alıyorsan Trident gibi veya buna benzer Any cool gibi telefonları alabilirsin

ona asla para vermem
Arkadaşım ona para vermezsin de sen de LGKE770 kullanıyorsun. O çok mu iyi. Ben de Sony Ericsson W610i var. Çinde üretilmiş ne yapalım yani. Bence gayet hoş telefonlar.

selam arkadaslar googleda buldum bu siteyi ve uye oldum soruma gelınce arkadas konyada 430 ytl ye n99i almıs çin malı 350 ye satacak bana 1 haftalık ddeger mı arkadaslar radyosu ve tv sı var kamerası dandik bluetooth dokunmatık ekran iyi ama ınternet yok sanırım telefonda bana detaylıca bir bilgi verır mısınız

bırde cu çin malı tellerden alırsak diyelim en cok hangısnı önerırsınız

arkadaslar bir yardım etseniz

sana da cevap vereyim arkadaşım. bu telefonlarad java yok dolayısıyla internet yok. O satan arkadaş kazıklanmış seni de kazıklamaya çalışıyo oyuna gelme

selam arkadaslar ben bu çin malı n 99i den aldım sımdılık gayet guzel ama bunun otomatık tus kılıdı varmı bunu sormak ıstedım yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Ayarlardan / Güvenlik Ayarlarına gir ve oradan otomatik telefon kilidini açık konuma getir

arkadaslar çin malına diyecek laf yok Allah çin malı satanların belasını versin e250 aldım 230 a satmaya kalkdım 70 ytl ye nası iş ya

birde arkadaslar arkadasda n99 var çin malı kamerası dandık ama o sesi o dokunmatigi görünce insanın alası geliyo alayımmı sizce_?

Sen önce adam gibi konuşmayı öğren sonra kullandığın telefona bak birilerine bela okumadan önce.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...lara-dikkat-surekli-guncellenecek-152784.html
millet bangır bangır bağırıyoruz hiç bişeyi düşünmüyosanız sağlığınız için almayın şu telefonları bunlar hem 2. el piyasasına darbe vuruyor hemde sağlığımızla oynuyor yapmayın etmeyin yaaa

sen telefon satıyorsun galiba ondan ikinci el piyasasını düşünüyorsun. alıcı olsan işine gelirdi

dostum çinde sadece kulaklık fln o parçaları üretiolar nokiada nokianın 3 fabrika var macaristan finlandiya ve almanya aslında finliler ve macarlar türkmüş almanyadada türk çok fabrikada çalışan yani nokia yarı türkmalı sayılır hatta türk malı:D:ehe

ama sakınn almayın bnm kuzen n99i bozuluncatelefoncuya verip yaptırdı daha sonra sattı şimdi n70i var çok daha memnun şimdi n99i aldıına bin pişman:vur sakııın almayın üstelik sar değeri yüksek o telefonların yani sağlığa çok zararlı asla almayın bunu çok dandik zaten:@:bann:

pardon ama kulaklık çinde üretilip neden telefonun arkasına Made in China yazılsın. sadece kulaklığa yazılmaz mı bay bilgin

karatepeli

Üye
bu mal toshıbanın
ben pek begen medım
,

akin_sifreci

Üye
ARKADAŞLAR bende bu tlf var cin malı gerçekten çok güzel bi tlf ve sesi cok yuksek ayrıca uygun viyata aldım sadece 160 ytl ...
REVENSBURG: telefon kapandı ama telfoncu bana dediki tlf kapanırsa geri getir bana tekrar acim dedi ve kulaniom şimdiye kadar hiç bi sorunu gerçekten buylmadım sizlerede davsiye ederim [email protected]

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Piyasada bir süredir kapış kapış satılmakta olan sahte Nokia N99i telefonlar, gelişmiş özellikleriyle kullanıcıları üzerinde iyi bir intiba bırakıyor. Aşağıda N99i olarak satılmakta olan iki çeşit telefonu ve özelliklerini görebilirsiniz. Bu telefonlar sundukları özellikler ile sahte de olsa alınabilir, yani kişinin insiyatifine kalmış birşey. Fakat sakın ola ki size gerçek Nokia N99i gibi satılmasına izin vermeyin. Nokia’nın resmi gelecek planında bu ürünler kesinlikle yer almamaktadır.

Nokia N99i

Yeni Sahte Nokia N99i

Özellikleri:
1.3 Megapiksel Kamera, FM radio, Mp3 müzik ve Mp4 Video, Analog anten ve TV yayınlarını izleyebilme, Video kayıt, Bluetooth, GPRS, 256MB dahili hafıza ve 2.6 inç dokunmatik ekran.

Özellikleri:
3 Megapiksel kamera, 764KB dahili hafıza, 256MB Micro SD Kart, TV yayınlarını izleyebilme, ses kayıt, Mp3 müzik ve Mp4 Video, GPRS, Bluetooth, Dokunmatik Ekran.

tekin_58

Üye
150 milyon n99i

kafayı çabuk yer haberiniz olsun demedi demeyin

jatvalca

jatvalca

Üye
dolya n99i denen bi telefon aldım ama sadece tv için aldım
kullanıyorum şimdiye kadar pek sorunla karşılaşmadım inşallahta karşılaşmam

ss32

Üye
arkadaşlar ben çin malı telefon elimde var isteynlere satabilrm bursada oturuyorum ve çin malları 3 e ayrılr A,B ve C kalite olmak üzre bu B ve C kalitede menü bozuktur karakterler türkçe deildir vesaire hele C kalite 1 haftada elinizde patlar fakat A kalite telefonu nokianın sahibi gelse ayıramaz ve kolayda bozulmaz menüsü ve tüm özellikleri orjinaliyle aynıdır bendekilerin hepsi A kalitedir sirrocco gold , luna , arte sapphire ve diğer modeller mevcuttur isteyneler [email protected] adresinden bana ulaşabilir . fiyatlar uygundur

abdnaydn

Üye
bende de var çin malı bir telefon ama sakın inanmayın hemen hopörlösü patlıyor. veya herhan gi bi sorunu olduğunda garantiye gönderiyosun yok firmamız iflas etti yok baktık kulanıcı hatası diyorlar hep para tuzağı

kaan534

Üye
arkadaşım bildiğim kadarıyla n99 daha cıkmadı ama cıkarsada 5-6 milyar cıvarında dır ve n99 cep bılgısayarı gıbı dızaynlanyomus
oha lan ne 5-6 milyarı salo arabamı alıon len:megafon::nono:

suskun_27

Üye
ya abiler duymadınız mı n99i yi yha cin mali tv si filan war hemde 200 tl yha ben 6 ay önce almısytım taa. ama deymez bozulursa tamiri olmuo?????????

ylncntnk

Üye
arkadaşlar bence güzel telefon televizyonu güzel kamerası fena değil hoparlorler güzel nokia n 95 çıktı 1.5 milyaara alan aldı orjinal n 99 çıksa 2 milyarda alırız heralde :):)

armagan67

armagan67

Üye
ben sana işin gerçeğini söyliyim geçen kuzen almış bu telefondan hava atıyor bana n99i aldım falan diye gittim telefonu gördüm MADE İN CHİNA sakın alma fiyatı da 150-200 ytl bizim burda(zonguldak)

Üst Alt