kopya çin malı n 99 i telefon ahkkında

Sponsorlu Bağlantılar

35yasin35

Üye
ARKADFASLAR İNANMYIN BENİM ARKDAS GCEN GUNLERDE ALDI TELEFON COKDANDIK TEK GUZEL TARAFI TV İZLENİO
O KADAR ONUAN BASKA OZEIGI YOQ:

ravensburg

Üye
ya ben bu telefondan aldım konyadan 380 liraya kapanmasından korkuyorum kapanırmı sice????????????
:sopa:

--------------- Ekleme ---------------

ya ben bu aletten bur aded aldım kapanmasından korkuyorum kapanırmı sızce????????

yaa kardes bu sıteden bır halt anlamıyoz bu telefonlar kapanırmı kapanmazmı onu soyleyıııııııııııııııııııın

memoli_1903

Üye
kapanmaz kardeş o telefon

racing_gokhan

Üye
aga madem korkuyon niye aldınnn

apithin

Üye
ben kilisliyim suriyeden 100 lira ya geliyo kiliste 250 ye cıkıyo biz suriyeden alıp antalyada 350 ye satıyoz kapış kapış alıyolarrrayrıca kötüde degil idare eder zaten aatarken herkese söylüyoruz su özelligi var bu özelligi var sunlar bunlar yok die

last_shout

last_shout

Üye
arkadaşlar dha n96 türkiyeye gelmedi ne n99 dan bahsediyonuz en az 1 sene sonra gelir n99:D

lotus33

Üye
benim arkadaşımda var ve hiç tavsiye etmiyorum inan bana pişman olursun çin malı malum nasıl olur az çok tahmin edersiniz umarım. nokia ile alakası yok

DoKuZuNCuKaPI

DoKuZuNCuKaPI

Üye
N99 tahtakale'de hemen her telefoncunun camında yazıyor bazılarında Nokia N99 yazıyor bazılarında sadece N99 yazıyor herkes biliyor ki Nokia değil. Ama kalitesini görüp incelemediğimden bir şey diyemem. Her Çin malı kötüdür diyemezsiniz çünkü piyasadaki çoğu elektronik cihaz Nokia,Sony vs ninde üretimi çinde. Çin'de de kaliteli markalar mevcut. Ancak bizim uyanıklar ucuz olsun diye gidip Çin'e Dünya'nın çeşitli yerlerinden iade olarak gelmiş ve tamir görerek tekrardan piyasaya sürülmüş spot malları alıp geitiriyor ve milletimize sunuyor ben bunlara bir çok kez şahit oldum. Klasik bir cümle olacak ama ; Çin de aynı ürünü 10$'a da bulursunuz 100$'a da size kalmış.

yasirarslan

yasirarslan

Üye
ona asla para vermem

serkan_kup

serkan_kup

Üye
bende aldım 1 hafta önce antepten getittirdim kamerası çok uyduruk ama dokunmatik oluşu televizyonun netliği özellikle sesi çok iyi çıkıyo 250 ye aldım

eyypshmc

eyypshmc

Üye
telefonda symbian işletim yok ama tv fena değildi...dizaynı fena değil ama çin malı bunun yanı sıra n73 n95 vb bir çok telefonun çin malı var piyasada...310 liraya çin maslı 95 ama java işe yaramaz

speedy80

speedy80

Üye
Arkadaşım telefon çok dandik tek özelligi frekans la tv çekiyor tabiki bu da heryerden olmuyor berbat bir kamera tek hoparlör dokunmatik ekran ama işletim sistemi çok acayip ve telefonun orjinal nokia olmadıgı her yerinden anlaşılıyor.Bizim burda alanlar pişman ve 210 ytl ye alıyorlar.

k_ustundag

Üye
valla arkadaşlar ben aldım yaklasık 1 aydır kullanıyorum mukkemmel bişey zaten telefon olayı turkiyede çok basıt yani bizim amacımız telefonun ozelliklerini abartıp kullanmak deilmi yani bu telefonu nokia orjinal cıkarmıs olsa en azından 2 milyara satacak bizlerde koşa koşa alacaz bence guzel telefon herkese tavsiye ederim

alisuat1

Üye
selam arkadaslar googleda buldum bu siteyi ve uye oldum soruma gelınce arkadas konyada 430 ytl ye n99i almıs çin malı 350 ye satacak bana 1 haftalık ddeger mı arkadaslar radyosu ve tv sı var kamerası dandik bluetooth dokunmatık ekran iyi ama ınternet yok sanırım telefonda bana detaylıca bir bilgi verır mısınız

bırde cu çin malı tellerden alırsak diyelim en cok hangısnı önerırsınız

arkadaslar bir yardım etseniz

ozzoname

Üye
arkadaşlar ben bu telefonun toptancısıyım bu telefondan sadece gaziantepte var.ama 210 yet degil.dogru bazı üçkagıtcılar 3.5 milyara satıyor .ama antepten alıp başka memleketlerde satıyorlar.

valla kardeş 150 ytl ise bakk ben iki tane alacam ben inceledim cihazı güzel televizyon olması beni cezbetti sen madem ki toptancısın sende alalım cvp bekliyorum senden [email protected] buraya cvp atarsan daha hızlı olur...

loopusxxx

Üye
arkadaşlar ben anycool t818 kullanıyorum anlıcanız çin malı bunun işletim sistemi ne dir oyun veya program nasıl atarız javamı yoksa symbianmı

swap5F19

swap5F19

Üye
:oke:arkadalar geçenlerde bir telefon gördüm n 99 i nokıa dedi ama satıcı inanmadım bilgisi olan varsa buraya yazarsa sevinirim işletim sistemi , şarjı kaç gün gidiyor falan filan işte şimdiden sagolun....:oke::bigstar:

işletim sistemi yok yani uygulama tema oyun v.b. yükleyemiyorsun.telefon hafızası 1 mb bile değil.tel 2 mp diyorlar ama 1,3 mp. yani çekim 6630 la aynı.tv izleme radyo ve dokunmatik ekranı var samsung ve nokia karışımı bişey.hafıza kartından ve menülerinden bu anlaşılıyor.fiyatı 200 250 civarı.şarz olayı n serileri gibi yani 1 gün bilemedin 2 gün gider ses çıkışı yüksek ama hopörle bozulabiliyor.Yani bana kalırsa hiç alma.:oke:

mahonigumus

Üye
sakın alayım falan demeyin arkadaşlar tam bi fiyasko kendi hafızası 1 mb bile değil gprs ayarları bile yapılamıyor alan bin pişman aldım ordan bilğiyorum

wixim

wixim

Üye
Valla Ben Kullanıyorum Memnunum ALmak İstrse Kardeşim Alsın ...

jrf_nzm

Üye
he yaw o çin malı meselesini bende duydumda inanmadıydım ama olsa 200-250 ye falan alırım sanki elimdemi bozulcakdişarı mışarı çıakrmam nolcakki

Üst Alt