kopya çin malı n 99 i telefon ahkkında

Sponsorlu Bağlantılar

kubiimc

Üye
arkadaslar bizde var 240 ytl 400 ne ya n100i de var 4 hoporler ama 2 si bos :D arastirisaniz 240 250 alabilirsiniz ;)

armutsapi44

armutsapi44

Üye
yha malatyada 200 ytl civarı

kafkefsagopa

Üye
Millet olarak ya en ucuzunu ya da bedavaya koşan insanlar olarak bence biz asla uslanmayacağız. Tamam dünya markaları Türkiye'ye çok yüksek fiyatlarda elektronik cihazlar getiriyor olabilirler ama tutup ta en iyi özellik en farklı güzeli olacak ve aynı zamanda en ucuzu olacak diye kalitesiz ürünler almaya devam ederse bu millet , paramızı olmadık yerlere savurmaya devam edeceğiz. 200 civarı parayı o tarz SAHTE ÇİN mallarına dökmek yerine kanaatimce Çin malı olsa bile kaliteli ürünlere vermek ya da en azından Nokia SonyEricsson Samsung gibi ürünlerin daha az özellikli AMA EN AZINDAN SAHTE VE KALİTESİZ OLMAYAN ürünlerine vermek çok daha mantıklı bir yaklaşım olacaktır.

Herkese kolay gelsin...

Hem en ucuz ve hatta bedavanın ama aynı zamanda en kalitelisini bulmaya çalışmamak dileklerimle.. ;)

sahsuvarohlu

Üye
selam arkadaslar ben bu çin malı n 99i den aldım sımdılık gayet guzel ama bunun otomatık tus kılıdı varmı bunu sormak ıstedım yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

hayriözbek

hayriözbek

Üye
arkadaş ne pahalısı n 99 i var 235 ytl sıfır sen nedn bahsediyorsun

kilimlili

Üye
Arkadaşlar Kırgızistandan Arkadaşım N99i Getirecek Fakat Sıkıntım
1. Bu Tel Java Proğramları Desteklermi Mesela Cep Ezan Ve Cep Kuran Gibi Proğramlar
2.bu Tellerin Mms, Wap Ve Gprs Ayarları Yapılabilirmi

Ben N95 çakmasını Istemiştim Ama Güzellik Olsun Diye Bundan Almış Telida Tanımıyorum Bilgilerinize Ihtiyacım Var Yardımcı Olurmusunuz

tufancap

Üye
ana Sayfaya Kayıt Seçeneği Koyun

kabus02

Üye
arkadaşım bende bu telefonları satıyorum bayagı gidiyor çok tutuldu toptan satıyorum televizyonlu imeili kayıtlı kamerası iyi 1.3 hafıza kartı çift hoparlor sistemi. ekranı dokunmatik... şimdi o telefonun çılgınlıgı var eger almak istersen bende satabilirim.ve 400 degil çok daha uygun fiyata [email protected]
Arkadasım msn nı ekldım kabul edersen memnun olurum

aga44

Üye
Bu N99 Çin maLı Ne kadar AyrıCa GüzeL deqiLmi Sahte falan DiyorLar ama Herkesde Çin maLLarı var Nokia aDına nasıL Telefon ÇıkarıyorLar??

sidar395

sidar395

Üye
kardeşim böyle telefonlar kullanmayın bunlar çok fazla radyasyon yayıyor orjinallerde yayıyor ama bir sınırı var insan sağlığı için tehlikeli bunlar

the_jolly

the_jolly

Üye
arkadaşlar sakın almayın telefonun camerası çok dandikk ben aldıkdan 1 ay sonra hoparlörün biri gitti antalyada bu telefonun fiyatı 175 ytl şuanda

knuckless

Üye
arkadaslar çin malına diyecek laf yok Allah çin malı satanların belasını versin e250 aldım 230 a satmaya kalkdım 70 ytl ye nası iş ya

--------------- Ekleme ---------------

birde arkadaslar arkadasda n99 var çin malı kamerası dandık ama o sesi o dokunmatigi görünce insanın alası geliyo alayımmı sizce_?

caglartorun

Üye
ankara maltepe pazarında çin işi nokia 8800 arte gördüm fiyatı 200 - 250 YTL :D

ama çok dandik deil arkadaşım kullanıo telefon da arıza fln hiç bişiiii yok gerçek nokia 8800 arte nin birebir aynısı menüler fln birebir aynı bazı telefonlarda türkçe menü çok deişik oluo mesela geri yerine desen fln yazıo bu tel çok gzl kopylanmış herşeyi birebir aynı kamerası fln dandik java ztn arkadaşta görüntü ossun die taşıo :D

ugur227

ugur227

Üye
arkadaşlar geçen benim kuzenim bir tane n99i almış.telefon dokunmatik+arkadaşın dediği gibi televizyonu var.sesi yüksek ama belli bir seviyeden sonra hışırtı çıkarıyor.telefon güzel .ben bir iki kere kullandım güzel.ama bir türlü oyun+program bulamadım.

diyar_27m

Üye
ben kullanıyorum harika bir telefon. şu an fiyato 175 ytl ye kadar düştü bilginize

D_aTeS

D_aTeS

Üye
arkadaşım benim arkadaş kullanıyor n99i.ama TV MOBİLE N99i.çakma nokia:D ama süper telefon hakkını yemeyin

iremm

iremm

Üye
Nokianın fake'i çin malı sesi yüksek baya dokunmatik ama erken bozulur die biliorum arkadaş aldı ekranı bozuldu dokunmatik hassas kıytırık bişi

rcep80

Üye
valla arkadaşlar telefonu ben 5 aydır kullanıyorum 2.hattımda, bi sorun yok herseyi calısıyor tek tusla konuşurkeb ses kaydı yapılıyor,arayanın resmi veya videosu konuluyor tv ve ses zaten biliyorsunuz,yani cok kötü bir telefon degil ama zevk meselesi birde su sar degerleri var gerci düşük deniyor ama resmi bir belge yok ortada iyi düşünüp ole alın oyun ve program yükleyemesiniz kesinlikle gprs yok wap var oda cok yavaş ve pahalı

karatepeli

Üye
bende n99 kullanıyom başka birinden aldım.5 magapiksels kamera ama gerçek tek sorunu bıraz kırmızı goserıyor.temiz telefon tafsıye ederim

fener_

Üye
ersoy malı ben kulanıyom mal N 99i 8 megabiksel kamara uyduruk diyon mal fiyatı 250 YTL sıfırı mal seni ersoyyyyyyyy

--------------- Ekleme ---------------

kamarasıda 2.0 megabiksel
kamarası

Üst Alt