kopya çin malı n 99 i telefon ahkkında

Sponsorlu Bağlantılar

55ayhan

Üye
HAHAHAHA KULLANDIGINIZ NOKIA LAR NE MALI?????????????ingilizmi yoksa türkmü?????????? cin mali tabiki kötü ve ucuz nokia da tayland malidir!!!!!!!!!!!!

kossovali6161

kossovali6161

Üye
çin malı yaramaz bencede. az daha bekle çıkar oda. çin malı alma.

silici06

Üye
arkadaşlar alalı 5 gün oldu şu an için şarj olayından memnun değilim. tv seyretme radyo dinleme maximum 24 saat gidiyor. 24 saat içindede en fazla 10 dk kanuşuyorum...

daha fazla şarj giden varmı . hangi pil daha iyi
benimkinde pilin arkasında
BATTERY PACK
FOR V400
Li-ion 3.7V 1000mAh
yazıyor........ yardımlarınızı bekliyorum
mail atmak isteyenler [email protected]

frkgkmn

Üye
arkadasım n 99 i diye bi tel war we şimdi yurtdışında satışta ancak akrabanız falan warsa
getirir .

canerxxfb

Üye
benim arkadaşımda n101:)almıştıçin malı çok kötü telefondu

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
sahte bir telefondur kendileri

Atakan

Atakan

Üye
n99i dedi ama bazı arkadaşlar yanlış anlamış kamerası 1.3 mp yazan da var ama o telefonun değişik versiyonları var türkiyede sanırsan 2 versiyonu var birinin kamerası dediğiniz gibi 1.3 mb diğerinin ise VGA

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
ben tavsiye ederim gayet hoş bi zararını görmedim

spottelefon

Üye
Merhabalar öncelikle n99i çin malı fakat clone değildir çinde garantili olarak satılan tv mobile d2000 serisidir tabi bizim türkler o telefonun üzerine n99i nokia yazarak adı duyulmuş bir firma hesabı bu şekilde satılmaya başladı n99i fiyatı 220 ytldir ayrıcada bu site adresinden bütün çin malları ayrıcada spot telefonları izleyebilecek toptan fiyatına kazıklanmadan alabileceksiniz.. :megafon:

scoop

scoop

Üye
bende telefoncu arkadaşımda gördüm o teli,dokunmatik ekran,tv falan güzel bişeye benziyo ama çin malıymış,çakma nokia yani...
:bann:

abacuklu

Üye
cltı arkadaşım bizim orda birinde var bu telefon irandan kacak getirmiş ama şarj aletini bulamamış yani çakması var bunun 1 ay sonra istanbula dağılır benim dayım istanbulda telefoncu o da istesi getirtirmiş iletişim mikail_70 @hotmail.com

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
kardes henüz bildiğim kadar n95 var öyle bir telefon daha türkiyede yoktur :oke:

canbaydeniz

Üye
iskenderun bit pazarındada satılıyor. pek iyi bişeye benzemiyor. ama burda daha ucuz. 200 ytl. bence pek sağlam değil. fiyatından da belli zaten. onun yerine 2. el bi telefon ddaha çok iş görür aynı paraya

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
öle bi telefon türkiyede daha yoktur kafana takma :)

ozmen11

Üye
Satıcı arkadaş fiyatı kaç olacak mailin çalışmıyorki?

bankoo

Üye
kardes git 5110 al kullan ama cakma n99 asla yahu en basidi bataryasi bozulsa piyasada yok EN ONEMLISIDE TELEFON 6 AY ICERISINDE K A P A N I Y O R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ben bukadar diyorum gerisini sen dusun !!!

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
kaçak çin mallarının bi ornegi işte

aacc

Üye
ben aldım ve kullanıyorum. şu ana kadar bi şikayetim olmadı. biraz karışık ama bende karışık telefon arıyordum. bayada özelliği var.:oke:

ero17

Üye
valla hi ben nokianın çin malı telefonlarını satıyorum eğer isitiyorsanız 1 günde adresinize teslim detaylı bilgi ve resim için lütfen 0544 952 5338 yada [email protected]

veysi21

veysi21

Üye
millet olarak birçoğumuz koyun gibiyiz....biri bir şeyi anlasın anlamasın birşey söylüyor diğerleri peşinden gidiyor...arkadaşlar bu telefonlar özellik olarak güzel ama ya arızası? tamiri hemen hemen imkansız.....ayrıca fiyatları 180-190 lira isteyen olursa yardımcı olabilirim...300-400 değil!...ben satıcı falan değilim...çin malı işte....

Üst Alt