Kontör Kurtarıcı Dakik.selfsignedv1.12

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deloyloy

Üye
    Konu Sahibi
Kontör Kurtarıcı Dakik.selfsignedv1.12
Aslında sadece kendim kullanmak için yazdım başta, sonra piyasada benzer bir şey bulamayınca yayınlayayım dedim.

Arama sırasında sizin belirlediğiniz zamanlarda ahizeden beep sesiyle uyaran bir yazılım.

İki parametre var ayarlayabileceğiniz .Varsayılan olarak "ilk beep=56 sn", "periyot=60 sn". Bu şekildeyken aramanın her 00:56, 01:56, 02:56... dd:ss lerinde beep sesi çalıyor.

Umarım işinize yarar şahsen benim işime çok yarıyor.Dakikası 2 kontör.1 saniyeyle iki kontör kaybediyordum...

KESİNLİKLE BATARYA DOSTUDUR.NOKİA ENERGY PROFİLER İLE TEST ETTİM;)RAHATLIKLA ARKA PLANDA BIRAKABİLİRSİNİZ.ZATEN GÖZÜKMÜYOR...

Çalışması için sanırsam python 1.4.x ve module pack'lerden biri lazım.Modül olarak envy,uitricks,_tricks ve soundsystem lazım.
Bunlar modulepack'lerden ötürü telefonunuzda bulunabilir, ben yine de koydum .rar 'ın içine. soundsystem için sadece soundsystem.pyd'yi c:\\sys\\bin'e kopyalayın.Ayrıntılı bilgi var. rar'da.

Siteye eklenti yapamıyorum.Lütfen ekteki değil de mesajda yazan en son sürümü indirin...Ekteki sürüm bug'lı...yeni sürüm googledan aratarak ya da about kısmındaki emailden ulaşabilirsiniz...

v1.03.7 yeni versiyonlar da buradan yayınlanacak...

v1.05.7 güncelledim dosyayı.Küçük bi hata düzelttim :D

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: smt00123, Nedved, celilcemre ve 3 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

karakule100

karakule100

Üye
Teşekkürler işe yarar bi pro....:oke:

deloyloy

Üye
    Konu Sahibi
Siteye eklenti yapamıyorum.Lütfen ekteki değil de mesajda yazan en son sürümü indirin...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Güzel olmuş.Eline sağlık. :oke:

smt00123

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt