Kıyafetleri açık diye gösteriyi kesti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Kıyafetleri açık diye gösteriyi kesti
Kartal Atatürk İlköğretim Okulu’ndaki 23 Nisan gösterilerinde, okul müdürü dans eden kız öğrencilerin gösteri kıyafetleri açık diye gösterilere son verdi.

Okul bahçesindeki törenlerde, ilk olarak öğrenciler Çanakkale Savaşı piyesi sahneledi. Üzerlerinde asker kıyafeti bulunan bir öğrenci ezan okudu, diğer öğrenciler de topluca namaz kıldı. Piyesin ardından ise kız öğrenciler göbeklerini açıkta bırakan kıyafetler giyerek, şarkı eşliğinde dans etmeye başladı. Bu sırada okul müdürü Mehmet Kahraman müziği kestirerek gösterilere son verdi.

CEREN

CEREN

Üye
çok sacma bi durum onlar daha çocuk ne olcak ki onların kıyafetinden hem o gün çocukların bayramı müdür baya bi dengesizlik yapmış...

karides

Üye
Ben burada kimsenin inancına laf uzatacak değilim; ama insaf ya. Bu ne tutarsızlıktır anlamadım.
Tabi herkesi koyun sanıyor bu zavallı adamcağız.
Bu gösterilerin provaları kostümsüz olarak 20-30 gün önceden, kostümlü olarak ise en az bir hafta önceden yapılmaya başlanır. Ayrıca, kutlamalar sırasında yapılacak hemen tüm etkinlikler ile kostüm seçimlerinde hiçbir öğretmen sorumluluk almak istemeyeceği için genelde müdür ve hiç olmadı müdür yardımcılarından icazet alınır. Daha doğrusu bu isimler herşeye son kararı verir.
Şimdi, bu müdür çıkıp "ben bu kostümleri yeni görüyorum" demesin. Konuyu bilenler için, komik duruma düşer. Bir haftadır yapılan provalarda gözünüz mü rahatsızdı Müdür bey? Hayır, bakıyorum ezanlar, askeri kıyafetli çocuklar...kızların kıyafetleri hariç herşeye vakıfmışsınız; ilginç değil mi?

Yoooo, ben işin aslını söyleyim. Kimse alınmasın gücenmesin; ama zihniyeti alenen belli olan İstanbul Milli Eğitim Müdürü'nün "gözüne nasıl girerim" diye düşünmüş taşınmış bu arkadaş ve kameraların önünde de güzelce şovunu yapmış. Ha bu arada onlarca yavrum ortada kalmış kimiiiiin umrunda. Hatta şöyle söyliyim, büyük ihtimalle de bu şovun hazırlığı olması amacıyla da kıyafetleri kendi seçmiştir.

Şimdi ben siyasete girmeyeceğim; ama kapatılma davası sürerken bir basıretsiz müdürün bu yaptığı, ortalığı karıştırmaktan öteye gitmez arkadaşlar. Bence AKP, önce kendi içinde bu yalakalara haddini bildirmelidir. Haaa yaptığına helal olsun denilirse de bu şakşakçılığın ötesine de gitmeyecektir.

Yazık, bu ülkenin bir numaralı şehrinde çocuklarımız kimlere emanet.

xwp

xwp

Üye
Bencede yanlış ama mudurunde o anki psikolojisini bilmeden konuşamayız

karides

Üye
Bencede yanlış ama mudurunde o anki psikolojisini bilmeden konuşamayız

Ne psikolojisi bu arkadaşım; bu adam o kıyafetleri bir hafta önceden görmediyse ben karides değilim ya; bu kadar n e t konuşuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt