mguler_43
Üye
bir optmimus black kullanıcısı olarak bende öneririrm. Pişman olmazsın her konuda... Şu 4 sorunu cevaplayayım:
1- telefonun ekranınauygun her oyun uygulamayı rahatca yüklersin.. samsung ile aynı işletim sistemi olduğu için sorum olmaz.
2- Nova ekranı ile süper bir ekrana sahip... 4 inç ekran olması filme ve vidyo izlemeye müsait hatta büyük zevkle izlersin
3- telefonda büyük problemin olmaz.. akıllı telefonların genel sorunu pil kullanımında ise optimus tatmin edecek seviyede. arkadaşın biri 12 saat gidiyor demiş ama normal kullanımda 1.5 gün gider hatta benim 3 gün gittiği bile oluyor.
4- telefon tasarım olarak da 1 numara.. tasarımı çok hoş gerek inceliği gerek hafifliğine laf söylenmez. telefonu görenlerin dikkatini baya kendine çekiyor
zaten lg optimus black in en önemli özelliği fiyatı.. şu an 900 liraya rahat bulabileceğini umuyorum. iphone4 ile aynı işlemleri yapmasına rağmen iphone 2 optimus pahalılığnda.. bi telefona o kadar para verilmez. sen en iyisi şimdiden koşa koşa Optimus Black almaya git
Yani LG herşeyi desteklemiyormuymuş ? Bence arkadaşın haberi yok telefonlardan fazla Kusura bakmada.
karar verdim lg alıcam kardeş çünkü galaccy s plus düşünüyodum fiyat 1200 lira bu telefon ise 900 lira 300 lira flaşı olmayan bir telefona vermiyeyim en iyisi lg gibi zaten en başından beri gönlüm lgdeydi birazdan teknosaya fln gidip bkıcam.uygun olursa son dk karar değiştrmessem alıcmSon durum nedir bilemiyorum ama, sende tasarım olarak lg nin farkına varmışsınbence bu farkını ortaya koy. optimus black al rahat rahat yaşa .) hem fiyatıda düşmüş şuan bazı yerlerde 909 tl
Son durum nedir bilemiyorum ama, sende tasarım olarak lg nin farkına varmışsınbence bu farkını ortaya koy. optimus black al rahat rahat yaşa .) hem fiyatıda düşmüş şuan bazı yerlerde 909 tl
evet arka kapak cidden cok hcvali.bu msjida teldn atiyormHayırlı olsun arkadaşımBoşuna demedik sana kaliteli telefon diye )Arka kapak çok şekil dimi.. hava katıyor :=) evet şarjını muhakkak 8 saat tak ...Oyunları google marketten indir. gmail üyelik al birtane.. wifi ile bağlan indir oyunları
evet arka kapak cidden cok hcvali.bu msjida teldn atiyorm
şuana kadar çok hoşuma gitti gerçekten duruşu yetiyo zaten görenler ooo bu ne böyle diyolar.uygulamaları süper sadece bişey sorucam türkcell rom olayı varmı bu telefonda? bide ben pcye bağlayamadım ne yapmam lazım müzik film fln atıp bakıcam güzelmi diye
NasıL oluyorRahat dimi internet hızı falan... Tam ekran olarak foruma bakmak nasıl ? klavyesi falan ?
evet arkadaşlar bu akşam saatleri itibariyle bi lg optimus black sahibiyimilk izlenimlerim :telefon gerçekten kendini belli ediyor dokunmatik süper kamera gerçekten kaliteli flaşhı istiyordum çok da güzel oldu.vatan dan aldım yanında birde koruyucu kpak hediye ettiler açıkcası şuana dek çok hoşuma gitti fkat şarj bitince 1 kereye mahsus olmak üzere 8 saat şarj edin dedi ve şuan şarjda yarını sabırsızlıkla bekliycem...
----------Eklendi @ 22:01:14 ---------- Yazıldı @ 22:00:31 ----------
fakat ben oyunları bulamadım yaw nerede bu oyunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?