sercikan
Üye
-
Konu Sahibi
-
bu yorumlara dayanaraktan lg de karar kılmıştım fakat lnneth arkadaşımızda galaxy demiş...Merhaba arkadaşım,
Öncelikle zaten son derece kaliteli telefonlar arasında kalmışsın.
İphone 4 demişsin ama ona 1300 tl vererek alamazsın anca bulursan 2.el diyecem ama oda imkansız...
sonra hız bakımından sıkıntı yaşamıyacağın, oyun ve uygulama konusunda rahat olan telefon demişsin.
bana kalırsa Optimus Black alabilirsin telefon almak istiyorsan.. Telefon dedim üstüne basarak ... Çünkü ciddi anlamda kaliteli bir ürün yapmışlar.
Aynı zamanda Ön kamerası 2mpsüper bir + hatta en kocamanından...
İkinci olarak Nova display ekran kullanılmış buda +
700 NIT IPS LCD ekranı varkapasitif ekrana sahip.. yani parmaklarınla haraket ettiriyorsun ekranın çizilmek gibi bir sorunu yok ki benim gibi parmakların sert değilse ))
Ben kullanıyorum ki ondan tavsiye ediyorum sana.. hem fiyatıda uygun hatta bir çok kampanya falanda mevcut. Bayram dolayısıyla bir çok promosyonda olur eminim.
Biraz takip et uygun fiyata bulursun diyorumda zaten fiyatı uygun. hatta artan parayla bir farklı telefon daha alırsın
bu arada google markette bir çok uygulamada free
o yönden rahat olabilirsin.. indirebildiğin kadar indir...
Yeni güncellemeleri var şuan android 2.2. froyo kullanıyor ama. Kasım ayı içerisinde 2.3. gelmesi bekleniliyor
Bşakada birşey kalmadı sanırım
Zaten aklında optimus blackte varmış bende sana bildiğim özellikleri yazdım umarım yardımcı olur fikrine fikir katmışımdır
LG Optimus Black kullanmış biri olarak kesinlikle Galaxy S derim.
LG yazılım işine önem vermiyor, güzelim telefonun içine ediyor.
Ev ekranı uygulaması kötü ve inanılmaz derecede takılıyor, kaydırmalarda takılmalar olabiliyor , web tarayıcısı kötü..
benimde kafam hep karışıyo ya, aslında birazda normal 1000 lira civarı bir paraya telefon almayı düşünüyorsun vede telefonların hepsinin bir özelliği var nasıl karışmasın demi.
aynen öyle yapıcam yoksa alamam bi telefonKesinlikle ama bence sen bir karşılaştırma yap kendince kıyasla ölç biç tartona göre bir ürün al
çok büyük ihtimalle alacağım telefon lg olacak gibi ama dediğim gibi elime alıp bi inceleme yapmam gerek.Lg Optimus black tavsiye ederim bende. 4 aydır kullanıyorum. Ekran kalitesi,tasarımı,şarj süresi ve Wifi hızı en cok memnun oldugum ozellıklerı.android 2.2 froyo yuklu gayette ıyı calısıyor kasma yavaslama falan yasamadım hıc. Android sayesinde oyun ve uygulamada'da sıkıntı cekmıyorsun Google market saolsun.. Fiyatıda rakiplerine göre çok uygun 990'a almıstım ben.. bi bak derim
az önce telefoncu bi tanıdık lgyi pek önermedi ya samsung herşeyi destekler dedi ama lg öyle değil dedi bu nedenle gerçekten kaliteli bir cihaz olan ve heryerde hertürlü uygulaması olan samsung galaxy s 1e yönelicem gibi
ya bende anlamadım androidi pek desteklemiyor ama samsung hertürlü dedi bende anlamadım öyle bişey varmı cidden samsungta çalışıp lgde çalışmyan bi porğ.varmı
Yani LG herşeyi desteklemiyormuymuş ? Bence arkadaşın haberi yok telefonlardan fazla Kusura bakmada.
şu sorulara cvp verirmisiniz peki :Hakkaten saçmalamış ciddi anlamda, optimus Black'te androidDesteklemediği pek o kadarda birşey yok açıkcası.. Uygulamalar oyunlar.. google markete giriyorsun indirebildiğin kadar indir sorun çıkartmıyor sana
evet bende inceledim hiç bir sorun yaşamadım cihaz oldukça iyi ilk defa biri kasıyor dedi -ki asla öyle bişey yok..2.3.4 güncellemesi piyasaya sızdı, lakin yakın zamandada gelir diye düşünüyorum. internet tarayıcısı kötümü ? herşeyi destekleyen bir ürün, donma yada hızında azalma gibi bir durum söz konusu bile değil :S Şahsen yaşamadım yaşamadığım içinde birşey diyemem...
Oyun oynamayı seven birisi olarak asphalt 6 oynuyorum hemde HD ... sorun çıkmıyor :S bir yanlışlık var sanırım.. donmadan kastın ? nedir açıklarsan bende test edeyim bilmediğim birşeyi öğrenmiş olurum hemde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?