sercikan
Üye
-
Konu Sahibi
-
yok daha neler kardeş 1300 e kadar çıkabilirim demişim bu fiyatlara aradığım telefonu bulmazsam ne bulurum ben yeni laptop aldım 1500 liraya peh 1300 e kadar yolu var diyorum sen bulmazsın diyosun...ilginç doğrusubana kalırsa istediğin fiyata biraz zor bulursun
yok ya ben lg ye bile güvenmiyorum.olmazideos x5 var 570 liraya ama huawei türkiyede tanınmamış bi marka.eger ki olur dersen süper telefon.
xperia neo var(sony ericcson)tam oyun cihazı.yok daha neler kardeş 1300 e kadar çıkabilirim demişim bu fiyatlara aradığım telefonu bulmazsam ne bulurum ben yeni laptop aldım 1500 liraya peh 1300 e kadar yolu var diyorum sen bulmazsın diyosun...ilginç doğrusu
----------Eklendi @ 10:35:01 ---------- Yazıldı @ 10:34:34 ----------
yok ya ben lg ye bile güvenmiyorum.olmaz
evet biliyorum o telefonu ama sony ericsona telefonda güvenilirmi bilmiyorum ama bakıcam
xperia neo var(sony ericcson)tam oyun cihazı.
tşk ederim kardşm ama sanki çok uzun gibi gözüküyo ama araştırıcam yinede fiyat ucuz gibiİyi ki bakmışım bir araştır isterim. LG BL40 Chocolate çok güzel bir telefon normalde 1000 TL fakat Gold Diye bir yer varda orda 600 TL ve TEKZEN'dede 600 TL yani kaçırma derimm.Süper bir telefon ve dediğin herşey var
ama ben galaxy s1le ilgileniyorum ya s2 biraz tuzlu ne yazikki onu alamıycam s1 nasıl senceGalaxy S 2 yılın en iyi telefonu seçildi al derim
bildiğim kadarıyla nokia simbian kullanıyo ve bana göre bir telefon android olmalı ne yazıkki simbianı hiç düşünmüyorumkardeş şuanda piyasadaki senin aradığın özellikteki telefon nokiae6 flas player 10.1 destekliyo şık tel ve çok kalite kamerası var(8.) ortalama 800 tl
Galaxy s1 de super telefon bende şuan samsung wave 2 kullanıyorum ama ay başına doğru galaxy s1 alcam inş. tavsiye ederim sanada android 4.0 ice cream sandwich de gelcek.ama ben galaxy s1le ilgileniyorum ya s2 biraz tuzlu ne yazikki onu alamıycam s1 nasıl sence
o zaman s1 en iyisi gibi ya zten tek eksik flaşının olmamasıGalaxy s1 de super telefon bende şuan samsung wave 2 kullanıyorum ama ay başına doğru galaxy s1 alcam inş. tavsiye ederim sanada android 4.0 ice cream sandwich de gelcek.
zaten flaş sürekli kullanılan bi özellik değil bana göre senin için çok gerekliyse bilmemo zaman s1 en iyisi gibi ya zten tek eksik flaşının olmaması
ya biraz gerekli aslında ben flaşı arayan birisiyim telimde flaşh yok ve hep özenirdim şimdi okadar para ver ama flaşh yok...zaten flaş sürekli kullanılan bi özellik değil bana göre senin için çok gerekliyse bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?