<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR @ Dec 27 2005, 10:52 PM) [post=239037]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(aTTra @ Dec 27 2005, 10:24 PM) [post=239002]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR @ Dec 27 2005, 09:18 PM) [post=238933]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
k750 kullanmış biri olarak söyleyeyim ;
telefonun en büyük özelliği kaliteli fotoğraf ve kaliteli yüksek ses çıkışı..
ßelirli bir zamandan sonra ilk aldığım gibi fotoğraf çekmez oldum sadece özel anları çekiyordum.Ama müzik dinlemek benim için önemliydi o kadar sık olmasada yolculukta,gece yatarken felan kulaklıkta dinlerdim hep..
Ama belirli bi zamandan sonra ikiside beni sıkmaya başladı telefonu alo demek için kullanmaya başladım bu süre 3 ay sürdü.
Salih kararını ona göre ver.
[/b][/quote]
D600 içinde aynı şey geçerli dimi? Hatta tüm symbiansız telefonlar için geçerli desek yeri var..
Şunu kabul et K750i, D600'den ( video dışında ) iyi...
[/b][/quote]
tamam.Her telefon D600'den iyi olabilir.Ben hiçbir zaman D600 daha iyidir demedim.
Bunu neden bu kadar gurur meselesi yapıyorsun anlamadım ?
[/b][/quote]
Oldu canım işim gücüm yok, bir telefonu gurur meselesi yapacam heh? Sanki bana, sen biraz D600'ü göklere çıkartıyorsun gibime geldide o yüzden..
K750i hakkında olumsuz yorumlar vs. vs. vs..