Ya şimdi bu ne zaman çıkacak ne zaman gelri N9 için![]()
mert ben event e yetişemedim 3 te miydi ui için bir şeyler dendi mi dicektim ki jolla.com u açtım event yeni başlamış![]()
n950 de bukadar hızlı ise ben not2 gibi bir donanimda düşünemiyorum. novathor iyi olmaz ama. hep gelistirici odaklı olmamalı.
20 dk. oldu başlayalı event hasan. Slush fi de event stageden izleyebilirsin 20 dk. geriye sar başından izlemiş olursun.
1.85 ghz çift çekirdek işlemci ve sgx544 500 mhzçalışan versiyonları
- - - Eklendi - - -
kalsın hacı zati yeni başladı
- - - Eklendi - - -
anaaaaa bitti mi mert ne anladım o işten 30 dk sürmedi
n950 de bukadar hızlı ise ben not2 gibi bir donanimda düşünemiyorum. novathor iyi olmaz ama. hep gelistirici odaklı olmamalı.
serdar bu arada uygulama kapatma varmış la
Şuan için bitti izlediğim kadarıyla geliştirmeye yönelik bi kaç şeyden bahsedildi arayüze değinildi. Sistemin 100 dolarlık bir donanımda bile harika işler çıkarabildiği söylendi izlediğim bölümü özetlersek bu kadar.
novathor chipsetine sahip kaç cihaz kullandınız?
- - - Eklendi - - -
vardır tabi olum sonuçta adamlar multitasking destekleyen bi cihaz yapıyorlar. N9/950'de olup bunda olmayan bir özellik bırakmazlar. Bir de bazı özellikleri göremememizin sebebi işletim sisteminin daha bitmemiş olması da olabilir. Ya da tüm özelliklerin gösterilmesine jolla izin vermiyor olabilir.
- - - Eklendi - - -
ben kaçırdım mert streamde hala var mıdır?
Bakalım sistem neler başaracak.Şuan gördüğüm kadarıyla sevinçten uçuyorsunUmalım da bir an önce sdkyı yayınlasınlar.

[ENGİN];5513037' Alıntı:n9 lar kapış kapış gider artık![]()