Jolla tanitim videosu ve N950 uzerinde Jolla

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
Ya şimdi bu ne zaman çıkacak ne zaman gelri N9 için :)

anılbaran

anılbaran

Üye
Haberdar edin bizi ha bilelim yani çıkınca :)

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Jollanin attigi tweet:

.@cael_gomes We are releasing the SDK and code that can enable building Sailfish on a number of hardware such as N950.

Sdk ve kaynak kodu sunacaklarini belirtiyorlar. Bu da N950 N9 ve N900 gibi cihazlarda Jollayi gorecegimizin garantisi oluyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
eyvallah :)

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
An itibariyle liveda cihazın nasıl olacağına ve sisteme dair bilgiler veriliyor şunu söyleyebilirim 4. inçden büyük bi cihaz göreceğiz büyük ihtimal çünkü verilmiş grafik onu gösteriyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
mert ben event e yetişemedim 3 te miydi ui için bir şeyler dendi mi dicektim ki jolla.com u açtım event yeni başlamış :D

aleranol

aleranol

Üye
n950 de bukadar hızlı ise ben not2 gibi bir donanimda düşünemiyorum. novathor iyi olmaz ama. hep gelistirici odaklı olmamalı.

Uruloki

Uruloki

Üye
serdar bu arada uygulama kapatma varmış la

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
mert ben event e yetişemedim 3 te miydi ui için bir şeyler dendi mi dicektim ki jolla.com u açtım event yeni başlamış :D

20 dk. oldu başlayalı event hasan. Slush fi de event stageden izleyebilirsin 20 dk. geriye sar başından izlemiş olursun.

Uruloki

Uruloki

Üye
n950 de bukadar hızlı ise ben not2 gibi bir donanimda düşünemiyorum. novathor iyi olmaz ama. hep gelistirici odaklı olmamalı.

1.85 ghz çift çekirdek işlemci ve sgx544 500 mhzçalışan versiyonları

- - - Eklendi - - -

20 dk. oldu başlayalı event hasan. Slush fi de event stageden izleyebilirsin 20 dk. geriye sar başından izlemiş olursun.

kalsın hacı zati yeni başladı

- - - Eklendi - - -

anaaaaa bitti mi mert ne anladım o işten 30 dk sürmedi

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi

1.85 ghz çift çekirdek işlemci ve sgx544 500 mhzçalışan versiyonları

- - - Eklendi - - -

kalsın hacı zati yeni başladı

- - - Eklendi - - -

anaaaaa bitti mi mert ne anladım o işten 30 dk sürmedi

Şuan için bitti izlediğim kadarıyla geliştirmeye yönelik bi kaç şeyden bahsedildi arayüze değinildi. Sistemin 100 dolarlık bir donanımda bile harika işler çıkarabildiği söylendi izlediğim bölümü özetlersek bu kadar.

pRime.

pRime.

Üye

novathor chipsetine sahip kaç cihaz kullandınız?

- - - Eklendi - - -

serdar bu arada uygulama kapatma varmış la

vardır tabi olum sonuçta adamlar multitasking destekleyen bi cihaz yapıyorlar. N9/950'de olup bunda olmayan bir özellik bırakmazlar. Bir de bazı özellikleri göremememizin sebebi işletim sisteminin daha bitmemiş olması da olabilir. Ya da tüm özelliklerin gösterilmesine jolla izin vermiyor olabilir.

- - - Eklendi - - -

Şuan için bitti izlediğim kadarıyla geliştirmeye yönelik bi kaç şeyden bahsedildi arayüze değinildi. Sistemin 100 dolarlık bir donanımda bile harika işler çıkarabildiği söylendi izlediğim bölümü özetlersek bu kadar.

ben kaçırdım mert streamde hala var mıdır?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi

novathor chipsetine sahip kaç cihaz kullandınız?

- - - Eklendi - - -

vardır tabi olum sonuçta adamlar multitasking destekleyen bi cihaz yapıyorlar. N9/950'de olup bunda olmayan bir özellik bırakmazlar. Bir de bazı özellikleri göremememizin sebebi işletim sisteminin daha bitmemiş olması da olabilir. Ya da tüm özelliklerin gösterilmesine jolla izin vermiyor olabilir.

- - - Eklendi - - -

ben kaçırdım mert streamde hala var mıdır?

Vardir cunku streamde sirf live takip edilmiyordu oncesinede bakilabiliyordu.

Slush.fi de event bolumunde vardir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
n9 lar kapış kapış gider artık :ehe

pRime.

pRime.

Üye
Umalım da bir an önce sdkyı yayınlasınlar.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
fandroid arkadaslara n9 ve meegoyu ovdugumde dislamislardi nokia bitti diye simdi ne diyebilcekler acaba:ehe gerci onlar anlamaz duz mantik androidle gidiyolar baska sistem kullanmamislar ki..:hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
doctorrr

doctorrr

Üye
sistem fevkalade olmuş yalnız androidden izler taşıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt