Haber Samsung Galaxy A9’un 4 Dakikalık İnceleme Videosu Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A9’un 4 Dakikalık İnceleme Videosu Geldi
Samsung’un bütçe dostu fiyatı grubundaki A serisinin en büyük modeli Galaxy A9’un Galaxy A7 ile karşılaştırıldığı bir video paylaşıldı.


Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz günlerde Galaxy A serisini 2016 model Galaxy A3, A5 ve A7 ile güncellenmişti. Son günlerde hakkında bir çok bilgi sızdırılan Galaxy A9’un tanıtımına kusa bir süre kala Galaxy A7 ile karşılaştırmalı videosu internete sızdırıldı.

Samsung Galaxy A9’un detayları ortaya çıkmaya devam ediyor
Galaxy A9, 6 inç boyunda ve 1920×1080 piksel çözünürlüklü ekranı ile Samsung’un yeni orta seviye phablet cihazı olacak. Galaxy A9’un dikkat çeken diğer teknik özellikleri arasında ise sekiz çekirdekli Snapdragon 620 yonga seti, 3GB sistem belleği, 13MP arka kamera ve 5MP ön kamera ile 4.000mAh devasa bir bataryaya sahip olacağı belirtiliyor.










Parmak iziokuyucu ile kimlik doğrulama sistemine sahip olacak olan Galaxy A9’un incelenen modeli Android 5.1.1 Lolipop işletim sistemi altında çalışıyor. Tanıtımı merakla beklenen Galaxy A9’un bu erken ortaya çıkan videosunda Galaxy A7 ile yapılan karşılaştırmada şık bir görünüme sahip olduğu belirtiliyor.

Samsung’un amiral gemi akıllı telefonları Galaxy S7 serisini tanıtmaya hazırlandığı dönemde ortaya çıkan bu video, cihazın fiyatı ve satışa çıkış tarihi hakkındaki bilgileri için çık fazla beklememiz gerekmediğini işaret ediyor. Samsung’un yıl sonundan önce Samsung Galaxy A9’u satışa sunacağı ön görülüyor.

Samsung Galaxy A9’un 4 Dakikalık İnceleme Videosu Geldi - MaxiCep
 


yeumyang

yeumyang

Moderator
6 inç mi :kotu:
 

Emre

Üye
A9 hangi ara çıktı :ehe
 


Üst Alt