Jolla tanitim videosu ve N950 uzerinde Jolla

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxicepManyagı

Üye
iyiymiş be

pRime.

pRime.

Üye

"N9/N950'de kullanılan Sailfish imajı'nın ne zaman sunulacağını merak edenler sabredin, ileriki haftalarda bunu sunacağız." diyor.

isteseler şu anda da sunabilirler ancak videolardan anladığım kadarıyla şu anda yazılımın bir kısmı çalışıyor. yani çekirdek uygulamalarının bazıları yok ve metin seçme, kopyalama gibi ince işlemler de yazılımda bulunmuyor. bu ve bunun gibi eksikleri tamamladıkları zaman sorunsuz ve tam uyumlu kullanıma hazır olacak.

bu da yeni demo videosu
[video=youtube;NtEbOGuxuig]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NtEbOGuxuig[/video]

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
:eller:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Eyvallah kardeşim

aleranol

aleranol

Üye

yanlış anlaşılmadınız. orada yazdıklarınız açık. 1.2 ghz aklınıza gelmiş doğru gelmiş. novathor'un u8500 chipsetini biliyorsunuzdur belki. heh işte o chipsetin galaxy s2'dekinden farkı yok. aynı cortex a9 aynı mali-400.

olmadı hasan'ın da bahsettiği 500mhz hızındaki sgx 544'lü 1.8 ghzlik chipsetler kullanırlar o zaman yeterli olacaktır herhalde. n950'deki tek çekirdekli işlemciyle verdiği performans ortada. çift çekirdekli chipsetli cihazlar çıkaracak adamlar. o donanımla bu cihaz uçar.
ayrıca
iphone 5 ve lumia 920 gibi amiral gemileri çift çekirdekli chipsetler kullanıyorlar. bunu da göz önünde bulundurun.
Biliyorum amiralleri. Ayrica n950 ile okadar akici olmasi da ayri bir özelliği. Valla ben kotulemek icin demedim ama daha iyisi varken değilmi? Ayrica 1 onceki n9 konusunda gelistirici cihazı yazmamla bayağı bir açıklama yapmışsınız:) ben orada aslinda neredeyse her açıdan gelişen bir cihaz olduğu için öyle yazmıştım. Peki bu jolla telefonları kendimi ureticek yoksa başkasına mi?

pRime.

pRime.

Üye

Biliyorum amiralleri. Ayrica n950 ile okadar akici olmasi da ayri bir özelliği. Valla ben kotulemek icin demedim ama daha iyisi varken değilmi? Ayrica 1 onceki n9 konusunda gelistirici cihazı yazmamla bayağı bir açıklama yapmışsınız:) ben orada aslinda neredeyse her açıdan gelişen bir cihaz olduğu için öyle yazmıştım. Peki bu jolla telefonları kendimi ureticek yoksa başkasına mi?

apple gibi çinli firmalarla anlaştılar. ekran ve kalan donanımı zaten diğer telefon üreticileri gibi lg'ye, samsung'a veya sharp'a yaptırabilirler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Video'daki özelligi gördünüz mü?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen abi bunda dikine kaydırma var

pRime.

pRime.

Üye
evet erişilebilirliği bir nevi tek bir ana ekrandan sağlıyorlar. açık uygulamalar, uygulama listesi ve kilit ekranı. hepsi bir arada.
meego harmattan'dan şu açıdan farklı, geçiş yapılan ekranlar hep birbiriyle bağlantılı gibi duruyor. mesela açık uygulamalar kısmının altında 4 adet uygulama var bir çeşit hızlı erişim menüsü gibi ama aşağı kaydırınca bu uygulamalarla beraber kalan liste gözüküyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Aynen öyle Serdar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
o değilde o dört tane surat olan şey ne onu anlamadım widget mıdır açık uygulama mıdır nedir :hmmm

pRime.

pRime.

Üye
o rehber oluyor. facebook twitter kişileri de dahil içine. n9'un rehberi gibi ama biraz daha farklı olmuş.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
fena olmamış ama iyi ikonlar biraz nahoş duruyor o kadar :)

pRime.

pRime.

Üye
fena olmamış ama iyi ikonlar biraz nahoş duruyor o kadar :)
muhtemelen daha değişecek çok şey var çünkü sailfish'in sitesinde dağıtılacak sdk için slush'ta tanıtılan demo'nun sdk'sını vereceklerini söylemişler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bekleyip görelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt