Jolla tanitim videosu ve N950 uzerinde Jolla

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye
Bakalım sistem neler başaracak.Şuan gördüğüm kadarıyla sevinçten uçuyorsun:D
valla inkar edemem. :D cihazlarımız ikinci kez doğacak.

- - - Eklendi - - -

sistem fevkalade olmuş yalnız androidden izler taşıyor.

androidden izler taşımıyor. sadece bazı uygulama simgeleri androidinkilere benziyor. ayrıca görsellik arıyordun bak adamlar görselliğin kralını koymuş. :D

- - - Eklendi - - -

Üretimi bitti abi malesef :(

n9'lar karaborsaya düştü ya acayip fiyatlara satılıyor. arayanı çok ama bulan yok çünkü alan da satmak istemiyor n9'unu.

aleranol

aleranol

Üye

novathor chipsetine sahip kaç cihaz kullandınız?

- - - Eklendi - - -

Tamam

vardır tabi olum sonuçta adamlar multitasking destekleyen bi cihaz yapıyorlar. N9/950'de olup bunda olmayan bir özellik bırakmazlar. Bir de bazı özellikleri göremememizin sebebi işletim sisteminin daha bitmemiş olması da olabilir. Ya da tüm özelliklerin gösterilmesine jolla izin vermiyor olabilir.

- - - Eklendi - - -

ben kaçırdım mert streamde hala var mıdır?

Henüz hic novathorlu cihaz kullanmadım. Ayrıca novathor denilince hep aklima 1.2 cift çekirdek geliyor. Yanlış anlaşıldım galiba ama novathordan daha iyileride kullanılabilir

lordufuk

lordufuk

Üye
Şahsen megoo bin kat daha iyi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
n9'lar karaborsaya düştü ya acayip fiyatlara satılıyor. arayanı çok ama bulan yok çünkü alan da satmak istemiyor.
bu konuda haklısın Serdar iyiki abimi kandırıp elinden almışım n9'u :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Aynen abi en iyisini yaptın :ehe Ben satıyorum N9 umu var mı alan :d:

pRime.

pRime.

Üye

Henüz hic novathorlu cihaz kullanmadım. Ayrıca novathor denilince hep aklima 1.2 cift çekirdek geliyor. Yanlış anlaşıldım galiba ama novathordan daha iyileride kullanılabilir

yanlış anlaşılmadınız. orada yazdıklarınız açık. 1.2 ghz aklınıza gelmiş doğru gelmiş. novathor'un u8500 chipsetini biliyorsunuzdur belki. heh işte o chipsetin galaxy s2'dekinden farkı yok. aynı cortex a9 aynı mali-400.

olmadı hasan'ın da bahsettiği 500mhz hızındaki sgx 544'lü 1.8 ghzlik chipsetler kullanırlar o zaman yeterli olacaktır herhalde. n950'deki tek çekirdekli işlemciyle verdiği performans ortada. çift çekirdekli chipsetli cihazlar çıkaracak adamlar. o donanımla bu cihaz uçar.
ayrıca
iphone 5 ve lumia 920 gibi amiral gemileri çift çekirdekli chipsetler kullanıyorlar. bunu da göz önünde bulundurun.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[ENGİN];5513794' Alıntı:

Alıcısı çok olurda sen satamazsın bu haberlerden sonra :haha:

Ben 920 alacağım abi ama N9 u satmayacağım tabiki kenarda bekletip çift cihaz da kullanabilirim ya da dayıma hediye edip 2013 yazında onun üzerinde sailfishi test ederim

pRime.

pRime.

Üye
[ENGİN];5513767' Alıntı:
n9'lar karaborsaya düştü ya acayip fiyatlara satılıyor. arayanı çok ama bulan yok çünkü alan da satmak istemiyor.
bu konuda haklısın Serdar iyiki abimi kandırıp elinden almışım n9'u :ehe

valla abi maemo forumunda çok ciddi paralara satmaya kalkanlar var ve alıcısı da oluyor genelde. başka ortamlarda da rastladım n9 arayanlara.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

valla abi maemo forumunda çok ciddi paralara satmaya kalkanlar var ve alıcısı da oluyor genelde. başka ortamlarda da rastladım n9 arayanlara.
Hazır karaborsa'ya düşmüşken satsak mı napsak :bilmm: en iyisi sailfish'ın portlanmasını beklemek o zaman açık arttırma'ya çıkarırım belki :ehe

pRime.

pRime.

Üye
valla ben satmam abi n9 gibi bir cihaz daha çıkmaz bu piyasaya.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Valla ben de çok kararsizim Serdar 920 kesin alacagim ama N9 u satmaya kiyamiyorum o yuzden ya her zaman el altinda olan birine hediye edicem ya da yanimda tasiyicam

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
  • Beğen
Tepkiler: pRime.
caglar b

caglar b

Üye
ya bu işletim sistemini hangi marka kullanacak?

saruman_me

saruman_me

Üye
süper bir sistem yapılmış gayet stabil ve görelik içeriyor buda demek oluyorki n9 için yeni bir sistem daha doğdu hadi hayırlı olsun umarım en kısa zamanda gelir ve n9 kulanıcıları faydalanır..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Çok güzel olmuş,umarım n9 kullanan arkadaşlar en kısa zamanda kavuşurlar jollaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt