[Joikusoft] JoikuSpot 2012 Edition v4.00(1185) Symbian^3 Signed [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

facia_580

Üye
5800 yükleyip kullanabilen varmı

SalihByk

SalihByk

Üye
arkadaslar JoikuSpot programını bılen vardır wifiye cevırme programı ben kurdum tele calıstırdım hersey guzel pc den baglandım ama ınternet baglantısı yok dıyor ? nedendır acep her versıyonu nu denedım ama aynı ?

anadolumm

Üye
programı kurdum ve başlattım. Kardeşimde android var. Başlattığım bağlantıyı cihazında göremiyor yani wifi ağları listesinde çıkmıyor. Android telefonlar desteklemiyor mu?

wildtiger223

wildtiger223

Üye
eline sağlık gardaş

hackedbygobel

Üye
android desteklemez

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Modeme nasil isimve sifre koycaz

Umut

Umut

Üye
Arkadaşlar sürekli kopma sorunu yaşayanlar varsa, DNS ayarlarını otomatiğe getirsinler. Bende de hep kopma oluyordu. Manuel DNS girmiştim, onu otomatiğe alınca düzeldi. Konuda birisi şifrelemeyi 128 bit yapınca düzeldiğini yazmış, ancak onu denedim düzelmemişti.

Bunun haricinde bende başka bir problem var. Telefonla bilgisayar yan yana olmasına rağmen sinyal çok düşük, hep 1-2 çizgi çekiyor. Sorun ne olabilir?

allele

allele

Üye
:tşk:

licana

Üye
arkadaşlar E72 için olanı var mı bildiğiniz? nasıl kurabilirim?

~~Chatin~~

~~Chatin~~

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Androidlerin standart olan wifi kullanımını, nokia tam sürümünü parayla satıyor. İflah olmazsın sen nokia. Eline sağlık kardeşim.

manyak17

Üye
teşekkürler :)

ibsa

ibsa

Üye
Ya bununla tablete bağlana biliyormuyuz eğer bağlamıyorsa lütfen ya buna bir çare bulun yada tablete bir çare bulun gözünüzü sevim

ormanc

Üye
teşekkürler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar tam olarak ne işe yarıyor anlamadım daha yüklemedim şimdi bununla telefonu modem yapıp pc'denmi bağlanıyoruz yanlışmı anladım pakettenmi yiyor ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Arkadaşlar tam olarak ne işe yarıyor anlamadım daha yüklemedim şimdi bununla telefonu modem yapıp pc'denmi bağlanıyoruz yanlışmı anladım pakettenmi yiyor ?

telefon modem oluyor, telefondaki interneti diğer cihazlar ile paylaşıyorsun.
Çalıştırmak için hem mobil veri hemde wifi açık olmalı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Knight43

Knight43

Üye
5800 kullananlar3.10 sürümü deneyin.bende sorunsuz çalışmıştı 5800varken

wiceroy

Üye
selam arkadaşlar bende nokia 808 kurdum sorunsuz bilgisayarım bağlanıyor internete ama Android tabletim bir türlü görmedi wireless i
ne yaptıysam olmadı Android tabletin görmesi için bir ayarı varmı bunun yardım ederseniz sevinirim saygılarımla :)

- - - Eklendi - - -

Paylaşım için teşekkürler. Androidlerin standart olan wifi kullanımını, nokia tam sürümünü parayla satıyor. İflah olmazsın sen nokia. Eline sağlık kardeşim.

Arkadaşım hangi sürümünü almamız gerekiyor?

mtozer

Üye
merhaba,
laptop ile bir türlü bağlanamadım. Bağlı görünüyor (1394 bağlantı) ile ancak kablosuz ağda ip alamıyor. Wireless programında bağlı görünüyor sinyal gucu vs.. yerinde

benighted

benighted

Üye
selam arkadaşlar bende nokia 808 kurdum sorunsuz bilgisayarım bağlanıyor internete ama Android tabletim bir türlü görmedi wireless i
ne yaptıysam olmadı Android tabletin görmesi için bir ayarı varmı bunun yardım ederseniz sevinirim saygılarımla :)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım hangi sürümünü almamız gerekiyor?

http://www.maxicep.com/android-genel/ad-hoc-hotspot-aglara-baglanmak-718604.html
androidli cihazlar bu işlemleri yapmalı

Üst Alt