[Joikusoft] JoikuSpot 2012 Edition v4.00(1185) Symbian^3 Signed [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yenilikler eklendi.

marsharun

marsharun

Üye
Qt quick contenents 1.01 ya da daha yeni sürüm gerekli diyor yükleyemiyorum yardım lütfen. Telefonum c6-01 anna 25.07 yüklü.

ciwan__47

ciwan__47

Üye
:tşk:

m542tf

m542tf

Üye

:tşk:

zaga74

Üye
Teşekkürler 701 ile denedim sorunsuz çalışıyor.

Really06

Really06

Üye
Qt quick contenents 1.01 ya da daha yeni sürüm gerekli diyor yüklenmiyor, tefonum N8-00 anna yüklü, bunu nasıl yükleyebiliriz binginiz varmı acaba?

realplayer2

realplayer2

Üye
bu surum bazi cihazlarda calismamakta ole saniyorum joikusoftta durumun farkinda yoksa 4.0 surumunun ustune 3.20.1188 cikmazdi. son surum 3.20.1188 paylasilirsa 4.0da sorun yasayanlara alternatif olur

aslanmusty

Üye
quicktime 1.01(0) veya daha yenisi gerekli diyor, yüklemedi yav :(

----------Eklendi @ 04:31:59 ---------- Yazıldı @ 04:31:37 ----------

Qt quick contenents 1.01 ya da daha yeni sürüm gerekli diyor yüklenmiyor, tefonum N8-00 anna yüklü, bunu nasıl yükleyebiliriz binginiz varmı acaba?

sefo

Üye
ya bende var ama nasil cepten atarim buraya bilmiyorum ki

----------Eklendi @ 03:11:52 ---------- Yazıldı @ 03:10:26 ----------

gercek bende turkce diye burdakini indirmeye calistim inerken cizgi ilerlerken indirme iptal oluyor

aslanmusty

Üye
ya bende var ama nasil cepten atarim buraya bilmiyorum ki

----------Eklendi @ 03:11:52 ---------- Yazıldı @ 03:10:26 ----------

gercek bende turkce diye burdakini indirmeye calistim inerken cizgi ilerlerken indirme iptal oluyor

deppocu

Üye
arkadaşlar bende c6-01 e kurdum fakat farklı bir sorun oluştu. Program sorunsuz kuruldu başlat dediğimde bağlantı bulunamadı diyor. Benim avea ayarlarından kaynaklı diye düşünüyorum ama bi tavsiyesi olan varmı

muro38

Üye
teşekkürler

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende c6-01 e kurdum fakat farklı bir sorun oluştu. Program sorunsuz kuruldu başlat dediğimde bağlantı bulunamadı diyor. Benim avea ayarlarından kaynaklı diye düşünüyorum ama bi tavsiyesi olan varmı
Uygulamayı açmadan önce Wi-Fi'yi ve Mobil veriyi açın.

• Beğen
Tepkiler: distakjo
amficci

amficci

Üye
çok güzel elinize sağlık

hızlıhızlı

Üye
hatalar veriyor yüklenmiyor

aslankaplants

aslankaplants

Üye
teşekkürler

parstransporter

Üye
teşekurler

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]uygulamayı kurdum fakat ne cepten ne pc'den görünmüyor Wifi açık.ne yapmalıyım[/SIZE][/COLOR]

• Beğen
Tepkiler: ramazan_003

Üst Alt