Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Joikusoft] JoikuSpot 2012 Edition v4.00(1185) Symbian^3 Signed [Resmi Türkçe]
Sponsorlu Bağlantılar
Sensation
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Yenilikler eklendi.
marsharun
Üye
Qt quick contenents 1.01 ya da daha yeni sürüm gerekli diyor yükleyemiyorum yardım lütfen. Telefonum c6-01 anna 25.07 yüklü.
Qt quick contenents 1.01 ya da daha yeni sürüm gerekli diyor yüklenmiyor, tefonum N8-00 anna yüklü, bunu nasıl yükleyebiliriz binginiz varmı acaba?
realplayer2
Üye
bu surum bazi cihazlarda calismamakta ole saniyorum joikusoftta durumun farkinda yoksa 4.0 surumunun ustune 3.20.1188 cikmazdi. son surum 3.20.1188 paylasilirsa 4.0da sorun yasayanlara alternatif olur
arkadaşlar bende c6-01 e kurdum fakat farklı bir sorun oluştu. Program sorunsuz kuruldu başlat dediğimde bağlantı bulunamadı diyor. Benim avea ayarlarından kaynaklı diye düşünüyorum ama bi tavsiyesi olan varmı
arkadaşlar bende c6-01 e kurdum fakat farklı bir sorun oluştu. Program sorunsuz kuruldu başlat dediğimde bağlantı bulunamadı diyor. Benim avea ayarlarından kaynaklı diye düşünüyorum ama bi tavsiyesi olan varmı