Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Joikusoft] JoikuSpot 2012 Edition v4.00(1185) Symbian^3 Signed [Resmi Türkçe]
Sponsorlu Bağlantılar
MOKIA
Üye
teşekkürler sorunsuz kuruldu
Ama kayıta gerek varmı
Birde Bilğisayar agı olarak gözüküyor.
Wilan olarak gözükmüyor. onun ayarını bulamadım.
'Sefer
Üye
@@DiAbLo@@
Üye
iskalar
Üye
Programı kurup telefonu yeniden başlatıktan sonra Wireless i açıp uygulamayı çalıştırın. Ovi de ücretsiz olanı var. buradaki tam sürüm olduğu için bağlantıya şifre koyma imkanı veriyor. gerçekten güzel
babaeskili
Üye
c7 belle.sorunsuz kruldu.hata vermedi.şifre filan koyup ağ adını da değiştirince süper oldu teşekkürlerrr
JoikuSpot, telefonunuzu bir WiFi noktasına dönüştürüyor. Paralı sürüm, size internet güvenliği ve tam internet erişimi sunuyor; ayrıca Etkin Noktanızı istediğiniz gibi adlandırabilirsiniz. Telefonunuzu bir 3G WiFi modemi gibi kullanabilmek için herhangi bir WiFi cihazına bağlanın. WiFi bağlantısı Nokia telefonlar için uygun hale getirildi.
Yenilikler:
- With 2012 Ed, you can turn your phone to a secure WiFi HotSpot
- In addition to 3.2 Edition basic features, you can now set data caps and user limits to your HotSpot
- You can also access your entire JoikuSpot use history via My JoikuSpot service, and connect JoikuSpot with Social Media. 2012 Ed introduces also JoikuNews.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beyler bu program telefonu çok ısındırıyor.Belli bir süreden sonra Telefon nerdeyse yanacak bunun çözümü var mi
ydgr4
Üye
bence serin yere koy yada arada bi mola ver bağlantıyı kes modem işlevi olunca telefon hayli ısınıyo ne çözüm olabilir ki buna..
Metin MF
Üye
elaksy
Üye
olması lazım bence hem bazen kullanırken telefon hiç ısınmıyor
larten123
Üye
Harika bir program denedim çalışıyor şifre de koyabildim çatır çatır hem de hıpızlı girebiliyorum artık internete bağlanmak için usb kablosu taşımaya gerek yok ^^
ahmetkartal
Üye
5800 da desteklenmiyor ve eksik bileşen diyor bir yardım etseniz
elvisxxx
Üye
Arkadaşlar süper bir program. Şu an size bu mesajı N8 'i wireless modem olarak kullanarak yazıyorum. Müthiş kolaylık oldu. arkadaşlarım android le bağlanıyordu ben bakıp duruyordum. şimdi android almaya gerek yok. çok teşekkürler.
polluxea♪
Üye
tesekkürler Sens.
sinanben
Üye
arkadaşlar Ben bu pro ile bağlaninca hotmail messenger ve facebook a giremiyorum çözümü olan var mi