[Joikusoft] JoikuSpot Light v3.20(1142) S60v3/S^1/S^3 Signed [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Joikusoft] JoikuSpot Light v3.20(1142) S60v3/S^1/S^3 Signed [Resmi Türkçe]
JoikuSpot Light, telefonunuzun 3G internet bağlantısını WiFi (WLAN) üzerinden dizüstüler ve başka WiFi cihazlar ile paylaşan JoikuSpot'un BEDAVA SINIRLI bir sürümüdür. TAM özellik dizisi için, lütfen Nokia Mağaza'dan ticari JOIKUSPOT PREMIUM EDITION'ı satın alın. JoikuSpot Light temel internet taramasını desteklerken, Premium sürüm bağlantı güvenliği, EKSİKSİZ internet protokolü, en iyi performans, VPN, e-posta için pop3/imap ve oynanabilir ayarlar ile birlikte gelir.

Yenilikler:

Firstly, 3.2 comes with support for Nokia Belle phones and Nokia Anna phones that have been upgraded to Belle firmware (e.g. Nokia 700, 701, 603, 500, T7, 702T, X7, C7, C6-01, E7, N8, E6 and Oro). 3.2 supports also all previous Symbian versions and Nokia Symbian phones.

In addition, JoikuSpot 3.2 is now able to detect if your phone uses WiFi for something else, and is able to release any such reserved WiFi connections automatically for JoikuSpot internet connection. This has been by far the largest issue reported by JoikuSpot users in previous versions. Performance of latest
release tops the previous ones.


 

Ekli dosyalar



Suyaka

Suyaka

Üye
Teşekkürler Sens. v3.10 da Belle'de kullanılabiliyordu zaten ama sanırım Reailer vutaikt arkadaşımız bunun farkında değilmiş. : )
 
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
realplayer2

realplayer2

Üye
teşekkürler
 


Üst Alt