teşekkürler sorunsuz kuruldu
Ama kayıta gerek varmı
Birde Bilğisayar agı olarak gözüküyor.
Wilan olarak gözükmüyor. onun ayarını bulamadım.
Teşekkürler 701 ile denedim sorunsuz çalışıyor.
Mobil veri ve Wi-Fi açık mı?slm arkadaşım bende de 701 var da turkcell ile başlatmak istememe ragmen hangi versiyonu olursa olsun baglanamadı diyor şebeke ve internet olmasına ragmen sende böyle oldumu olmadı ise sence çözümü nedir....
Mobil veri ve Wi-Fi açık mı?
Uygulamayı açmadan önce Wi-Fi'yi ve Mobil veriyi açın.

JoikuSpot, telefonunuzu bir WiFi noktasına dönüştürüyor. Paralı sürüm, size internet güvenliği ve tam internet erişimi sunuyor; ayrıca Etkin Noktanızı istediğiniz gibi adlandırabilirsiniz. Telefonunuzu bir 3G WiFi modemi gibi kullanabilmek için herhangi bir WiFi cihazına bağlanın. WiFi bağlantısı Nokia telefonlar için uygun hale getirildi.
Yenilikler:
- With 2012 Ed, you can turn your phone to a secure WiFi HotSpot
- In addition to 3.2 Edition basic features, you can now set data caps and user limits to your HotSpot
- You can also access your entire JoikuSpot use history via My JoikuSpot service, and connect JoikuSpot with Social Media. 2012 Ed introduces also JoikuNews.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

5800 bell yükleme yapmadı Qt bileşenleri eksik hatası veriyor
Wi-Fi açık mı telefonuzda? Değilse açmanız lazım.Arkadaşlar ben indirdim kurdum hiçbir problem yok benim hesabımda var girişimide yaptım fakat Başlat dediğimde, yani wifi ' ı başlatmak için program içinde başlata bastığımda bana bağlantı soruyor Avea Internet i işaretliyorum doğal olarak internet bağlantım normalde sorunsuz fakat sol ustte bağlantı yok diyip 'Joikuspot başlatılamadı' diye hata veriyor. Anlayamadım bir türlü telefonum C7.
arkadaş E71 kurmayı deniyorum ama hep hata veriyor telefone uyumlu degildir diyor .sonra Qt bileşeni eksik diyor devam diyorum tekrar Qt Quick components bileşeni eksik diyor devam diyor QtMobility bileşeni eksik diyor devam diyorum ovi notifications API bileşeni eksik diyor devam diyorum qt quick components for symbian bileşeni eksik diyor tamam diyorum bekliyor yükleniyor diyor % 5 de yeklenemiyor diye hata veriyor .
nasıl çöze bilirim nerede hata yapıyorum yahud söylermsiiniz.