[Joikusoft] JoikuSpot 2012 Edition v4.00(1185) Symbian^3 Signed [Resmi Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şifre nasıl koyucaz buna

ceff01

Üye
yardım lütfen programı c6 01 nokia belle telefonuma yükledim ve cin malı concord marka symbian 4. işletim sistemli tapletimde bağlantıyı görüyorum başarılı yazıyor fakat bağlan dediğimizde bağlanmıyor.

Ceberus

Ceberus

Üye
bu programla bulunan bir wireless ağına bağlanıp tekrar wireless ağı yayını yapabiliyormuyuz yoksa sadece Telefon internet -wap-mss ile mi yayın yapılıyor?

yusufgiderim

Üye
teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

c6 cı kardeşlerim wireless i açıp deneyin

islamic169

Üye
5800 da bazı dosyalar eksik diyor ve yüklenemiyor.lütfen yardım...

levent.benli

levent.benli

Üye
dostum mrb öncelikle paylaşım için teşekkürler.. fakat benim telefonumda 4 gb internet olmasına rağmen bu programı kullanamıyorum telefonum normal internet sayfalarını açıyor sorunsuz fakat bu program çalışmıyor.. :off: Joikusoft un kendi internet sitesinmden beleş olan sürümüde indirdim oda çalışmıyor.. :off:

konuyla ilgili bir yorumunuz var mı ? nokia n8-00 kullanıyorum hackli

yardımcı olursanız sevinirim...

ortyy

Üye
eline emegine saglik

cesur5534

Üye
bu programla bulunan bir wireless ağına bağlanıp tekrar wireless ağı yayını yapabiliyormuyuz yoksa sadece Telefon internet -wap-mss ile mi yayın yapılıyor?

hayır bu programla sadece telefonun internetini paylaşabilirsiniz. Ev içinde kablosuz ağınız olmuş oluyor şifre koymayı unutmayın operatörler sınırlı internet veriyor zaten.

umitbahadir

Üye
Androit telefonlar görmüyor acaba neden olabilir

m...z...

m...z...

Üye
androidte neden olmuyor

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
arkadaşlar programın açıklaması şöyle: sadece bilgisayarlar ve nokia telefonlar için wifi modem oluyor

voljtrann

voljtrann

Üye
mrb program tam surum die gecio fakat sifre koyma profil olusturma falan bulamadım nasıl yapılıyor, tesekkurler

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
mrb program tam surum die gecio fakat sifre koyma profil olusturma falan bulamadım nasıl yapılıyor, tesekkurler

şifre koymayı bende bulamadım o değil işin ilginç yanı önceden karışık birşeyler yazıyordu joikuspot c6–01 falan filan diye şimdi yasin yazıyor nasıl değişti kendi kendi anlamadım:)

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
android tabletlerin görmesi için ne yapmak lazım arkadaşlar

sinanxp

sinanxp

Üye
gormuyor andro cıhazlar. Can sıkan o zaten cozm uretecek bı allahn kulu yokmu bu konuda. @

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
yok mu yapacak kimse programci arkadaslar yeni bir program yapsalar

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
gormuyor andro cıhazlar. Can sıkan o zaten cozm uretecek bı allahn kulu yokmu bu konuda. @

sadece nokia telefonlar için ve bilgisayarlar için oluyor diğer hotspot programlarında da aynı

ibyz07823

ibyz07823

Üye
kanki sağol süper çok iyi işime yaradı

cihangir15

Üye
teşekkürler :D

nuro067

nuro067

Üye
ben programı kurdum hersey cok iyi laptoptada gozukuyor fakat laptoptan wap sayfasnı açtğmda bu wap sayfası gruntlenemyor gbi bı hatayla karsılasıyrum sorun nedr acaba

Üst Alt