Marketten Camera360 programini oneririmRom çok güzel, kullanışlı, oldukça hızlı fakat kamerada sorunlar yaşıyorum. Fotoğraf çekip ön izleme yapıp tekrar kameraya döndüğümde yeni foto çekmek istediğimde simsiyah çekiyor. Panaroma çekimlerde ekranda dalgalanmalar oluyor. Artı kamera çok siyah görünüyor çekilen fotoğraflarda sorun yok fakat çekerken ekran normalden daha koyu gösteriyor tel ekran ışığını sona getirmeme rağmen. Bunları düzeltmem için yapılabilecek bir şey var mıdır? Merakla cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler
yaptim kardesim saolEvet gapps eksik iniyor ya da pcnde virüs var.

Temiz kurulum yaptim fakat dedigim sorun var. Evet 2 kamera programi var ama biri cok agir odaklaniyor. Seri calisan programda da dedigim sorunlar var. Bundan daha stabil sorunsuz rom oneriniz var mi?Romda böyle bir kamera sorunu yoktu? Ayrıca 2 kamera programı var istediğinizi kullanın![]()
kalibre ettim ama olmadıkardeşm ben bu romu kullandm bi ara şarj mükembel gidiyor bnce senn bataryadan kaynaklanyo olabilir kalibre etmeni önerrm![]()
Temiz kurulum yaptim fakat dedigim sorun var. Evet 2 kamera programi var ama biri cok agir odaklaniyor. Seri calisan programda da dedigim sorunlar var. Bundan daha stabil sorunsuz rom oneriniz var mi?
romda böyle bir sorun mevcut değil ayrıca odaklama gayet hızlı. önce orjinal rom kurun sonra pristine install yolunu deneyin.
eğer nasıl yapılacağını öğrenmek istersenizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsite gayet yardımcı olur.
Kızmadım ama hoş da değil. Tekrar deneyeyim umarım düzelir. Teşekkürler cevabın için.Bir tane latife yaptık kızma bu kadar burası samimi bir ortamama maalesef o sorun sadece sende bunu belirtmek iistemiştim
![]()
rom kullanıyorum şarj hız falan çok güzel ama klavyesi ile kamerasi iyi değil nedense bide saat güzel bişey olsa şöyle 1 2 + ları olsa çok daha iyi olcak
url=Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/url] Emre hocam bendekinin son hali