rom gayet zengin ve hızlı.
ancak yine bluetooth kulaklık ile bağlantıyı sağlamış değilim!!
" PIN ve Passkey kodu yanlış olduğundan Nokia BH-214 ile eşleştirilemedi " uyarısı ile karşılaştım. Halbuki şifre vs birşey istemedi.
Bunun bir çözümü olamaz mı Sonradan birşeyler kurarak mesela ?
WİFİ modem ile de bağlantıyı bu romda da kuramadık!! Mobil net çalışıyor.
g wonder için alternatif link :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

g wonder için alternatif link :
Hayır Hayır aynı rom hiç bişeyi farklı değil sadece alternatif link paylaştım yani başka yerdende indirebileceğimiz bir linkİlk sayfadaki rom ile bu rom arasındaki fark nedir? Düzelttiğin yada değişim yaptığın birşeyler varmıdır?
S5 gibi gorubeni varmi
Tabi gelecek ama şu 5 gün geciversin bir haftalık boşluğum olacak o arada Son düzenlemeleri yapıp paylaşacağımemre kardeşim yeni rom gelecek mi ?![]()
g-wonder ın müptelası oldum. kolay alışırsın zor vazgeçersin oldu yav![]()

-Emre kardeşim bu verdiğin gapps yüklenmedi hata veriyo bilgisayardada açılmıyo hata veriyo nasıl yaparım bi yardım lütfenYok
Tabi gelecek ama şu 5 gün geciversin bir haftalık boşluğum olacak o arada Son düzenlemeleri yapıp paylaşacağım![]()
@-Emre kardeşim yardım edicekmisinher yerden indirdiğimde şu hatayı alıyoru-Emre kardeşim bu verdiğin gapps yüklenmedi hata veriyo bilgisayardada açılmıyo hata veriyo nasıl yaparım bi yardım lütfen![]()
:
-Emre kardeşim bu verdiğin gapps yüklenmedi hata veriyo bilgisayardada açılmıyo hata veriyo nasıl yaparım bi yardım lütfen
@-Emre kardeşim yardım edicekmisinher yerden indirdiğimde şu hatayı alıyoru:
Zipten çıkarmadan flashlaolmadi isteTE]
Zipten cikarmadimki zaten indi actim dosyayi boyle cikti iste bide normal flashladim olma
salih usta telden indirince kesin çözülürmüZip dosyasi hatali inmis olabilir yada virus bulasiyordur tlfndan indirince sorunortadan kalkar