javalar için winamp tüm ekran çözünürlükleri mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

Er3NjaN

Üye
kardeş bunu telefona yükledim aama müzikleri atamıorum içine nasıl olcak yrdm edermisin

nokia5300

nokia5300

Üye
kardeş prog. calıstıda ses yok tüm ekran cözünürlüklerini denedim cevabı özelden at pls

--------------- Ekleme ---------------

s40 için txt programı var mı ?

zaten 6131 calıstırmıomu txt i bnm tel calıstırıo:oke:

merhaba arkadaşım paylaşım için teşekkürler yalnız bir sorun yaşıyorum nokia 6288 kullanıyorum "uygulama erişimi,izin yok olarak belirlendi" diyor, program üzerinden telefon hafızasına ve karta girip mp.3 lerin yerini gösteremiyorum dolayısıyla da kullanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim tekrar teşekkürler...

kardeşim ilk önce izin wermen gerekir bunuda şöyle yapabilirsin programın üstüne gelip secenekler ordand a uygulama erişimi ve ondan sora daveri erişimi onu yapınca multimedya kartına dha sonrada her zaman soru işaretlersen kart sna soracak beni okusun mu die sen de tamam a basıp müzik ekleyebilirsin:op:

eneseminbahadir

eneseminbahadir

Üye
saoll

iskenlii

iskenlii

Üye
Abicim açılmıyo ki yaaa

scarface_bartu

Üye
6288 Calışmıo Malesef 240x320 Olmasına Ragmen Calışmıo Kardş

goksel_uzun

Üye
teşekkürler..

vera

vera

Üye
sen müzik çalarından memnun olabilirsin ama olmayanlar var.

haklısın örneğin ben hiç memnun değilim hayatımda gördüğüm en kötü müzik çalara sahip bir telefonum var...bu arada paylaşımın için çok sağol teşekkür ederim bende böyle bi paylaşım bekliyordum uzun zamandır...hemen telefonuma yükleyip deniyeceğim:heyo: tekrar teşekkür ederim...

kağan215

Üye
kd ğlayerde attım açtım programı müzk ekledim play dediğim zaman unable to open the file! sarkı ismi device error diyo nasıl acacagım ya acil yardım lütfen...

lyrics playerde de müziği atıyorum play diyorum unable to proceed audi resources unavailable diyo yürtmüyor nasıl çalıcam ya acil yardım lütfenn

vera

vera

Üye
ya çalışmıyor malesef =(

desperado_07

Üye
linkler ölü

starnet_2006

Üye
n70 için winamp varmı jarlar için biliyorsanız linki gönderim.

©oOL™

©oOL™

Üye
paylasım ıcın tesekkurler

djisyankar

Üye
emeğine eline sağlık

iskenlii

iskenlii

Üye
Teşekür Ederim

grafindor03

Üye
rar sifre istiyo ne şifre

plsss yardım ındırdıkten sonra rar sıfresı ısyıyo one nee

osman özer

Üye
teşekkürler

bLack_angeL-snm

Üye
6600 da çalışırmı

msdony

msdony

Üye
kardeş buna mp3 nasıl eklıyoz porgramı açtımda mp3 ekleyip dinleyemiyom malesef bi yardım et

eremgunes

eremgunes

Üye
Cok saoL..L7 için kullanıyorum xD

judelav

judelav

Üye
    Konu Sahibi
k700 e olmuyor ben denemiştim

Üst Alt