Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
javalar için winamp tüm ekran çözünürlükleri mevcut.
Sponsorlu Bağlantılar
konya_samet
Üye
arkadaşlar 6300 hakkında mesene media player oyun tema tv ne bulursanız bana yollarmısınız.lütfen bende size yardımcı olmaya calışırım simdiden teşekkürler. mesenem [email protected] hergün açıgım iyi günler
esmercocuq35
Üye
paylaşımın içn teşekkürler ama bu program samsungta çalışmıo 240*320 indirdim
olalala
Üye
teşekkür
Hellboy®
Üye
saolsın
yunusasik
Üye
teşekkürteşekkür
sercu
Üye
Çalışmıyooooooo.
TheSims
Üye
Saol
hkndmrl
Üye
paylaşım için sağol...
degerli43
Üye
sağol
Pilavman
Üye
merhaba arkadaşım paylaşım için teşekkürler yalnız bir sorun yaşıyorum nokia 6288 kullanıyorum "uygulama erişimi,izin yok olarak belirlendi" diyor, program üzerinden telefon hafızasına ve karta girip mp.3 lerin yerini gösteremiyorum dolayısıyla da kullanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim tekrar teşekkürler...
owafemi
Üye
k700i m var müzikleri nasıl oraya göndereceğiz
bora006
Üye
sağol birader
orgeneral2203
Üye
çok teşekkürler. allah razı olsun!!!
_teqe_
Üye
kullanan arkadaşlar cvp werirseniz sewinirm nasıl müzikleri atıyorsunuz prog açılıo aama müzik listesi falan bulamıorm yardım lütfen
--------------- Ekleme ---------------
yardım lütfen şarkı listesi nasıl bulunuor
king_L_
Üye
cok tesekkur
yasirarslan
Üye
ben bunu kullanıyorum şu anda güzel paylaşım için saol
judelav
Üye
Konu Sahibi
ya beyler ben uzun zamandır girmedim kusura bakmayın
1.ben bu proyu w810 da çalıştırdım
2.sadece ericsson da çalışıyor diye bir şey yazmıyordu
3.bu proyu ben yazmadım yazılımcı değil paylaşımcıyım
4.CveEsürücü yazıları çıkan arkadaşlar C telefon hafızası E de hafıza kartı oluyor daha fazlası için teli kurcalamam gerekki buda imkansız.
birde artık telefonum çok dandik o yüzden resimli anlatım yapmayı isterdim ama maaledef öyle bir imkanım yok.
bu aralar çok yoğundum kusura bakmayın inşallah daha güzel prolarla ve çözemediğiniz konulara yardım etme ile ilgili tüm hususlarda burda olacağım. TEŞEKKÜRLER. konuya olan ilginiz için.
--------------- Ekleme ---------------
he birde kurup kullanan arkadaşlar da var onlarda yardımcı olabilirler modelleri aynı olanlar yardımcı olsunlar bir zahmet.
mcan12
Üye
saol işime yaradı
dedebaba
Üye
bu program java,çalışıyor fakat symbiansız telefona yüklerseniz çalışmaz. c: d: gibi sürücüleri var fakat symbiansız telefonlarda bu gibi özellikler yok. yani yükleseniz de hiçbir müziği çalamzsınız. telefonunuzun mp3 playeriyle yetinin bence.
judelav
Üye
Konu Sahibi
w810 symbianlımı arkadaşım ben gayet güzel kullanıyordum ayrıca 6300 da kullananlar var forumdan arkadaşlarımız. ayrıca belirttiğim gibi bu pro javalar için.