Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

guadzimodo

Üye
Merhaba arkadaşlar, Türkçe destek kısmında tam bir açıklama olmadığını gördüğümden BB4.0 çalıştırmayanlar için biraz daha ayrıntılı açıklama yapmak istedim.
Lütfen tek tek okuyalım ve adım adım yapalım, sadece resimlere bakarak geçiştirmeyelim.
BlueStacks kurulumu ve ayarları:
1. Öncelikle BlueStacks 0.9.23-2 versiyonu sayfanın altından bulup indirelim. BlueStacks 2 sürümünü orjinal sitesinde yayınladı ancak onu kullanmıyoruz, sanırım bizim botumuz BlueStacks 2 de çalışmıyor.
2. BlueStacks kurulumu bitince, COC indirip kuruyoruz ve gerekli üyelik işlemleri ile mailimizi oyuna tanımlamamız için gerekli olan Google Play Games kuruyoruz, zaten oyunu açtığımızda, köye bağlanmaya çalıştığımızda bizden bu uygulamayı istiyor ve indirmek için bizi yönlendiriyor.
En önemli olan şey BlueStacks programını kesinlikle ingilizce dilinde kullanmamız ve oyunun ayarlarından kar efektini kapatmamız arkadaşlar.
3. Oyunumuzu da kurunca botun ekran yarlarını algılaması için (Çözünürlük hatası alanlar mutlaka kurmalı) DreamOri Hide System isimli uygulamayı Store den aratıp bulup BlueStacksa kuruyoruz. Bu arada oyundan çıkıyoruz tabi


[Image: ]

4. Programı çalıştırıp "Hide the systembar at boot" yazan kutucuğu tikliyoruz.

[Image: ]

5. Bu ayarı yaptıktan sonra ekranımızın sağ alt kısmından (Gizli Simgeleri Göster Kısmında Olabilir) BlueStacks programını sağ kılikle kapat diyoruz ve bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz.

[Image: ]



6. Şimdi Botumuzu çalıştırıyoruz ve forum üyelik bilgilerimizle giriş yapıyoruz. Bu arada BlueStacks kapalı olsun. Botumuz başlayınca Advanced->Misc->No navigation bar yazan kısmın karşısındaki kutucuğu tikliyoruz. Bu yazının altında altında bulunan ve Launch frontend and then wait yazan yerin karşına 40 değeri giriyoruz sebebi ise Hide System programının yaklaşık 25-30 saniye sonra başlayarak ekran yarlarını yapıyor olması, yani botumuz 40 saniye sonra başlamış olacak. Neden hala başlamadı diye sinirlenmeyin bota izin verin o her şeyi hallediyor


[Image: ]



7. BB11 giriş için kullandığımız üyelik bilgileri eğer çalışmıyorsa, forum sayfasına geri dönerek şifremizi değiştirelim ve Türkçe karakter falan kullanmayalım lütfen. Botumuzu Start Bot diyerek çalıştırıyoruz ve oyunumuz 1 dk içerisinde açılıyor, eğer bu adıma kadar doğru yapıldıysa söylediklerim alttaki ekran karşımıza çıkıyor.


[Image: ]



8. Ekranda bize köyümüzün binalarını bulduğunu söylüyor ama biz yinede işimizi şansa bırakmayıp Botumuzun Advanced->Buildings-> yazan yerine girerek doğrulama yapıyoruz, mesela bende 4. kışlayı bulamamıştı, tek tek binaları tanıtıyoruz bunu yaptıktan sonra botumuzu durdurmamız gerekiyor, seçim yaparken de acele etmiyoruz.


9. Şimdi geldi en öneli kısma yani stratejilerimizi belirlemeye. Botumuzun STRATEGY yazan kısmına geliyoruz, eğer burada ben uğraşmak istemiyorum, hazırı varsa onu kullanayım derseniz + NEW STRATEGY butonunu tıkladıktan sonra "Search Strategies" diyoruz ve forumda yer alan;


linkinden stratejilere bakarak verilen ismi aratıyoruz. Bununla da uğraşmam diyorsanız seviyemizi direk aratarak aralarından seçebiliriz örneğin [TH10] yazarakta aratıp seçim yapabiliriz.
10. Burada öneli olan stratejimizi belirledikten sonra botumuzun üstünde yer alan barda bu stratejinin yazması, seçimi yaptıktan sonra barın yanında yer alan yenile butonuna tıklamamız gerekiyor. Stratejimiz burada göründükten sonra start diyerek botu çalıştırabiliriz.


[Image: ]

11. Kendi stratejimizi oluşturmak için önce hangi kuvvetle saldırmamız gerektiğine karar vermeliyiz. Artık oyunda ölü köy bulmak çok zor. Bazılarımız BrokenBot ölü köy bulamıyor diyor fakat sorun botta değil oyunda. belli bir süre sonra ölü köyler yine ortaya çıkacaktır merak etmeyelim. Botumuz o kadar mükemmel yapılmış ki 16 Bin değişik strateji yapabiliyorsunuz. Kimse suçu bota atmasın lütfen kaldı ki bot hala beta
12. + NEW STRATEGY de New Blank Configuration girerek Continue diyoruz. Karşımıza gelen ekranda General Settings tıklayarakkendi stratejimize önce isim veriyoruz, isim verirken lütfen Türkçe karakter kullanmayalım.
13. Trophy Count kısmından kupa aralığımızı belirliyoruz.
14. Collect resources seçeneği toplayıcıları oto topluyor, rearm traps silaharı kuruyor ve clear the field alanı temizliyor, bu seçenekleri açıp kapayabilirsiniz. Ben alanı temizleme kısmını kapalı tuttum. RETURN butonuyla geri gidiyoruz.


[Image: ]



15. Donate/Request Settings kısmında bağış isteme ya da bağış yapma ayarlarını giriyoruz. RETURN butonuyla geri gidiyoruz.
16. Target Search Profiles kısmına giriyoruz burası arama seçeneklerimiz için çok önemli, istediğiniz kadar arama seçeneğini girebiliyorsunuz, NEW butonu yeni arama koşulu girmenizi sağlıyor ve bitince de SAVE diyerek yeni arama koşulu seçebiliyorsunuz. Bu ayarlar size kalmış en az 2 koşul girmenizde fayda var ama ölü köy ve yaşayan köy olarak, dikkate etmemiz gereken şey kral ve kraliçenin her arama koşulunda aynı olması bence. RETURN butonuyla geri gidiyoruz.


[Image: ]



17. Troop Training kısmı asker üretimi için gerekli olan bölüm. Eğer asker sayınızı kışla sayınıza eşitleyemezseniz bot arama yapmaz ve bekler. üretilecek askeri seçip ADD diyerek alta eklendiğiniz görmemiz gerek. İster % olarak 100 e tamamlayın ister # işaretini seçerek sayı belirtin. Seçim yaptıktan sonra RETURN butonuyla geri gidiyoruz.


[Image: ]



18. Edit Deployment Profiles kısmına girerek arama stratejilerimize bu sefer atak stratejimizi belirliyoruz. Örneğin aramada "OLU KOY" isminde strateji belirlemiştik, açılır menüden bunu seçerek CONTINUE butonuna basıyoruz. En janjanlı kısımlardan biri burası, Options kısmanda açılır menüden bırakmak istediğimiz askeri ve sayısını yada kahramanı seçiyoruz, bir altında bulunan açılır menüden saldırdığımız köyün neresine bırakacağımız seçip ADD diyoruz. Örneğin önce 8 GİANT 4 taraftan bırakıp, arkasından 50 okçu 4 tarafa bırakabilirsiniz, bırakma süresini ayarlayabilir, hatta 1 yıldız alınca savaşı sonlandır bile diyebilirsiniz. Buradaki seçenekler botta bahsedilen 16,500 değişik stratejisi işte. Ayarları yaptıktan sonra RETURN diyerek geri gidip diğer arama seçeneklerine istediğimiz saldırı şeklini ekleyerek en son DONE diyoruz.


[Image: ]



19. Attack Strategies kısmında arama şeçimleri ve saldırı stratejileri geliyor, burda ister + butonuyla saldırı şeklini değiştirebilir isterseniz sevmediğiniz saldırıyı çöp kovasına tıklayarak kaldırabilirsiniz.
20. SAVE & RETURN butonuna tıklayarak Configurations kısmına gelmiş oluyoruz ve burada isim vererek belirlediğimiz tüm ayarları görebiliyoruz. Üst taraftaki barın yanında bulunan yenile butonuna tıkladığımızda en son yaptığımız ayarları görebiliyoruz ve artık seçerek savaşımızı yapıyoruz. Bu ekranda sol altta ayrıca "Make Public" yazan bi yer var eğer stratejimiz iyi ise herkese yayınlamak için açabiliriz.
21. Belirlenen tüm ayarlar başka bir bilgisayarda da giriş yapılınca karşımıza geliyor arkadaşlar o yüzden eskisinde olduğu gibi ayarlarımızı .ini dosyası olarak kayıt etmemize gerek kalmıyor. Bot bu kadar mükemmel yani.

Saldırı ayarlarının videolu anlatımı.

[Video:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
]

Bir çok arkadaşımız kolay olsun basalım başlaya kasalım ganimeti diyor ama henüz bu bot kadar gelişmişini yapabilen ya da yapabilecek olan kimse yok bence, para vereceğiniz botlarlada ancak 4 çeşit stratejiyle saldırı yapabiliyorsnuz. Ayrıca fırsattan istifade eden bir çok ş.refsizler çalışan bot diyerek bilgisayarınıza zarar verecek virüsleri yüklemenize sebep oluyor. Lütfen dikkat edelim.


Çalıştıran arkadaşlara şimdiden bol ganimetler diliyorum, yapamayanlara da okumayı biraz sevin ve okuyun diyorum. Bu kadar emek ve zaman harcayıp, hiç bir karşılık almadan çalışan insanlara saygı gösterelim.
TEŞEKKÜRLER


BrokenBot 4.0 İndirme Sayfası:
verdiğin emek için teşekkürler üstad
 


oflukral61

Üye
forching Bluestacks window active due to image capture problems. HATASI alıyorum yardımcı olurmusunuz.
 

kadiitorunu

Üye
zoom outda kalıyorum zooming hatası deip bırakıyor 860*780de yaptım ama varmı yardımcı olabilcek?
 

huseyinfikrak

Üye
merhaba . ya ben broken botun tum ayarlarını yaptım fakat saldırı yapmıyor. birlikleri falan ayarladım bottan . done with training diye bişey cıkıyor orda kalıyor. sonra tekrar depoları topluyo sonra yine bunu diyo?
 
dewil35

dewil35

Üye
arkadaşlar herkese kolay gelsin bot ayarları hakkında bana ozelden team ile yardımcı ola bilecek var mı ?
 

pepsikola123

Üye
link kırık galiba kardeş indiremiyrum
 
Meteemre

Meteemre

Üye
Slm 10 sv icin en son stratejinin haziri varmi ne siralamayla yaptiniz amacim kara iksir almak resmini cekip atarmisiniz
 

pesscyln

Üye
S.A
BLade AzraiL my.bot u calıstırabildinmi hic paşam ? ben deniyorum asker basıyor ama devamı yok :)
 
Meteemre

Meteemre

Üye
Th 10 sv yim hangi strategy i kullaniyorsunuz cok karaya ihtiyacim var lava balon dalkavuk olani kullaniyorum ama cok maliyetli kullandiginiz stratejileri yazarmisiniz
 

manhunt

Üye
siteye giremiyorum daha önce üye olmadığım için de giriş yapamıyorum. bunu nasıl çözebiliriz?
 
dewil35

dewil35

Üye
arkadaşlar bana bot ayarları için team dan baglanıp yardımcı ola bilecek var mı ?
 

huseyinfikrak

Üye
Kisladaki asker sayinizla botta ayarladiginiz asker sayisinin ayni olmasi gerekiyor . Ister # ile asker sayinizi esitleyin ister de %100 e tamamlayabilirsiniz . Attack strategies kismini mutladoldurun . Iyi bi strateji yapmaniz gerekiyor .
 

VOLKAN5226

Üye
failed to zoom out diyor ve ne asker basıo ne bişey yardımmmmmm
 

worldwar20

Üye
Failed to zoom out hatası veriyor. Sebebi ne olabilir. Anlatılan herşeyi yaptım.
 

huseyinfikrak

Üye
Failed to zoom hatasi icin hide system bar programini kurup usttek 3. Secenegi tik yapmaniz gerekiyor .
Ben herseyi yaptim guzel ganimet basmaya basladi hersey guzel . Bot cok iyi arkadaslar :-)
 

worldwar20

Üye
hüseyin fikrak ölü köylere saldırmak istiyorum. 8. seviye köy. sadece barbar ve archer kullanmak istiyorum. 100 adet barbar 100 adet archer diyorum. 100 tane barbarı basıp öyle bırakıyor. sorun ne olabilir?
 

VOLKAN5226

Üye
olmuyor failed to zoom out hatası devam ediyor
 

VOLKAN5226

Üye
söylenenleri yapmama rağmen hıde bar ı kurdum coc u kaldırıp tekrar kurdum fakat hala failed to zoom out hatası devam ediyor. yokmu sorunun kesin çözümü
 

onur.pek

Üye
Ben pc de giremiyorum buraya hata veriyor yardim edebilirmisiniz.
 


Üst Alt