bak sorunum: maxicepden dosya indiriyorum (ama jar dosyası indirirken bu sorun oluyor) indirme yerine tıklıyorum ve dosyayı kaydet diyorum her yere kaydetmeyi denedim ve yinede kaydedip tamam diyince dosyayı .EXT uzantılı indiriyor ve dosya inince desteklemiyor diyor. arkadaşım birşey sormak istiyorum nokia x3-02 aldım eski telefonumdaki(n73) deki jar programlarını atınca bozuk dosya silinsinmi diyor özellikle e- kitap okumak için istiyorum e- book reader diye program kullanıyordum bilgisayarda txt -unts-8 haline dönünüştürüp programa atınca jar haline dönüştürüyprdu böylece kolayca uygulamayı yani kitabı açıyordum ama yeni telefonda bozuk dosya silinsin mi diyor bir hatamı var acaba veya önerebileceğiniz e-book reader a benzer bir program varmı teşekkürler
Kolay GelsınInternet Explorer'den Indırme Yap Sorun Duzelecektır ...Varya benim şu sorunumu çöz dile benden ne dilersenbak sorunum: maxicepden dosya indiriyorum (ama jar dosyası indirirken bu sorun oluyor) indirme yerine tıklıyorum ve dosyayı kaydet diyorum her yere kaydetmeyi denedim ve yinede kaydedip tamam diyince dosyayı .EXT uzantılı indiriyor ve dosya inince desteklemiyor diyor.
Lütfen pc den uzantısını değiştir veya telefonunun winrar ından uzantıyı değiştirmek dışında bir çözüm söylermisiniz?
Cok Fazla Uygulama Acık Telefonu Resetleout of memory hatası neden kaynaklanır ?
Ne demek.teşekkürler
tsk ben tibia me indirdim java bilmem ne yazdi
snn acikladigini yaptim olmadim
Telefonda hafıza yok veya telefonun kaldırabıleğinden buyuk bir boyutta oyun indirmişssin.oyunu yükledim ama java lang/out of memory hatasi veriyor çözümü varmi???
Kardesım telefonuna gore oyun indir bıktım senden yahuarkadaslar oyunum java.lang.arithmetic.exception hatasi veriyor.telefonum NOKIA 2610.Çözümü varsa simdiden tsk.