Java Oyunlarında Hatalar ve Çözümleri 2011

Sponsorlu Bağlantılar

qezma

qezma

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben de out of memory hatası alıyorum 8 gb hafıza kartının sadece 2.6 gb i dolu. Başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir mi ya da nasıl düzeltebilirim bu sorunu
Kardeşim o hatayı anlatmaktan bıktım :D
Bak telefonda yer olabilir o onemlı degil. Ama oyunun boyutu telefonun kaldıracagıboyuttan fazlaysa o hatayı verir . Telefonununmaksımum kaldırabılecegı oyun boyutunu arastır oyle indir.

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
:tşk:

ahmetdel

ahmetdel

Üye
maxicepden jar dosyayı telefona indireceksen opera mini'yi kullan www.opera.com dan yeni sürümü yüke çok işe yarıyor

zorton2005

Üye
oyun tl yükledim başlat diyorum ama bailamıor java hatası diyor

suPPer MariO

suPPer MariO

Üye
saol eline sağlık

burakilk

burakilk

Üye
Bir çok hata veren uygulamalarım düzeldi sağol

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Arkadaşım ben samsung gt-s5230 kullanıcısıyım (star mı değilmi bilmiom)
telefonun kendi tarayıcısından 350 kb civarından fazla boyutta bişey indiremiom.Operadada (7) javayı indirirken telefonun tarayıcısına yönledirio.
Şimdiden teşekkürler

mecnun1905

Üye
tankzors oyununun tam sürümünü ovi mağazasından indirdim fakat 18inci Oyundan sonra hata veryor ve kapanıyor. Çözümü var mı. Ya da tam sürümü başka yerden bulabilir miyim

Mcmm

Üye
Arkadaşlar rf manager 2013
oynamak istiyorum, ekran
boyutum 240x400 (touch) fakat
oyunu yüklediğim de sanal
klavye çıkıyor, yani ekranın bir
tarafını kapatıyor (Ok, yes,
done) bu nedenle takım
seçemiyorum. Mobil olduğum
için kaldıramıyorum da. Biriniz
benim için Google'a Real
football manager 2013
240x400.jar sefan.ru yazıp çıkan
ilk sayfadaki jar ve jad
(240x400 , 1.3 mb civarı )
dosyalarını indirdikten sonra
sanal klavyeyi kaldırıp buraya
atabilir mi ?
- - - Eklendi - - -
Google falan uzun olur link bu

l=rare/240x400/Java/
Real_Football_Manager_2013_400_5e4a3.jar&style=2&l
an=en 1112 kb yazıyor,
samsung yazan jad, jar yazan jar.
Umutluyum, şimdiden bi dünya
teşekkürler!

Saxores

Üye
bende samsung gt-s8530 jar oyunlardan baska hicbir oyunlari desteklemiyor.yardim etseydiniz memnun olardim.

serhatMf

Üye
arkadaşlar benim telefon indirilen jar geçersiz diyor yani hiç indirmiyor boyut falan deyil indirmiyor çöZÜmünü bilen lütfen yardım etsin

Esfurkan26

Üye
3D bluetoothla çoklu oynanan oyunları yükleyeceğim zaman Desteklenmeyen İçerik diye hata veriyor mesaja dönerseniz sevinirim...

Soylemez62

Üye
Arkadaslar asphalt 7 yi indirdim ama telefon acmiyr neden olabilir ?

twentyfive

Üye
arkadaşlar benim tel s5610 java hatası verıyr bi el atıverseniz?

Preadox

Üye
cccc.java lang. pointer exception bu hata oyunda çıkıyo kardeş sesi kapatnca olmuo benm tel nokıa 3600 ne yapmalıyım :/

eraydumanli

Üye
arkadaslar bnim telefon samsung chat 5270k hic bir oyun indiremiyorum surekli jar hatasi acil cozum

dj.eric

dj.eric

Üye
:tşk: :oke:

takaman413

Üye
outlangmemory gibi bişiler yazdı ne yapabilirim bu durumda ?

shuzian

Üye
Merhaba arkadaşlar konu açtım ama sanırım olmadı bari buraya yazayım.
Telefonum S5603 kendimce güzel rpg oyunları topladım ancak çoğu dokunmatik değil ve ekran klavyesine ihtiyaç oluyor ancak ekran klavyesi çıkarken oyunu küçültmek yerine oyunun üstüne çıkıyor oyunun yarısı görünmüyor. Amacım ekran klavyesini kaldırmak değil ona ihtiyacım var sadece klavye çıkarken oyunu küçültsün ekranı oyunla paylaşsın istiyorum üstüne çıkmasın. Yeniden boyutlandırma denedim olmadı klavyeyi kaldırdım güzel oldu ama oynayamadım =) yok mudur bu ikisini uygun biçimde ekrana getirecek bir kod ?

Şimdiden teşekkürler.

YENİÇeri1362

YENİÇeri1362

Üye
:tşk:

Üst Alt