KomiserMemoli_12
Üye
Kardeşim kusura bakma ama uyanında balığa gidelim. Cidden bu soruyu soruyormusun. Yakında telde gta4 gta5 açan emulator olacak, biraz araştırma yapsanız iyi olur, koca dünya sadece bu forumdan ibaret değil. Bak bu video bana ait, nintendo switch oyunu olan mario futbolu oynuyorum. Gayette güzel oynatıyor. Bundan daha fazlası var telimde
nintendo switch oyun içi video
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Allah için evimde bilgisayar varsa neden telefonda oynamak için kasayım ki? Switch emusunu kurarım PC ye oynarım. Ben telefonda emülatör işlerini biraktigimi da söyledim zaten. Bilmiyorsam da soracağım. Ayrıca bu emülatör ne kadar verimli çalışıyor? programın adı ne? Playstoreda yoktur büyük ihtimalle. Şimdi youtubeda baktım kurulumu çok karışık ayrıca çalışma garantisi de yok oyunların. Pc için yuzu emülatörü var. Androidte ps2 emülatörü yok düzgün çalışan switch oyunları nasıl çalışacak? Düzgün güzel çalışıyorlarsa o zaman benim için problem yok. Zamanında ps2 oyunlarını oynıcam diye demon emülatörüne 50 lira para verdim adamlar emülatörü geliştirmeyi bıraktılar ilgilenmiyorlar bile.
Son düzenleme: