Java Oyunlarında Hatalar ve Çözümleri 2011

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet0532

Üye
saol

sfenks3333

Üye
Ben indiriyorum oyunu bi klasöre kaydet diyor kaydediyorum sonrada desteklemiyor diye hata veriyor benim telefon s40 ve java destekliyor benim indirdiğim oyunlarda java yardımcı olur musunuz

aLp!!

aLp!!

Üye
out of memory hatası neden kaynaklanır ?

Heroata

Heroata

Üye
Varya benim şu sorunumu çöz dile benden ne dilersen :D bak sorunum: maxicepden dosya indiriyorum (ama jar dosyası indirirken bu sorun oluyor) indirme yerine tıklıyorum ve dosyayı kaydet diyorum her yere kaydetmeyi denedim ve yinede kaydedip tamam diyince dosyayı .EXT uzantılı indiriyor ve dosya inince desteklemiyor diyor.
Lütfen pc den uzantısını değiştir veya telefonunun winrar ından uzantıyı değiştirmek dışında bir çözüm söylermisiniz?

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
Dördüncü madde çok güzelmiş :D ekran büyük geliyorsa kendi ekranına uygun olanı indir sorun düzelir :D

Laz¥

Laz¥

Üye
hiçbir faydası olmadı teşekkürler

muhammed426

muhammed426

Üye
Out of memory yazıyor telefona format atıp tekrar yükledm ama gene aynı yazı çkyo

karanidnv

Üye
vodafone 555 oyun yokmu

melankolik32

Üye
Nokia 5130xpm de oyun uygulama havası veriyor oyuna giriyorum oyun başladıktan bir müddet sonra geliyor hata çözümü nasıl

Genzo *

Genzo *

Üye
arkadaşım birşey sormak istiyorum nokia x3-02 aldım eski telefonumdaki(n73) deki jar programlarını atınca bozuk dosya silinsinmi diyor özellikle e- kitap okumak için istiyorum e- book reader diye program kullanıyordum bilgisayarda txt -unts-8 haline dönünüştürüp programa atınca jar haline dönüştürüyprdu böylece kolayca uygulamayı yani kitabı açıyordum ama yeni telefonda bozuk dosya silinsin mi diyor bir hatamı var acaba veya önerebileceğiniz e-book reader a benzer bir program varmı teşekkürler

Oyledır Cunku Nokıa x3-02 Yanı Sadece Javaları Acabılır Nokıa e73 S60v3 Java Sıs 3d Oyunları Acar:) Kolay Gelsın

----------Eklendi @ 06:45:22 ---------- Yazıldı @ 06:43:28 ----------

Varya benim şu sorunumu çöz dile benden ne dilersen :D bak sorunum: maxicepden dosya indiriyorum (ama jar dosyası indirirken bu sorun oluyor) indirme yerine tıklıyorum ve dosyayı kaydet diyorum her yere kaydetmeyi denedim ve yinede kaydedip tamam diyince dosyayı .EXT uzantılı indiriyor ve dosya inince desteklemiyor diyor.
Lütfen pc den uzantısını değiştir veya telefonunun winrar ından uzantıyı değiştirmek dışında bir çözüm söylermisiniz?
Internet Explorer'den Indırme Yap Sorun Duzelecektır ...

----------Eklendi @ 06:46:29 ---------- Yazıldı @ 06:45:22 ----------

out of memory hatası neden kaynaklanır ?
Cok Fazla Uygulama Acık Telefonu Resetle

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
phileoist

phileoist

Üye
teşekkürler

Bilalfa

Üye

tugaycena

Üye
oyunu yükledim ama java lang/out of memory hatasi veriyor çözümü varmi???

bonezcrusher

Üye
bilgilerin tsk ederim eyw.

qezma

qezma

Üye
    Konu Sahibi

tugaycena

Üye
saol tsk

tugaycena

Üye
arkadaslar oyunum java.lang.arithmetic.exception hatasi veriyor.telefonum NOKIA 2610.Çözümü varsa simdiden tsk.

qezma

qezma

Üye
    Konu Sahibi

sysrap96

Üye
Arkadaşlar ben de out of memory hatası alıyorum 8 gb hafıza kartının sadece 2.6 gb i dolu. Başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir mi ya da nasıl düzeltebilirim bu sorunu

Üst Alt