Java Oyunlarında Hatalar ve Çözümleri 2011

Sponsorlu Bağlantılar

eraydumanli

Üye
her çözümü denedim lütfen bir çözüm söyleyin hep indirilen jar geçersiz hatası alıyorum

mardinli.mati

mardinli.mati

Üye
samsung tlfonlara oyun lazım java desteklı

oğuz kaan

Üye
o zaman jarı yani dosyası silinmiştir

adigeatakan

Üye
setup nerde

siel

siel

Üye
out of memoryerror java/lang/outofmemoryrerror
real football 2013 2 3 dakika sonra bu hatayı alıyorum.
çözümü nedir?

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
out of memoryerror java/lang/outofmemoryrerror
real football 2013 2 3 dakika sonra bu hatayı alıyorum.
çözümü nedir?

Ramın doluyor.

- - - Eklendi - - -

3. Yanlış! O oyunda herhangi bir class dosyası silinmiş. Boşuna yeniden yüklemeyin.
5. Yanlış! S40 lar bilgisayar virüslerini göremez!
7. Tamamen yanlış!

35buçuk

Üye
arkadaşlar samsung c3303i kullanıyorum bir yıldır sorun yaşamadım 1 haftadır telefon java açmıyor telefona format attım sonra bu sorun çıktı neden olabilir bilen varsa acil yardım lütfen

Antijarnt

Üye
arkadaşım birşey sormak istiyorum nokia x3-02 aldım eski telefonumdaki(n73) deki jar programlarını atınca bozuk dosya silinsinmi diyor özellikle e- kitap okumak için istiyorum e- book reader diye program kullanıyordum bilgisayarda txt -unts-8 haline dönünüştürüp programa atınca jar haline dönüştürüyprdu böylece kolayca uygulamayı yani kitabı açıyordum ama yeni telefonda bozuk dosya silinsin mi diyor bir hatamı var acaba veya önerebileceğiniz e-book reader a benzer bir program varmı teşekkürler

kardeş o bende de oldu oyunun üstüne gel seçenek de sürümünü güncelleye tıkla tekrar indirilsin mi falan bi yazı gelir evet de tel. İçin biçimlendirir bi site çıkar indirmezse cevap yaz...

- - - Eklendi - - -

arkadaşım birşey sormak istiyorum nokia x3-02 aldım eski telefonumdaki(n73) deki jar programlarını atınca bozuk dosya silinsinmi diyor özellikle e- kitap okumak için istiyorum e- book reader diye program kullanıyordum bilgisayarda txt -unts-8 haline dönünüştürüp programa atınca jar haline dönüştürüyprdu böylece kolayca uygulamayı yani kitabı açıyordum ama yeni telefonda bozuk dosya silinsin mi diyor bir hatamı var acaba veya önerebileceğiniz e-book reader a benzer bir program varmı teşekkürler

kardeş o bende de oldu oyunun üstüne gel seçenek de sürümünü güncelleye tıkla tekrar indirilsin mi falan bi yazı gelir evet de tel. İçin biçimlendirir bi site çıkar indirmezse cevap yaz...

ordulu52100

Üye
bende samsung s5610k var indirilen jar geçersiz diyo ne yapmalıyım

MER0

MER0

Üye
Benim telefon samsung gt-s3653w ve oyun kurarken 'yükleme sırasında hata' yazıyor ve oyun yüklenmiyor sorun nedir acaba?

duhust1

duhust1

Üye
ben 6300a metin2 bir oyun indirdim uygulama gecersiz diyor silinsinmi diyor. 1.4mb oyun

rudboys

Üye
Ya ben tele mortal kombat deluxe yükledim oyunun mb si 2,4 mb bende 2gblik hafıza kartı var 670 mbsi dolu teldede 9,6 mblik alan boş ama out of memory hatası alıyorum nasıl halledicem telefoncu yapabilirmi? Yardımcı olanlara teşekkürler

Tufkan

Tufkan

Üye
Arkadaşlar ben c3 e splinter call indirdin dikey büyük geliyo ama yatay küçük ama 320x240 indirdim sorun neden

cerana

Üye
Benim tel nokia x3 02 green farm ın dokunmatigni bulamadım samsung olarak indrdm uygulama hatası dedi buna bi cozum bulun gardaslar

Salih KARAKISA

Üye
nokia e72 java yüklenirmi.

Chaga2000

Üye
Ii ama ben indire tıklıyom biraz doluyo sonra hedef klasöru seçin dio indireceği klasöru seciyom indiriyo açtığım zaman da dosya biçimi desteklemiyor dio bu nasıl bi iş abi böyle yardım edersen sevinirim :) :)

HELL BREAKER

HELL BREAKER

Üye
seceneklere gır yenıden yukle yada surum guncelleye tıkla tekrar ındırır duzelır.java lang illegal argüment ne oluyo bende bazen veriyo bu hatayı?
Arkadaşlar rf manager 2013
oynamak istiyorum, ekran
boyutum 240x400 (touch) fakat
oyunu yüklediğim de sanal
klavye çıkıyor, yani ekranın bir
tarafını kapatıyor (Ok, yes,
done) bu nedenle takım
seçemiyorum. Mobil olduğum
için kaldıramıyorum da. Biriniz
benim için Google'a Real
football manager 2013
240x400.jar sefan.ru yazıp çıkan
ilk sayfadaki jar ve jad
(240x400 , 1.3 mb civarı )
dosyalarını indirdikten sonra
sanal klavyeyi kaldırıp buraya
atabilir mi ?
- - - Eklendi - - -
Google falan uzun olur link bu

l=rare/240x400/Java/
Real_Football_Manager_2013_400_5e4a3.jar&style=2&l
an=en 1112 kb yazıyor,
samsung yazan jad, jar yazan jar.
Umutluyum, şimdiden bi dünya
teşekkürler!
cok eski ama hala java kullanıyor musun? Aktifsen cevap yaz o dediğin klavyeyi kaldırayım

Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
Bu nasıl konudur? Bunu kim üst konu yaptı Allah aşkına???

Bunların neredeyse hepsi yanlış!

1) JAVA-lı telefonarda java kurulmaz, direk oyun açılır, sadece Symbian-lı telefonlarda JAVA oyunlar Setup gibi açılır, 1-ci de bahsedilen hata ise sadece JAD formatlı dosyalarda görülür, sebebi ise JAR dosyasının yerinde olmaması!
2) Yarısında ve sonunda durması S60v2 devrinde kaldı, S60v3 ve S60v5 lerde böyle bir şey yoktur, ve S40 larda ise oyun direk açıldığından sadece "Loading..." yazan kısımda takılma ola bilir, bunun sebebi ya HEAP yetmezliği, ya da oyun dosyalarının eksikliği ve ya bozulmasıdır!
3) javalangNOClassDEffoundError ise JAR dosyası içersinde .class uzantılı dosyalardan biri ya da bazıları yoktur demek, oyunun doğru dürüst bir versiyonunu bulmak lazım, oyun bazı az bilgili kişiler tarafından düzenlendiğinde görüle bilir
4) Bu doğru
5) ALAKASI BİLE YOK!!! Arkadaşta nasıl bir hayal gücü varsa artık...
6) Yeniden yüklemeyin boşuna, düzelmeyecek, normal bir versiyonunu yükleyene kadar
7) Zaten tüm JAR dosyalarının içinde dosyalar var, ya birisi JAR uzantısını silip ZIP yapmış, ya da JAR dosyasını X-Plore gibi bir programla açmıştır o yüzden öyle, yani uzantını değiştirip JAR yapacaksın, eğer zaten JAR ise telefonun kendi dosya yöneticisi ile açacaksın
8) Bu sorun Transparent (şeffaf) renkte olan bir PNG dosyasını paint ve ya benzeri şeffaf renk desteklemeyen bir editör ile düzenlediğinizde olur

Lütfen konuyu düzeltin ya da silin, bu şekilde 4-cü dışında hiç birinin kimseye faydası olmayacak...

• Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve 0sıfırcı

Üst Alt