Java oyunlarda hatalar ve cozumleri

Sponsorlu Bağlantılar

QuareSsmaa

Üye
'' java virtual machine launcher'' diye bi hata veriyor ???? bunun çözümünü söylerseniz sevinirim

burakdemirci

Üye
eline meğine sağlık yararlı bir konu...

kol@j

kol@j

Üye
zahmet etmişsin kardeş..
çok teşekkür ederim

frkn06

frkn06

Üye
Abi bende bir telefon var LG KS360 bluetoothla oynanan oyunları yüklüyorum açılmıyor :( Açılsada (nadiren) Loding yazısı çıkıyor donuyor yardım plssss

--------------- Ekleme ---------------

Örneğin Şimdi Micro Counter Strike 1.4 yükledim yüklendikten sonra oyunu açtım şöyle bişey çıktı:

The Micro Counter Strike 1.4 MIDlet threw an exception during a lifecycle call, and has been terminaned.

java.lang.NoClassDefFoundError

ahmeht2

ahmeht2

Üye
    Konu Sahibi
banlayın su konuyu 1 haftadır cevap bekliyom yeter ya
Sana cvp vermek zorunda deilim hatanın neden oldugunu bılıyorum ama soylemıycem once ınsan ol belkı soylerım konuda hersey yazıyo ayrıyetten soylemek zorunda deilim SuS!!

'' java virtual machine launcher'' diye bi hata veriyor ???? bunun çözümünü söylerseniz sevinirim
Telefonun kaldırmıyo baska oyun yukle.

oyunu yükledikden sonra uygulama erişimi dio ve oyunu açmıyo ne yapabilirim
Sorunda telefonda cozum yok.

Abi bende bir telefon var LG KS360 bluetoothla oynanan oyunları yüklüyorum açılmıyor :( Açılsada (nadiren) Loding yazısı çıkıyor donuyor yardım plssss

Örneğin Şimdi Micro Counter Strike 1.4 yükledim yüklendikten sonra oyunu açtım şöyle bişey çıktı:

The Micro Counter Strike 1.4 MIDlet threw an exception during a lifecycle call, and has been terminaned.

java.lang.NoClassDefFoundError

Kardes konuyu dıkkatlı oku anlarsın bosuna yazmadım onları oraya
!

frkn06

frkn06

Üye
ok kardeş

Earth Fake

Earth Fake

Üye
Ben fifa oynarken ilk yorumumun aynisi oluyor

ahmeht2

ahmeht2

Üye
    Konu Sahibi
ılk yoruma ne yazmısın bak ozman ;)

ferenku

Üye
Ben oyunu açmaya çalışıyoru dosya boyuttan büyük diyor ne yapmam lazım?

hard_man75

Üye
arkadaşım ellerine saglık. benim samsung m 620 telefonum var ama içinde hiç oyun yok oyun yüklemek için ne yapmam gerekiyor acıklayıcı bilgi verirsen sevinirim şimdiden tşklr.

TheDanger

TheDanger

Üye
Emeğin için teşekkürler. Amasana bir sorum olacak. Ben 5130 yani s40v3 kullanıcısıyım. Telefonuma uygun olanı atmama rağmen çoğu oyunda uygulama hatası alıyorum. Bilgiler dediğimde ise aynen şöyle diyor: Out of Memory Error java\lang\OutOfMemoryError. Bir çözümü varmıdır? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşım aynı şey benim eski telefonda olmuştu telefonun oyunlara verdiği hafıa ya göre yapıyor telefonunda bi ekran kartı var yani telefon kaldırmıyor galiba... bide garantide format attır geçer...

GameMaster96

GameMaster96

Üye
Arkadaşlar ben Nokia 6300 kullanıyorum.Fight Night Round 3 oyununu oynarken uygulama hatası veriyor,hatada ''No class def found error.''yazıyor. arkadaşlarımın telefonlarında buoyun açılıyor onlarında telefonu 6300.Buna bir çözüm bulabilirseniz sevinirim..Şimdiden teşekkürler.

batuone

Üye
Arkadaşlar ben Nokia 6300 kullanıyorum.Fight Night Round 3 oyununu oynarken uygulama hatası veriyor,hatada ''No class def found error.''yazıyor. arkadaşlarımın telefonlarında buoyun açılıyor onlarında telefonu 6300.Buna bir çözüm bulabilirseniz sevinirim..Şimdiden teşekkürler.

java oyun,programların içinde .class uzantılı dosyalar vardır bunlar o oyunun veya programın tabanını oluşturur yani açılması için gerekli bilgileri büyük ihtimal yüklediğin uygulamdaki class dosyası uçmuş
:oke:

A.F.K

A.F.K

Üye
Sana cvp vermek zorunda deilim hatanın neden oldugunu bılıyorum ama soylemıycem once ınsan ol belkı soylerım konuda hersey yazıyo ayrıyetten soylemek zorunda deilim SuS!!

yürü be cevap verdinxD o zamanki sinirime denk gelmişsindir kusra bakma yaptım zaten

hilaltunahilal

Üye
Ya bu oyunları telden direk indirip çalıştıramiyormuyuz ben telden indiriyorum uzantısı ne olursa olsun dosya biçimi desteklenmiyor diyo tel nokia x3 00 bana da yardımcı olabilir misiniz acaba?

foz54

foz54

Üye
Emeğin için teşekkürler. Amasana bir sorum olacak. Ben 5130 yani s40v3 kullanıcısıyım. Telefonuma uygun olanı atmama rağmen çoğu oyunda uygulama hatası alıyorum. Bilgiler dediğimde ise aynen şöyle diyor: Out of Memory Error java\lang\OutOfMemoryError. Bir çözümü varmıdır? Şimdiden teşekkürler.

ALDIĞIN HATA RAM YETMİYOR DEMEK.. KARDEŞİMDE DE SENİN TELDEN VAR, 1MB BOYUTUNU AŞMAYAN .JAR UZANTILI OYUNLARI ÇALIŞTIRIYOR. RAMINI ZORLAMAYAN HER OYUNU ÇALIŞTIRIR TELEFONUN. RAM KULLANIMINI ÖĞRENMEK İÇİN ŞUNU İNDİR MaxiCep.Com - Bilgilendirme

sebenlimacit

Üye
ben 5130xm kullanıyom cm-solo yu açıyom açarken ıllegal argument java/lang/ıllegalargumentexception type unsupported or unkmown die bi hata veriyo yardımcı ollursanız sevinirim

muhammet188

muhammet188

Üye
benim 6300 da wall-e açılmıo. Out of Memory Error java\lang\OutOfMemoryError bu çıkıo sorunu bulana +rep

e1b1

e1b1

Üye
işe yaramıyo aga..

Takipçi Satın Al

Üst Alt