Açılsada (nadiren) Loding yazısı çıkıyor donuyor yardım plssssSana cvp vermek zorunda deilim hatanın neden oldugunu bılıyorum ama soylemıycem once ınsan ol belkı soylerım konuda hersey yazıyo ayrıyetten soylemek zorunda deilim SuS!!banlayın su konuyu 1 haftadır cevap bekliyom yeter ya
Telefonun kaldırmıyo baska oyun yukle.'' java virtual machine launcher'' diye bi hata veriyor ???? bunun çözümünü söylerseniz sevinirim
Sorunda telefonda cozum yok.oyunu yükledikden sonra uygulama erişimi dio ve oyunu açmıyo ne yapabilirim
Abi bende bir telefon var LG KS360 bluetoothla oynanan oyunları yüklüyorum açılmıyorAçılsada (nadiren) Loding yazısı çıkıyor donuyor yardım plssss
--------------- Ekleme ---------------
Örneğin Şimdi Micro Counter Strike 1.4 yükledim yüklendikten sonra oyunu açtım şöyle bişey çıktı:
The Micro Counter Strike 1.4 MIDlet threw an exception during a lifecycle call, and has been terminaned.
java.lang.NoClassDefFoundError
TElefonun kaldırmıyor....ılk yoruma ne yazmısın bak ozman![]()
Arkadaşım aynı şey benim eski telefonda olmuştu telefonun oyunlara verdiği hafıa ya göre yapıyor telefonunda bi ekran kartı var yani telefon kaldırmıyor galiba... bide garantide format attır geçer...Emeğin için teşekkürler. Amasana bir sorum olacak. Ben 5130 yani s40v3 kullanıcısıyım. Telefonuma uygun olanı atmama rağmen çoğu oyunda uygulama hatası alıyorum. Bilgiler dediğimde ise aynen şöyle diyor: Out of Memory Error java\lang\OutOfMemoryError. Bir çözümü varmıdır? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar ben Nokia 6300 kullanıyorum.Fight Night Round 3 oyununu oynarken uygulama hatası veriyor,hatada ''No class def found error.''yazıyor. arkadaşlarımın telefonlarında buoyun açılıyor onlarında telefonu 6300.Buna bir çözüm bulabilirseniz sevinirim..Şimdiden teşekkürler.

Sana cvp vermek zorunda deilim hatanın neden oldugunu bılıyorum ama soylemıycem once ınsan ol belkı soylerım konuda hersey yazıyo ayrıyetten soylemek zorunda deilim SuS!!
yürü be cevap verdinxD o zamanki sinirime denk gelmişsindir kusra bakma yaptım zaten
Emeğin için teşekkürler. Amasana bir sorum olacak. Ben 5130 yani s40v3 kullanıcısıyım. Telefonuma uygun olanı atmama rağmen çoğu oyunda uygulama hatası alıyorum. Bilgiler dediğimde ise aynen şöyle diyor: Out of Memory Error java\lang\OutOfMemoryError. Bir çözümü varmıdır? Şimdiden teşekkürler.