Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşım telefonun RAM i yetmiyor... 6300 da ram 2MB olduğundan kaldırmıyorrr... yardımcı olduysam ne mutlu
memocan159
Üye
ya ben indiriyorm series40 nokia 6300 oyunu . RAR acıyorm birsürü dosya cıkıyor java oyunu cıkmıyor napıcamm !!
GangLand
Üye
teşekkürler
emrefb95
Üye
kardeş bende samsung u900 var real football 2010 yükledim oyunda hata felan yok gayet güzel oynuyorum ama bluetoothla multiplayer oynayamıyorujm bluetooth unavaliable diyo bunun nedeni nedir nası çözebilirim?
ahmeht2
Üye
Konu Sahibi
Cvp vermek zorunda deılım konuda hersey yazıyor dıkkatlı oku yeter her seyı hazıra beklemeın.
Ahmet kardeşim yalnız Out of Memory hatasının çözümü yoktur. O telefonun RAM ıyla ilgili bişey. Mesela 6300'ların RAM'İ 2 mb sırf bu yüzden bu sene yeni bi s40 tel. almayı düşünüyorum...
Var Firmware Yuklemek Veya Telefonu guncellemek gibi.
sefaturut
Üye
teşekkürler
07mark07
Üye
bunu kim yaptıysa sağolsun
ihd_90
Üye
6300 kullanan arkadaşlar burada telefonmda açılmıyo dediğinz oyunlran hepsi bnm 6300'da açılıyodu Ahmet'in dediği gibi sürüm güncelleyin bnimkinn sürümü 7.30'du...
erdem_5030
Üye
Bu konuyu açan arkadaşa çok tşkrler...işime yaradı..