İşte Teknik Servis İşte Müşteri Memnuniyeti

Sponsorlu Bağlantılar

Lost

Üye
evet arkadasım kavusacam sonunda. aslında yan sanayisini bulmustum ama arkadasta music pack ile verileni denedim performans kaybı çok fazla oluyor yan sanayide. bende mail attım derdimi belirttim onlarda sağolsunlar ilgilendi. güzel müzik dinlicez diye 60 ytL kulaklğa verdik ama yan sanayi parça olayı bozdu orjinal ad-15 le süper çaldı ama yan sanayi normal kulaklıktan pek fark yapmadı. ben aldıktan sonra çevremde en az 20 25 kişi daha istiyor heralde bu gidişle yurt içinede aldırcaz parçayı

karakartal

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(zoom &#064; Apr 27 2006, 08&#58;12 PM) [post=324031]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
şimdi s.e. alınca her garanti veren şirket mi böyle oluyo yoksa bu ASYA TELEKOMÜNİKASYON dediğin yer mi yapıyor böyle ?
[/b][/quote]
Sanırım her ikisininde payı var SE belli bir yetki vermezse değişemezler sonuçta bu telefonun parasını
şirket kendi cebinden vermez onlarda SE ye gönderiyorlardır bozuk telefonu yada parçayı

cepkolik

Üye
eee farkımız olacak yani

Exalans

Exalans

Üye
evet bende t100 tollamıştım onlarda 2 hafta sonra sıfır makina yollamışlardı ayrıca asya telekoma p900 ümü yolllamıştım gerçekten takdire değer.

bassavci

bassavci

Üye
benim k750 yeni bozuldu telefon açıldıgı gibi kapanıyor tekrar açılmıyor. garantiye yolladım inşallah bi sorun çıkmaz . böyle durumlarda firmalar bozuklugu müşteriye mal ediyorlar ve ücret talep ediyorlar. daha önce bu gibi olayla karşılaştım. motorola telefonumdu. ama nokia kullandıgım telefonlarda ufak tefek sorunlar dısında sorun çıkmadıgı için hiç tamirle ugraşmadım desem yeridir.
inşaallah sony ericsson beni pişman etmez. sanırım bu durumda kesinlikle sony ericsson &#39;dann yuz çeviririm. üstelik çok garibime gitti telefonu simkartı degiştirmek için taktım telefon bidaha açılmadı hayret. nokiada bu tür bir sorunla karşılaştıgımı hatırlamıyorum. gelişmelerden sizi haberdar ederim.

serkan1988

Üye
helal beeee sonyyyyyy

kurt bey

kurt bey

Üye
benim yıllar yıllar önce sagem rc-912 tlf vardı. üç kez aynı problmei verdi üçündede garantiye gönderdim. sonuç her defasında yeni tlf geldi. ben böle garanti görmedim :)

perfectlover

Üye
benim yıllar yıllar önce sagem rc-912 tlf vardı. üç kez aynı problmei verdi üçündede garantiye gönderdim. sonuç her defasında yeni tlf geldi. ben böle garanti görmedim :)
Valla üç yeni telefonun da aynı problemi vermiş olması zaten hatalarını kabul etmiş olduklarının göstergesi. Üzerinden uzun zaman geçmiş olsa da sende hala memnuniyet duygusu yaratıyor olması ise sanki o günleri özlemle anıyormuşsun gibi bir izlenim uyandırıyor.

kadabra

kadabra

Üye
Evet bnm telefonumda suan Asya Telekomda kamera zoom yapmıyordu aldığım günden beri,cid49 oldugu için yazılımda değiştirilemiyor bende durumu sikayetvar.com'a neden satarken 4x digital zoom var denilerek satılıyor o zmn diye yazdım ve se yetkilisi aradı telimi Asya Telekoma yolladığım takdirde kamerasının değiştirileceğini bu sorunun çözümü için yeni bir kamera oldugunu ve onun takılması gerektiğini soyleyince yolladım bakalım gelince bi teşekkur maili atiyim se ye ve Asya Telkoma...se farkı budur işte :)

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
güzel bişi tabi :) hayırlı olsun :spr

muratacar_

Üye
Bende daha önce nokia2300 vardı 3 defa arıza yaptı servis değiştirdi ama yeni telefon 50 gün sonra elime geçti buda nokia farkı

youngprogrammer

Üye
Evet benimde bi sorunum olmuştu önceden bigün sonra telefon açtılar cihazınız hazır die

TaCsIz_kRaL

TaCsIz_kRaL

Üye
Sonyericsonu tebrik etmek gerekir

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Konu eski ama madem arkadaş hortlamış, yorum yapmadan geçemeyecem! Kim ne derse desin ben civarda gördüğüme inanırım.. NOKIA bu olayı kesinlikle yapmaz!!! Hee yapar bi sene 2 sene sonra, insanı aldığına alacağına bezdirir! Yinede nokia ya kızamıyorum çünkü bu mesajı Nokia 6600 ile yazıyorum! OPERA mini web tarayıcı ya sevgilerle... :kop ::kop:

TURKISH POWER

Üye
bende goturucem telefonumu asya'ya s700i kasasını değiştiricem ??sizce kaça çıkarım ?

noobteam

noobteam

Üye
kalite belli oluyor

ByMobil

ByMobil

Üye
valla helal.. kvk ve başarıya telefon veriyorum 15günden önce alamıyorum genpaya sabahtan veriyorum akşama telefon elimde oluyor. KVK ve Başarı teknik servislerini kınıyorum. ASYA TELEKOMÜNİKASYON 'u ve SE'yi tebrik ediyorum.

kuzeykan41

Üye
helal olsun

aera34

Üye
ilgi gösteriyor lar bencede alkışş ve SE farkıdır buda

blackeye

blackeye

Üye
takdir ettim onları...:)

Üst Alt