T3KKRAL
Üye
Asus Zenfone Bir Daha Tövbe
12-02-2017 tarihinde faturaya ek aldığım Asus Zenfone 3 telefonum 20 - 25 gün kullandıktan sonra ne hikmetse telefon kulaklık takılıymış gibi yaptı . Vardır bir keramet deyip garantiye gönderdim 05-03-2017 tarihinde . Telefon servisin eline 07-03-2017 ulaşmış . Ben 13 Martı galiba ilk aradığımda ürünü destek asus dan takip ettim onarımda yazıyor durum nedir diye ? Müşteri hizmetleri telefonda söylediği aynen bu ''Yusuf bey 8 Mart itibari ile telefonunuzda anakart hatası nedeniyle değişim kararı verilmiş . Değişim raporu veya telefon sıfırı en kısa sürede tarafınıza gönderilecek dedi . '' teşekkür ettim kapattım telefonu . İyi güzel uğraştırmıyorlar dedim başladım beklemeye . Aradan 4 -5 gün geçti gelen giden yok . Tekrar aradım dedim telefon ne oldu . Aynen yukardaki cümleleri tekrarladılar . Ama bakın kendiniz söylüyorsunuz ayın 8 verilmiş işte değişim kararı neyi bekliyorum ,sonuçta telefon bu dedim. Öyle böyle derken 1 nisan 2017 de tekrar aradım ne oldu telefon : Müşteri hizmetleri bu sefer beyefendi telefonunuz bu zaman kadar gelmesi lazım işte bakayım edeyim . Baktı etti aynı cümleleri söyledi ve artı olarak ilk defa [email protected] a mail atmamı gerektiğini daha fazla yardımcı olamayacağını söyledi. Tabi hemen attım maili seri numarası imei falan yazdık ne oldu telefon dedik. Sonuç yine hüsran
İşin özeti yasal süreci başlatmayacağım . Telefon geldiğinde şöyle bir güzel atomlarına ayırıp youtube yükleyeceğim . Sağlamlık testi yapacağım . Zenfone 2 de aldım ondada hat sorunu vardı değişim verdiler ,Vatandan almıştım para iadesi istedim çek verdiler orda uğraştım ettim bir sürü . Şimdi zenfone 3 alıyorum yine sorun . Bir daha tövbe ne arkadaşlarıma ne de bir başkasına zenfone al onu bekle derim .
Telefonun faturası aldığım tarih :
Destek asus sayfasında servis takibi görüntüsü
1 Nisan da attığım mailin cevabı . Hizmet politikası en geç 48 saat sonra cevaplıyorlarmış .En erken herhalde
İşin özeti yasal süreci başlatmayacağım . Telefon geldiğinde şöyle bir güzel atomlarına ayırıp youtube yükleyeceğim . Sağlamlık testi yapacağım . Zenfone 2 de aldım ondada hat sorunu vardı değişim verdiler ,Vatandan almıştım para iadesi istedim çek verdiler orda uğraştım ettim bir sürü . Şimdi zenfone 3 alıyorum yine sorun . Bir daha tövbe ne arkadaşlarıma ne de bir başkasına zenfone al onu bekle derim .
Telefonun faturası aldığım tarih :
Destek asus sayfasında servis takibi görüntüsü
1 Nisan da attığım mailin cevabı . Hizmet politikası en geç 48 saat sonra cevaplıyorlarmış .En erken herhalde
Son düzenleme: