İşte GT-S5233W Yeni Tema(lar) (1Firmware+1Patch=6Tema)

Sponsorlu Bağlantılar

FurkanKitap

Üye
Öncelikle her şeyi yaptım. Videodaki her şeyi harfiyen yaptım. Firmware her şey oldu Hafıza kartınada resi attım hiç bir problem yok patchıda yaptım patchı yapınca tel oto açıldı bir problem yoktu kapattım mavi bar dolmadan bekleme tuşuna basıyorum hiç bir şey olmuyor. Kaç kere denedim olmadı basılı tuttum olmadı ne yapacağım. Her şey eksiksiz yaptım hiç bir problem olmadı .

onder12

Üye
ya arkadaşlar ben bunu yaptım tam dediğiniz gibi ama şu res adımına gelince tıkanıyorum. patch atınca telefon kendiliğinden reset atıyor tamam ama açıldığında karakterler yok bembeyaz bi ekran var üstteki saati ve şarlı falan gösteren yer normal bitek geri kalan heryer beyaz. res klasörünü ne zaman nasıl nereye atıcağımızı biraz daha detaylı anlatırsanız çok memnun olucam orjinalini yüklemek zorunda kaldım şimdi.

lord67

lord67

Üye
Res klasörünü hafıza kartının ana dizinine yani resimler, videolar,sesler gibi yazan yere atacaksın, patch menüdende yalnızca bir tane tema secip kaydedip ( save yapıp ) restart seceneğini sececeksin..hepsi bu kadar, beyaz ekranın çıkmasının sebebi res klasörünü doğru yapmamandan kaynaklanıyor..

burhan95

Üye
lord söylermisin lütfen niçin port searche basınca download gelmior herşeyi yaptım?

lord67

lord67

Üye
lord söylermisin lütfen niçin port searche basınca download gelmior herşeyi yaptım?

kabloyu başka usb girişlerine tak, bazen bendede oluyor port search yapınca görmediği, eğer gene görmezse bütün usb deki kabloları çıkar sadece telefonu tak muhakkak düzelecektir..

burhan95

Üye
maalesef olmadı başka çaresi yokmu belki pc suite lazımdır? :(

lord67

lord67

Üye
maalesef olmadı başka çaresi yokmu belki pc suite lazımdır? :(

tabiki hocam yüklemen lazım ama pc suite değil o nokia için senin Samsung New PC Studio yüklemen lazımki driverleri kursun pc..

burhan95

Üye
son soru res klasörünü en baştamı atim yoksa sölenilen yerdemi? şimdiden allah razı olsun çok sağol:oke:

lord67

lord67

Üye
son soru res klasörünü en baştamı atim yoksa sölenilen yerdemi? şimdiden allah razı olsun çok sağol:oke:
Hiç farketmez istediğin zaman atabilirsin res klasörünü, ama ilk başta hafıza kartına atarsan daha iyi olur,dahada kolay olmuş olur..

hakan93

Üye
s.a kardeşim sorunum var aşama aşama anlatym.
-herşeyi indirdim
1.aşama formatı attm teli kapdm açtm sorun yok
2.aşama pach ide attm kapadım açtm sorun yok
res klasörünü vermişssin klasör boş bide ben boot ekranına giremiyorum

lord67

lord67

Üye
s.a kardeşim sorunum var aşama aşama anlatym.
-herşeyi indirdim
1.aşama formatı attm teli kapdm açtm sorun yok
2.aşama pach ide attm kapadım açtm sorun yok
res klasörünü vermişssin klasör boş bide ben boot ekranına giremiyorum

aleykümselam
1.aşamada format attım derken firmware yükledim demek istedin galiba, öyle sanaraktan yardımcı olayım..
Firmware yükleyip, patchıda yaptıysan res klasörünü hafıza kartına atman gerekli,
Res klasörü boş demişssin tekrar indirip baktım ama neresi boş anlayamadım..Herhangi bir sorun yok, res klasörünü olduğu gibi hafıza kartının ana dizinine kopyala..
Boot ekranına giremiyorum demişsin, yani patch menüyü kastediyorsun galiba,
Patch menüye girmen için telefon açılırken o hani çubuğun yüklendiği ekrandayken telefonun yan tarafındaki kilit tuşuna basılı tut patch menü acılacaktır.Ses tuşlarını aşağı yukarı gidip gelmen için kullanacaksın.Menüden bir tane temayı işaretleyeceksin, hangisini beğenirsen seç birini, en son tekrar kilit tuşuna basıp save yapacaksın yani kaydedeceksin.Sonra restart seçeneğini seçip telefon yeniden başlayınca yeni temanı kullanabileceksin...
Yapamadığın yer olursa gene yardımcı olmaya çalışırım kardeşim...

hakan93

Üye
tamam hallettim kardeşim çok saol

crkz381994

Üye
ya arkadaşlar port serch deyince telefonu bulamıyo bide sadece telefonu taktım bilgisayara

Legend84

Üye
Bu temayı telefona kurdum ama yarı türkçe yarı ingilizce, mesaj yazarken türkçe karakterler gözükmüyor.

Bunun çözümü varmı ?
Eğer çözümü yoksa Bunu telden nasıl kaldırıp teli eski haline getirebilirim hard formatta attım ama olmadı !

Acil yardım ltf.......

sozer

Üye
Hiç girmeyin bu işe
ben denedim çok eksiği var
kullanım ve görsellik olarak güzel kabul ediyorum fakat
tam olarak telefona uygulayamıyorsunuz
mesela gelen cevapsız çağrı ve mesajları menülerden bulup öyle bakıyorsunuz
ve buna benzer bir çok eksiği var.
Eğer bu eksikler giderilebilirse kesinlikle kullanılabilir.
Orjinal FW den S5233WJVIG7 yüklemiştim
tek eksiği Cumartesi türkçeye çevrilmemiş (Saturday).
S523WCEJK2
öneririm eksiksiz
sanırım hollanda için yapılmış ama içinde türkçe dil desteği var.

hakanokm

Üye
Tüm dediklerini yaptım beyaz ekran cıkıo teli acınca yardım aciilll

lord67

lord67

Üye
Tüm dediklerini yaptım beyaz ekran cıkıo teli acınca yardım aciilll
güzel kardeşim kaç kez yazdık söyledik res klasörünü hafıza kartına atmazsan telefon açılırken patch menüye girip bir tane tema seçmezsen beyaz ekran gitmezzz

sessiz_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
knuya ilgi gösteren arkadşlar hepinize tekrar merhaba uzun bir süredir konusunu açtığım telefonu kullanmıyorum android sisteme ağarlık verdiğim için ama hatırladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım tekrardan

----------Eklendi @ 21:12:56 ---------- Yazıldı @ 21:10:23 ----------

arkadaşlar size tavsiyem bu patch değilde
http://www.maxicep.com/samsung/samsung-s5230w-patch-s5230wpdje4-htc-hero-version-419710.html
linkteki patchi kullanmanız buradaki tek tema yukleme aynı ancak tema seçme derdiniz yok ilk patch deneyimi için burdan başlayın

kdryrs

Üye
kardeşim helal olsun ellerine sağlık temaların hepsi sorunsuzca çalışıyor ve menü iconları da türkçe NO PROBLEM YANİ

Üst Alt