ademoz05
Üye
-
Konu Sahibi
-
şimdi teleservice'i arayıp imei numarasını tuşlayarak kontrol etmeyi denedim ama servisimizde böyle bir cihaz yoktur dedi. mail atayım bir de.Teleservice değil demişler ama büyük ihtimalle teleservice dir. Nokia care bile teleservice e gonderiyor
şurayıda denermisinşimdi teleservice'i arayıp imei numarasını tuşlayarak kontrol etmeyi denedim ama servisimizde böyle bir cihaz yoktur dedi. mail atayım bir de.
yok hocam buraya da göndermemişler.şurayıda denermisinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bayrampaşada akvaryumun ordaki ENT servise mi vermiştin ?arkadaşlar teleservice hala bize gelen bir cihaz yok diyor.
teknik servis de maillere cevap vermiyor, ogleden sonra telefonla aramayı düşünüyorum. yine istediğim gibi bir cevap alamazsam, dükkana gidip olay çıkarabilirim.
ne diyorsunuz
akvaryumu bilmiyorum ama belediyeyi geçince cadde üzerindeki servis. zaten tek şubeleri Bayrampaşa'da.bayrampaşada akvaryumun ordaki ENT servise mi vermiştin ?
benim telefon lumia 720 olmasına rağmen ana servisi gönderdiklerini söylüyorlar. telefonu teslim ederken de böyle bişey demediler, deseler direkt kendim teleservice'e götütürdüm. çünkü ana servise gönderdik demelerine rağmen teleservice'te benim telefonum görünmüyor.orası nokia care bende ekranımı oradan değiştirdim orası 1320 ve 1520 dışında diğer bütün modelleri kendileri yapıyor diğer iki modeli ise sadece teleservice yönlendiriyorlardır.Aşağıdaki linkide biliyorsundur .Buradan cihaz takibini yap cihaz geldiğinde sana sms olarak bilgi veriyorlar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ana servis dedikleri bir yer var ama teleservis değil benim cihaz ortalama 3 hafta içinde ekranı değişti değişimi teleservis yaptı ama teleservisde gözükmüyordu senin cihaz farklı bir yerdedir bu haftada bekle derim .Bir arkadaşın L720 sini vermiştik aynı yere power tuşu arızalıydı 14 günde yapıp verdiler.benim telefon lumia 720 olmasına rağmen ana servisi gönderdiklerini söylüyorlar. telefonu teslim ederken de böyle bişey demediler, deseler direkt kendim teleservice'e götütürdüm. çünkü ana servise gönderdik demelerine rağmen teleservice'te benim telefonum görünmüyor.
o linkten sürekli kontrol ediyorum ama değişen hiç birşey yok.
anladım hocam, teşekkür ederim cevaplar için.ana servis dedikleri bir yer var ama teleservis değil benim cihaz ortalama 3 hafta içinde ekranı değişti değişimi teleservis yaptı ama teleservisde gözükmüyordu senin cihaz farklı bir yerdedir bu haftada bekle derim .Bir arkadaşın L720 sini vermiştik aynı yere power tuşu arızalıydı 14 günde yapıp verdiler.
senin cihazda ortalama 7 gün olmuş hafta sonlarını sayma iş günü olarak c.tesi - pazarı saymıyorlar.
dediğim gibi bende bayağı bekledim hatta dedim inşallah 30 iş günü vermezlerde cihazımı değiştirirler diye ama olmadı komple ekranı değiştirdiler.Bende sürekli sitedeb takip ediyordum ve bir sabah ansızın baktığımda cihazınız değişti ve teslime hazır yazıyordu.Bana sms gelmeden aradım evet hazır gelip alabilirsiniz dediler gittiğimde hazırdı.valla bana da öyle geliyordu ama @braayn sağ olsun biraz umut verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?