Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Kadıköy Buluşması 10-11-2012 :)

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ve şimdilik bu kadar tam 45 saattir uyumadim hepinize iyi geceler :) evet Fevzi iphone4 :ehe

mami çakmak sağ tarafta beni uyandirma da naparsan yap :D

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

jackalmami

jackalmami

Üye
ve şimdilik bu kadar tam 45 saattir uyumadim hepinize iyi geceler :) evet Fevzi iphone4 :ehe

mami çakmak sağ tarafta beni uyandirma da naparsan yap :D

Uyutmazdım normalde seni de, o kadar acındırdın kendini, hadi yine iyisin :D

Tamam da abi, battaniyenin hepsini niye üstüne çektin ki sen şimdi :ehe Neyse sen rahatına bak, yorgun ve yolcu olan sensin (uyudu) :D

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Samsunspor
minoo

minoo

Üye
Konuyla ilgili yazmak istedigim o kadar cok sey vardi ki ama sevkim kirildi resmen. Sadece sunlari soyleyebilirim; Sait abiyi ve Guven abiyi tanimalisiniz. O kadar memnun oldum ki 2 abimi resmen tanidigima. Cok yurektenler, cok candanlar. Bu arada Ali; son gordugumden daha yakisikli bir hal almissin :D Muhammed de cok icten bir arkadas. Nerdeyse ortama hic yabancilik cekmedi. Lutfullah? :D Lutfullah'in fotograf cekmekle ilgili bir hareketi bitirdi beni gulme krizlerine girdim :D Ne oldugunu soylemeyecegim catlayin :D
Yani cok guzel bir bulusmaydi ben cok memnun kaldim, cok da eglendim. Hepiniz cansiniz. Sizinle ayni ortamda bulundugum icin cok mutluyum. Tesekkur ediyorum herkese.

Guzel havalardaki yaptigimiz bulusmalara bir baksin arkadaslar. Biz Moda Sahili'nde oryantal mi yapmadik, misket mi oynamadik cumle alemin icinde hic cekinmeden. Beni sahsen taniyanlar yerimde durmadigimi bilirler ama bu soguk ve yagmurlu havada kendimi yagmurun altina atacak kadar da kafayi yemedim. 1 haftadir yatiyorum zaten hastayim, yeniden hasta olmaya hic niyetim yok. Yeni kalkmisim zaten ayaga.. Neyse.

Yarin konuyu duzenleyecegim tam anlamiyla. Ayaginiza saglik.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, Samsunspor, vapur dumanı ve 1 kişi daha
__xXx__

__xXx__

Üye
Konuyla ilgili yazmak istedigim o kadar cok sey vardi ki ama sevkim kirildi resmen. Sadece sunlari soyleyebilirim; Sait abiyi ve Guven abiyi tanimalisiniz. O kadar memnun oldum ki 2 abimi resmen tanidigima. Cok yurektenler, cok candanlar. Bu arada Ali; son gordugumden daha yakisikli bir hal almissin :D Muhammed de cok icten bir arkadas. Nerdeyse ortama hic yabancilik cekmedi. Lutfullah? :D Lutfullah'in fotograf cekmekle ilgili bir hareketi bitirdi beni gulme krizlerine girdim :D Ne oldugunu soylemeyecegim catlayin :D
Yani cok guzel bir bulusmaydi ben cok memnun kaldim, cok da eglendim. Hepiniz cansiniz. Sizinle ayni ortamda bulundugum icin cok mutluyum. Tesekkur ediyorum herkese.

Guzel havalardaki yaptigimiz bulusmalara bir baksin arkadaslar. Biz Moda Sahili'nde oryantal mi yapmadik, misket mi oynamadik cumle alemin icinde hic cekinmeden. Beni sahsen taniyanlar yerimde durmadigimi bilirler ama bu soguk ve yagmurlu havada kendimi yagmurun altina atacak kadar da kafayi yemedim. 1 haftadir yatiyorum zaten hastayim, yeniden hasta olmaya hic niyetim yok. Yeni kalkmisim zaten ayaga.. Neyse.

bir gün mutlaka ama mutlaka bu buluşmalardan birine katılacam arkadaş bugün kadıköy iskelesine gitmeyi de çok istedim hatta
istanbuldaydım vede ama olmadı hala resimlere bakıyom ya :ağlarım:

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

seni az çok tanıyorum ama itiraf ediyorum daha önceki buluşmalarda koyduğunuz resimde pardon hatta videoda dur gülmem geçsin :d: heh tamamm :ehe seni Esra, Esra'yı sen sanmıştım :D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
minoo

minoo

Üye
O kaniya nassi vardin? :D

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
O kaniya nassi vardin? :D

şöyle Esra'dan daha aktifsin forumda tabi moderatörlük falan derken videoyu izlediğimde sen daha durgunsun esra kopmuştu :d: bu kesin Pınar'dır demiştim öyle kalmış aklımda :ehe resimlerde falanda çok böyle sakin duruyorsun ama pek öyle olduğunu söyleyemem :ehe

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye
Sizin adınıza ben mutlu oldum bu buluşma için :) Gerçekden ''işte buluşma dediğin böyle olur yeğenim'' der gibi olmuş ya süpersiniz dostlarım :evet: Kıskandım vallahi :perde:

• Beğen

cukuleaks

Üye
Bazı arkadaslar , abilerim , ablalarım beni yanlış anlamış....

Şehriyar

Şehriyar

Üye

Bu resim nasıl olmuş yahu kendimi Metin2 tarzı oyunlardaki karakterler gibi hissettim herkesin kafasının üstünde nickleri yazıyo :ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo, Cezzbedici3, EroL ve 2 diğerleri
anılbaran

anılbaran

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, HacKLess, hizan ve 1 kişi daha

cukuleaks

Üye

Atanında dahil olduğu kadro resmini kim çekmişti sahi :hmmm

- - - Eklendi - - -

Budur ya üstte paylaştığın resim bak böyle doğaçlama resimlere bayılıyorum poz yok herkes doğal halinde :)

- - - Eklendi - - -

İsmail'in haline bakarmısınız ya o hal ne birader karadenizde gemilerin mi battı :d:

Tam düşünürken çekmişler :d: Düşünceli adamım :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yalniz Lutfullah bekledigimden cok farkli :ehe Nextman abim tam hayalimdeki gibi :ehe

sait abiyi görmeden önce kafamda şekillenen cismi oydu yani şöyle diyim gördüm ilk bi' sonra dedim ya ben önceden gördüm sanki :hmmm
Sait abi hangisisin sen :) en berideki 18lik genç olan sen misin?:)

Hayal meyal değil gerçekte ne ise onu görsün diye geldik.Birde bu geldin gelmedin olayına benimde söyleyeceğim bişey var.Aracım uygun olmadığı için tam 5 vesayet değiştirerek karşıya çorludan gittim,kim için ? akşamada 22:30 sıraları anca evde olabildim kaçta buluşmadan ayrıldığımı bilenler bilir ;) hemde ilk buluşma yerinde olanda benim:d:.Neyse gelebilen arkadaşlara tekrar teşekkürler.Beni aklınızda felan hayal etmeyin buluşmalara gelin :D

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, Samsunspor, vapur dumanı ve 1 kişi daha
.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye

Hayal meyal değil gerçekte ne ise onu görsün diye geldik.Birde bu geldin gelmedin olayına benimde söyleyeceğim bişey var.Aracım uygun olmadığı için tam 5 vesayet değiştirerek karşıya çorludan gittim,kim için ? akşamada 22:30 sıraları anca evde olabildim kaçta buluşmadan ayrıldığımı bilenler bilir ;) hemde ilk buluşma yerinde olanda benim:d:.Neyse gelebilen arkadaşlara tekrar teşekkürler.Beni aklınızda felan hayal etmeyin buluşmalara gelin :D

Ne 18 i reis daha genç abim benim. :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
hizan

hizan

Üye
arkadaşlar bende gelecektim ama maaalesef dün ufak bir iş kazası geçirdim gelemedim sizlerden özür dilerim inşallah başka sefere buluşuruz.

• Beğen
Tepkiler: EroL
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Benim anlamadığım da şu;gelmeyenlere neden geleceğine söz vermiş de gelmemiş gibi muamele ediyorsunuz abi? Bu konu ilk açıldığında ben o tarihte sakarya da olucam ve üzülerek gelemiyicem demiştim..