Nextman
Emekli Yönetici
Bişi diyecektim demeyecem Sait abi vurur beni neyse![]()

Hayal meyal değil gerçekte ne ise onu görsün diye geldik.Birde bu geldin gelmedin olayına benimde söyleyeceğim bişey var.Aracım uygun olmadığı için tam 5 vesayet değiştirerek karşıya çorludan gittim,kim için ? akşamada 22:30 sıraları anca evde olabildim kaçta buluşmadan ayrıldığımı bilenler bilirhemde ilk buluşma yerinde olanda benim
.Neyse gelebilen arkadaşlara tekrar teşekkürler.Beni aklınızda felan hayal etmeyin buluşmalara gelin
![]()

Keşke orda benden bahsedeydiniz kulaklarım çınlasın isterdim![]()

Konuyla ilgili yazmak istedigim o kadar cok sey vardi ki ama sevkim kirildi resmen. Sadece sunlari soyleyebilirim; Sait abiyi ve Guven abiyi tanimalisiniz. O kadar memnun oldum ki 2 abimi resmen tanidigima. Cok yurektenler, cok candanlar. Bu arada Ali; son gordugumden daha yakisikli bir hal almissinMuhammed de cok icten bir arkadas. Nerdeyse ortama hic yabancilik cekmedi. Lutfullah?
Lutfullah'in fotograf cekmekle ilgili bir hareketi bitirdi beni gulme krizlerine girdim
Ne oldugunu soylemeyecegim catlayin
Yani cok guzel bir bulusmaydi ben cok memnun kaldim, cok da eglendim. Hepiniz cansiniz. Sizinle ayni ortamda bulundugum icin cok mutluyum. Tesekkur ediyorum herkese.
Guzel havalardaki yaptigimiz bulusmalara bir baksin arkadaslar. Biz Moda Sahili'nde oryantal mi yapmadik, misket mi oynamadik cumle alemin icinde hic cekinmeden. Beni sahsen taniyanlar yerimde durmadigimi bilirler ama bu soguk ve yagmurlu havada kendimi yagmurun altina atacak kadar da kafayi yemedim. 1 haftadir yatiyorum zaten hastayim, yeniden hasta olmaya hic niyetim yok. Yeni kalkmisim zaten ayaga.. Neyse.
Yarin konuyu duzenleyecegim tam anlamiyla. Ayaginiza saglik.

Kilise canina donmus olmaliydi kulaklarin?![]()

Evet gördüğünüz gibi cinayetler böyle işleniyor![]()

Millet samsundan geliyor siz istanbuldanmı gelemiyorsunuz davaları ... Salla gitsin abi takma kafaya. İşi olan var olmayan varBenim anlamadığım da şu;gelmeyenlere neden geleceğine söz vermiş de gelmemiş gibi muamele ediyorsunuz abi? Bu konu ilk açıldığında ben o tarihte sakarya da olucam ve üzülerek gelemiyicem demiştim..

Millet samsundan geliyor siz istanbuldanmı gelemiyorsunuz davaları ... Salla gitsin abi takma kafaya. İşi olan var olmayan var![]()

olabilir İsmailcim niye bu kadar büyüdü bu gelmeme olayı yav.milletin işi vardır,hastadır gelmemiş olabilir.adamı istanbulda bulup döveceksiniz nerdeyse![]()
beni yanlış anladın
Bende senin dediğini diyorum zaten 
![]()
beni yanlış anladın
Bende senin dediğini diyorum zaten
![]()
vizelerden sonra ben de bi istanbula uğramayı düşünüyorum.
Oh ohh afiyet olsun reyizlergelen de sağolsun gelemeyen de hepinizi tek tek yüreğimizde taşıyoruz![]()
Muhammed abiye benden selam 
gelen de sağolsun gelemeyen de hepinizi tek tek yüreğimizde taşıyoruz![]()