Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Kadıköy Buluşması 10-11-2012 :)

Sponsorlu Bağlantılar

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye

Hayal meyal değil gerçekte ne ise onu görsün diye geldik.Birde bu geldin gelmedin olayına benimde söyleyeceğim bişey var.Aracım uygun olmadığı için tam 5 vesayet değiştirerek karşıya çorludan gittim,kim için ? akşamada 22:30 sıraları anca evde olabildim kaçta buluşmadan ayrıldığımı bilenler bilir ;) hemde ilk buluşma yerinde olanda benim:d:.Neyse gelebilen arkadaşlara tekrar teşekkürler.Beni aklınızda felan hayal etmeyin buluşmalara gelin :D

Bişi diyecektim demeyecem Sait abi vurur beni neyse :D

Deme bence de :o

minoo

minoo

Üye
Su havaya bak, dunku havaya bak ya vallahi bizim sansimizdi :(

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve vapur dumanı
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
hava mükemmel ve halen İstanbuldayim :naughty:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dünkü trafiği görmeliydiniz karşıda kalan arkadaşlarım :polis:

.Murat.

.Murat.

Üye
güzel buluşma olmuş kısmet olurda birgün bende katılırım inş.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Konuyla ilgili yazmak istedigim o kadar cok sey vardi ki ama sevkim kirildi resmen. Sadece sunlari soyleyebilirim; Sait abiyi ve Guven abiyi tanimalisiniz. O kadar memnun oldum ki 2 abimi resmen tanidigima. Cok yurektenler, cok candanlar. Bu arada Ali; son gordugumden daha yakisikli bir hal almissin :D Muhammed de cok icten bir arkadas. Nerdeyse ortama hic yabancilik cekmedi. Lutfullah? :D Lutfullah'in fotograf cekmekle ilgili bir hareketi bitirdi beni gulme krizlerine girdim :D Ne oldugunu soylemeyecegim catlayin :D
Yani cok guzel bir bulusmaydi ben cok memnun kaldim, cok da eglendim. Hepiniz cansiniz. Sizinle ayni ortamda bulundugum icin cok mutluyum. Tesekkur ediyorum herkese.

Guzel havalardaki yaptigimiz bulusmalara bir baksin arkadaslar. Biz Moda Sahili'nde oryantal mi yapmadik, misket mi oynamadik cumle alemin icinde hic cekinmeden. Beni sahsen taniyanlar yerimde durmadigimi bilirler ama bu soguk ve yagmurlu havada kendimi yagmurun altina atacak kadar da kafayi yemedim. 1 haftadir yatiyorum zaten hastayim, yeniden hasta olmaya hic niyetim yok. Yeni kalkmisim zaten ayaga.. Neyse.

Yarin konuyu duzenleyecegim tam anlamiyla. Ayaginiza saglik.

Eyvallah Pınarcim . Çok teşekkür ederim .
Bakışlarının güzelliğidir o ..

Sağolasin . :)

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Nextman

cukuleaks

Üye
Benim anlamadığım da şu;gelmeyenlere neden geleceğine söz vermiş de gelmemiş gibi muamele ediyorsunuz abi? Bu konu ilk açıldığında ben o tarihte sakarya da olucam ve üzülerek gelemiyicem demiştim..
Millet samsundan geliyor siz istanbuldanmı gelemiyorsunuz davaları ... Salla gitsin abi takma kafaya. İşi olan var olmayan var :)

paradox07

paradox07

Üye

Millet samsundan geliyor siz istanbuldanmı gelemiyorsunuz davaları ... Salla gitsin abi takma kafaya. İşi olan var olmayan var :)

olabilir İsmailcim niye bu kadar büyüdü bu gelmeme olayı yav.milletin işi vardır,hastadır gelmemiş olabilir.adamı istanbulda bulup döveceksiniz nerdeyse :)

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye

olabilir İsmailcim niye bu kadar büyüdü bu gelmeme olayı yav.milletin işi vardır,hastadır gelmemiş olabilir.adamı istanbulda bulup döveceksiniz nerdeyse :)
:ah :ah beni yanlış anladın :D Bende senin dediğini diyorum zaten :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam kimsenin kimseye bişey dediği yok arkadaşlar.Konu uzamasın daya iyi buluşmalarda buluşmak üzere :oke:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Samsunspor
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
gelen de sağolsun gelemeyen de hepinizi tek tek yüreğimizde taşıyoruz :nazar:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, vapur dumanı, Mad EagLe ve 3 diğerleri
paradox07

paradox07

Üye