Nextman
Emekli Yönetici
Güven boğazından nasılda geçiyor bileydim kalırdım yahugelen de sağolsun gelemeyen de hepinizi tek tek yüreğimizde taşıyoruz![]()

Güven boğazından nasılda geçiyor bileydim kalırdım yahugelen de sağolsun gelemeyen de hepinizi tek tek yüreğimizde taşıyoruz![]()

sanırsam kör oluyorum.gelen de sağolsun gelemeyen de hepinizi tek tek yüreğimizde taşıyoruz![]()

Asıl buluşma ordaymış abi biz de buluştuk diye seviniyodukgelen de sağolsun gelemeyen de hepinizi tek tek yüreğimizde taşıyoruz![]()

Canım kardeşim üzülme internetten söyleyim ben sana , ne isteyim sana söyle
Asıl buluşma ordaymış abi biz de buluştuk diye seviniyoduk![]()

Buluşma benim açımdan güzeldi.. İnşallah farklı buluşmalarda böyle bir kadro toplanır da yine geliriz..
Eskişehirdeyken sürekli uzaktan bakardım buluşmalara falan çünkü orda fazla aktif üye yok kiminle buluşacaksın ki..
Buluşmaya öyle bakmaktan öte dahil olmakta nasipmiş demek ki...
Organizatörümüze teşekkür ediyorum bizi buluşturup birbirimizle tanışmamıza vesile olduğu için..
Güven abiye teşekkürler teee uzaklardan gelip buluşmaya dahil olduğu için..
Çok uzaklardan olmasa da diğer şehir dışından gelenlere de teşekkür ediyorum..
Ata abi sana da teşekkürler beni Mecidiyeköy e kadar bıraktığın ve arabadan inerken eziklediğin için(Adam ismimi arabada Sait abi "Hadi Lütfullah görüşürüz" dediği zaman öğrendi ya
)
Buluşmadan memnun kalmayanlara teşekkür etmiyorum gelmeyin len o zaman bizi beğenmiyorsanız![]()
arkadaşlar bende gelecektim ama maaalesef dün ufak bir iş kazası geçirdim gelemedim sizlerden özür dilerim inşallah başka sefere buluşuruz.
estağfurullah abi geçmiş olsun, iyisiniz İnşallah
Anil kaçirdin adamim![]()
Geçmiş olsun bu aralar herkeste iş kazası var başta benteşekkür ederim sağolun şu an yatak istirahatindeyim.
Geçmiş olsun bu aralar herkeste iş kazası var başta ben
Vay yavrum vayKıskandım resmen.