doctorrr
Üye
ne güzel işte bazıları yaşlandıkça çökerken ona bişey olmayacak böyle çakı gibi kalacak
de bir şey dikkatimi çekti,
fevzi abi yaşından küçük gösteriyor yahu![]()

ne güzel işte bazıları yaşlandıkça çökerken ona bişey olmayacak böyle çakı gibi kalacak
de bir şey dikkatimi çekti,
fevzi abi yaşından küçük gösteriyor yahu![]()

)

Oda muhabbete girince ortam dahada renklendi.. Vesselam artık dönüş vaktimiz geldi malum yolumuz uzun.. Kafeden çıktık sait abi lütfullah ata ayrıldılar kalan kadro olarak pınarla ve aliyle vedalaştıktan sonra kadıköye biletleri almaya aktık hep beraber kadıköydeki bütün otobüs firmalarını turladık en erken hangisi kalkıyor diye araken ileri geri yaptık baya 

..

Sabah 8'de çıktım yola saat 10'u geçti izmitte karamürselde indim. İsmaille buluştuk. Böylece Maxide'ki ilk buluşmam olmuş oldu
Otobüste gelirken herşeyden anlattık kahkahalarımız muavini bile rahatsız etmiş olacakki bir iki kere kibarca uyardı sessiz olun diye
Herneyse vardık kadıköye bu arada pınarla irtibat halindeyiz İsmail pınarı çıldırttı
Geldik beşiktaş iskelesinde buluştuk millet çay bahçesinde buluşmuş bile
Pınarda bizden bi 10 dakika sonra geldi zaten(Bursadan gelen biziz en son gelen pınar)
Kahverengi kafe gerçekten hoş bi mekan e kadroda hep canayakın insanlar olunca gırgır şamata gırla gitti ben kendi adıma çok memnun oldum sizlerle olmaktan.. Yalnız biz kafeye oturduktan sonra yağmur sanki ''orada kalacaksınız'' dercesine bardaktan boşalırcasına uzun saatler hatta buluşma boyunca yağmaya devam etti..
Aslında çok daha fazla planlarımız vardı mesela karaoke yapacaktık ama pınar hanfendi randevu almayı unutunca yalan oldu
Garsona çok rica ettik hatta rüşvet teklif ettik nuh dedi peygamber demedi
Güven abi aldığı hediyeleri verdi gördüğünüz gibi hemen atladık hepimiz fotolara
Bu arada esraya köri soslu tavuk önerisi için teşekkürler ilk defa yedim ve gerçekten lezzeti harikuladeydi
Yunusum eminönüne gidecektik balık keyfi yapacaktık gelememiş olmana gerçekten çok üzüldüm
Nasip değilmiş inşallah başka sefere
Derken pat Ata damladı olay yerineOda muhabbete girince ortam dahada renklendi.. Vesselam artık dönüş vaktimiz geldi malum yolumuz uzun.. Kafeden çıktık sait abi lütfullah ata ayrıldılar kalan kadro olarak pınarlada vedalaştıktan sonra kadıköye biletleri almaya aktık hep beraber kadıköydeki bütün otobüs firmalarını turladık en erken hangisi kalkıyor diye araken ileri geri yaptık baya
İsmaili yolladık sonrada ben ayrıldım aralarından..
Maxi buluşmam burada bitti ama benim maceram yol boyunca devam etti
Kadıköyden kalkan servisten Kamil Koç garajına geldik indim saat 19:40.. Arabam 20:00 da gelecek başladım beklemeye derken daha on dakka geçmişti ki bir otobüs yanaştı içinden iki kişi iner inmez yumruk yumruğa patır kütür birbirine girmeye başladı ben şok oldum noluyo lan falan diyip direk daldım olaya tabi kamil koç yetkilileri flan hemen ayırdılar.. Kız arkadaş mevzusu olmuş işte niye baktın falan muhabbeti polisler geldi bu arada elemanı fena patakladı ikiye tek daldılar
Olay bitti derken arabalar geç gelecekmiş trafikten dolayı.. baktım 19:30 arabası geldi.. Bende hemen gişeye gidip yer varmı diye sordum ve saatimi bu araba için yenilettim otobüse binince cam kenarında uzun saçlı barış akarsu tipli bi arkadaş vardı selam verdim yanına oturdum bunla baya samimi muhabbet ettik ordan burdan o da bana yolda arkadaş oldu tanıştık falan fotoğrafçıymış..
Esas ilginç olan ise: Arkadaşın adı Güvendi
Güven abi tesadüfün bu kadarı ha![]()
Sağ baştan say.. Başka ihtimal yoktu
günün eğlenceli geçmiş bayağı

Sağ baştan say.. Başka ihtimal yoktu![]()
bi de otobüsten iner inmez olan kavga fena bayağı şaşırmışsındır

Nediyosun ya acayip olay oldu otobüstede tam kafa bir arkadaş olunca bursaya nasıl geldim anlamadım ziyaretime gelecek söz verdi işyerime bakalım neye niyet neye kısmet..
bi de otobüsten iner inmez olan kavga fena bayağı şaşırmışsındır

Gelirken Güven abi dedik giden Güven dedik evet gerçekten sıradışı olduvay be Fevzi hakikaten tesadüf olmuş
bu arada halâ İstanbuldayim ve şu an çakal mami ile birlikteyiz fotomuz var fakat tapatalk plugin hatasi nedeni ile ekleyemiyorum nasipse Samsun' a dönüşte![]()

Yakalarım çekerim evelallah
)Çaya şeker batıran Serdar Co
Pınarın o resmini şoplicak bi babayiğit aranıyor![]()
Herkesin tam havasında olması halinde doğacak ortamı hayal bile edemiyorum 
Çok güzel bir hediye olduğu aşikar.
Koyun koyuna mı 

koyun koyuna mi![]()