Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Kadıköy Buluşması 10-11-2012 :)

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye

:tşk: de bir şey dikkatimi çekti,

fevzi abi yaşından küçük gösteriyor yahu :D
ne güzel işte bazıları yaşlandıkça çökerken ona bişey olmayacak böyle çakı gibi kalacak :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3

hidayet02

hidayet02

Üye
Güvenlik Görevlisi Olduğuma Lanet Ediyorum Şuan:s

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Sabah 8'de çıktım yola saat 10'u geçti izmitte karamürselde indim. İsmaille buluştuk. Böylece Maxide'ki ilk buluşmam olmuş oldu :)
Otobüste gelirken herşeyden anlattık kahkahalarımız muavini bile rahatsız etmiş olacakki bir iki kere kibarca uyardı sessiz olun diye :ehe
Herneyse vardık kadıköye bu arada pınarla irtibat halindeyiz İsmail pınarı çıldırttı :ehe
Geldik beşiktaş iskelesinde buluştuk millet çay bahçesinde buluşmuş bile :)
Pınarda bizden bi 10 dakika sonra geldi zaten(Bursadan gelen biziz en son gelen pınar:ehe)
Kahverengi kafe gerçekten hoş bi mekan e kadroda hep canayakın insanlar olunca gırgır şamata gırla gitti ben kendi adıma çok memnun oldum sizlerle olmaktan.. Yalnız biz kafeye oturduktan sonra yağmur sanki ''orada kalacaksınız'' dercesine bardaktan boşalırcasına uzun saatler hatta buluşma boyunca yağmaya devam etti..

Aslında çok daha fazla planlarımız vardı mesela karaoke yapacaktık ama pınar hanfendi randevu almayı unutunca yalan oldu:angry:
Garsona çok rica ettik hatta rüşvet teklif ettik nuh dedi peygamber demedi :ehe

Güven abi aldığı hediyeleri verdi gördüğünüz gibi hemen atladık hepimiz fotolara :D
Bu arada esraya köri soslu tavuk önerisi için teşekkürler ilk defa yedim ve gerçekten lezzeti harikuladeydi:dondum:

Yunusum eminönüne gidecektik balık keyfi yapacaktık gelememiş olmana gerçekten çok üzüldüm :(
Nasip değilmiş inşallah başka sefere:tebessüm:

Derken pat Ata damladı olay yerine :D Oda muhabbete girince ortam dahada renklendi.. Vesselam artık dönüş vaktimiz geldi malum yolumuz uzun.. Kafeden çıktık sait abi lütfullah ata ayrıldılar kalan kadro olarak pınarla ve aliyle vedalaştıktan sonra kadıköye biletleri almaya aktık hep beraber kadıköydeki bütün otobüs firmalarını turladık en erken hangisi kalkıyor diye araken ileri geri yaptık baya :gul:
İsmaili yolladık sonrada ben ayrıldım aralarından..

Maxi buluşmam burada bitti ama benim maceram yol boyunca devam etti :)
Kadıköyden kalkan servisten Kamil Koç garajına geldik indim saat 19:40.. Arabam 20:00 da gelecek başladım beklemeye derken daha on dakka geçmişti ki bir otobüs yanaştı içinden iki kişi iner inmez yumruk yumruğa patır kütür birbirine girmeye başladı ben şok oldum noluyo lan falan diyip direk daldım olaya tabi kamil koç yetkilileri flan hemen ayırdılar.. Kız arkadaş mevzusu olmuş işte niye baktın falan muhabbeti polisler geldi bu arada elemanı fena patakladı ikiye tek daldılar :s
Olay bitti derken arabalar geç gelecekmiş trafikten dolayı.. baktım 19:30 arabası geldi.. Bende hemen gişeye gidip yer varmı diye sordum ve saatimi bu araba için yenilettim otobüse binince cam kenarında uzun saçlı barış akarsu tipli bi arkadaş vardı selam verdim yanına oturdum bunla baya samimi muhabbet ettik ordan burdan o da bana yolda arkadaş oldu tanıştık falan fotoğrafçıymış:)..

Esas ilginç olan ise: Arkadaşın adı Güvendi :)
Güven abi tesadüfün bu kadarı ha :)

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor, vapur dumanı, jackalmami ve 1 kişi daha
__xXx__

__xXx__

Üye
Sabah 8'de çıktım yola saat 10'u geçti izmitte karamürselde indim. İsmaille buluştuk. Böylece Maxide'ki ilk buluşmam olmuş oldu :)
Otobüste gelirken herşeyden anlattık kahkahalarımız muavini bile rahatsız etmiş olacakki bir iki kere kibarca uyardı sessiz olun diye :ehe
Herneyse vardık kadıköye bu arada pınarla irtibat halindeyiz İsmail pınarı çıldırttı :ehe
Geldik beşiktaş iskelesinde buluştuk millet çay bahçesinde buluşmuş bile :)
Pınarda bizden bi 10 dakika sonra geldi zaten(Bursadan gelen biziz en son gelen pınar:ehe)
Kahverengi kafe gerçekten hoş bi mekan e kadroda hep canayakın insanlar olunca gırgır şamata gırla gitti ben kendi adıma çok memnun oldum sizlerle olmaktan.. Yalnız biz kafeye oturduktan sonra yağmur sanki ''orada kalacaksınız'' dercesine bardaktan boşalırcasına uzun saatler hatta buluşma boyunca yağmaya devam etti..

Aslında çok daha fazla planlarımız vardı mesela karaoke yapacaktık ama pınar hanfendi randevu almayı unutunca yalan oldu:angry:
Garsona çok rica ettik hatta rüşvet teklif ettik nuh dedi peygamber demedi :ehe

Güven abi aldığı hediyeleri verdi gördüğünüz gibi hemen atladık hepimiz fotolara :D
Bu arada esraya köri soslu tavuk önerisi için teşekkürler ilk defa yedim ve gerçekten lezzeti harikuladeydi:dondum:

Yunusum eminönüne gidecektik balık keyfi yapacaktık gelememiş olmana gerçekten çok üzüldüm :(
Nasip değilmiş inşallah başka sefere:tebessüm:

Derken pat Ata damladı olay yerine :D Oda muhabbete girince ortam dahada renklendi.. Vesselam artık dönüş vaktimiz geldi malum yolumuz uzun.. Kafeden çıktık sait abi lütfullah ata ayrıldılar kalan kadro olarak pınarlada vedalaştıktan sonra kadıköye biletleri almaya aktık hep beraber kadıköydeki bütün otobüs firmalarını turladık en erken hangisi kalkıyor diye araken ileri geri yaptık baya :gul:
İsmaili yolladık sonrada ben ayrıldım aralarından..

Maxi buluşmam burada bitti ama benim maceram yol boyunca devam etti :)
Kadıköyden kalkan servisten Kamil Koç garajına geldik indim saat 19:40.. Arabam 20:00 da gelecek başladım beklemeye derken daha on dakka geçmişti ki bir otobüs yanaştı içinden iki kişi iner inmez yumruk yumruğa patır kütür birbirine girmeye başladı ben şok oldum noluyo lan falan diyip direk daldım olaya tabi kamil koç yetkilileri flan hemen ayırdılar.. Kız arkadaş mevzusu olmuş işte niye baktın falan muhabbeti polisler geldi bu arada elemanı fena patakladı ikiye tek daldılar :s
Olay bitti derken arabalar geç gelecekmiş trafikten dolayı.. baktım 19:30 arabası geldi.. Bende hemen gişeye gidip yer varmı diye sordum ve saatimi bu araba için yenilettim otobüse binince cam kenarında uzun saçlı barış akarsu tipli bi arkadaş vardı selam verdim yanına oturdum bunla baya samimi muhabbet ettik ordan burdan o da bana yolda arkadaş oldu tanıştık falan fotoğrafçıymış:)..

Esas ilginç olan ise: Arkadaşın adı Güvendi :)
Güven abi tesadüfün bu kadarı ha :)

günün eğlenceli geçmiş bayağı

• Beğen
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
vay be Fevzi hakikaten tesadüf olmuş :)

bu arada halâ İstanbuldayim ve şu an çakal mami ile birlikteyiz fotomuz var fakat tapatalk plugin hatasi nedeni ile ekleyemiyorum nasipse Samsun' a dönüşte :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Fotolar geliyor :eller:
Bide size bi güzellik yaptım:)

- - - Eklendi - - -

:D bi de otobüsten iner inmez olan kavga fena bayağı şaşırmışsındır
Nediyosun ya acayip olay oldu otobüstede tam kafa bir arkadaş olunca bursaya nasıl geldim anlamadım ziyaretime gelecek söz verdi işyerime bakalım neye niyet neye kısmet..:)

- - - Eklendi - - -

vay be Fevzi hakikaten tesadüf olmuş :)

bu arada halâ İstanbuldayim ve şu an çakal mami ile birlikteyiz fotomuz var fakat tapatalk plugin hatasi nedeni ile ekleyemiyorum nasipse Samsun' a dönüşte :)
Gelirken Güven abi dedik giden Güven dedik evet gerçekten sıradışı oldu :D

- - - Eklendi - - -

Pınar gelince resimleri konuya ekler..
Evet kim kimdir artık sormayacaksınız:ehe

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Doğallık diye buna derim:ehe Yakalarım çekerim evelallah:ehe

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor ve Nextman
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:))

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Cezzbedici3
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Titretmeseydin :gul:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
En güler yüzlüsü : vapur dumanı :D konular karıştı:D

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
__xXx__

__xXx__

Üye
eklediğin ikinci resimde pınar terminator gibi çıkmış bi gözü kırmızı diğer parlak
(yiğdoya laf ettik sivasa almazlar beni daha)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
imageshack.us/a/img593/8578/img20121110142633.jpg
Bu yöntem iyi olmuş :)

imageshack.us/a/img534/2627/20121110086.jpg
Bunda montajmı var ya Pınar ablanın bir göz kırmızı bir göz mavi :D

imageshack.us/a/img72/2954/20121110083.jpg
Kim o çaya şeker batıran :D

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Çaya şeker batıran Serdar Co :D
Pınarın o resmini şoplicak bi babayiğit aranıyor :ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
minoo

Ekli dosyalar

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Şarjım bitmeseydi ben daha ne resimler çekerdim de of ya bitcek zamanı buldu:(

jackalmami

jackalmami

Üye
Öncelikle buluşmaya katılan, katılamayan bütün arkadaşlarıma, abilerime teşekkür ederim.
Buluşma benim açımdan gayet iyi geçti ve hala geçiyorda*..
Forumun nadide insanlarını yakından tanımak gerçekten beni çok memnun etti. Tamam, daha güzeli de olabilirdi ama malum yağmur ve soğuk havanın gazabına uğradık. Ki, her ne olursa olsun memnun kalınmaması gayet doğal karşılanabilir. Çünkü; bu grup olağanüstü bi grup. Bu grup ne yaparsa yapsın daha güzelide yapılabilirdi dememiz kaçınılmaz. O kadar kaliteli insanlar ki anlatamam. Hemde bazı arkadaşlarımızın bekleneni verememesine rağmen :D Herkesin tam havasında olması halinde doğacak ortamı hayal bile edemiyorum :D
Velhasıl, bu buluşma her zaman aklımın sağlam bi köşesinde duracaktır. Şuan bana sorulsa; askere gidiyorsun, nasıl bi hediye istersin? dense, ben bu buluşmanın tekrarlanmasını isterim :D Çok güzel bir hediye olduğu aşikar.
Yazacak o kadar şey var ki, zamana yayarak yazmak daha mantıklı olur herhalde. Şunu demeden edemeyeceğim ama; Ata abinin Vin Diesel vari göğüsleri devşetti :ehe

'*' = Evet geçiyor. Şuan Vapur Dumanı'nın evinde çift kişilik yatakta Güven abimle ayıptır söylemesi koyun koyuna yatıyoruz :kıskıs: Koyun koyuna mı :zong:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, Samsunspor, vapur dumanı ve 1 kişi daha
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
koyun koyuna mi :hmmm

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Nextman