Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekleştirilen Buluşmalarİstanbul Buluşması (10.11.2012)
Gerçekleşen buluşmaların birinde demiştim sana; "bayramdan sonra bi hafta sonu buluşma ayarlayacağız/ayarlarız" diye. Bunu kastetmiştim. Ve üstüne de eklemiştim; "kimse gelmezse bile sadece ikimiz buluşuruz, merak etme".. hatırladın ?
Ben senin için tek başıma oralara gelmeyi kabul ediyorken, sen bizim için ayağının dibindeki buluşmaya gelemiyor musun ? Ayıp
Gerçekleşen buluşmaların birinde demiştim sana; "bayramdan sonra bi hafta sonu buluşma ayarlayacağız/ayarlarız" diye. Bunu kastetmiştim. Ve üstüne de eklemiştim; "kimse gelmezse bile sadece ikimiz buluşuruz, merak etme".. hatırladın ?
Ben senin için tek başıma oralara gelmeyi kabul ediyorken, sen bizim için ayağının dibindeki buluşmaya gelemiyor musun ? Ayıp
O taraflarda oturmuyor muydun sen ? üsküdardı herhalde Sonuçta o yakadasın. Ben tee ebesinin nikahından gelecem.
Şimdi baktım da navigasyondan, 30 km. Dedi. Iyi de buradan Aksaray 25-30 km.
O taraflarda oturmuyor muydun sen ? üsküdardı herhalde Sonuçta o yakadasın. Ben tee ebesinin nikahından gelecem.
Şimdi baktım da navigasyondan, 30 km. Dedi. Iyi de buradan Aksaray 25-30 km.
Belli değil ama büyük ihtimal toplu taşıma araçlarından biriyle gideceğim. Nasıl gidildiğini de bilmiyorum
Ama her ne olursa olsun gitmek durumundayım. Sırf benim için düzenlendi bu buluşma.