Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul Buluşması (10.11.2012)

tarxhn

Üye
Ben Avrupa yakasından geliyorum Pınar. Bi önceki sayfada ismini unuttum şimdi Tarxhn seçenekleri tıkla dedi. Senden cevap bekliyoruz. Hangisi daha uygun olur

tıkla filan demedim 2 yol var dedim kadıkoye gitmenin. bu hafta kurs başlıyor sarmazsa haftaya bende giderken sana haber veririm birlikte gideriz kardeşim

sana ya metrobusle gideceksin dedim yada vapurla

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Ne seçeneği yahu?
Mami sen metrobüse yakın mısın onu söyle bana?

Tepkiler: vapur dumanı ve tarxhn
tıkla filan demedim 2 yol var dedim kadıkoye gitmenin. bu hafta kurs başlıyor sarmazsa haftaya bende giderken sana haber veririm birlikte gideriz kardeşim

Banami dedin abi ?

- - - Eklendi - - -

Yav neden her konuda en son mesaj yazan hep ben oluyorum Hiç sevmiyorum şu durumu

Ne seçeneği yahu?
Mami sen metrobüse yakın mısın onu söyle bana?

Metrobüs ve iett 20, tren 10 dakikalık mesafede

- - - Eklendi - - -

sana ya metrobusle gideceksin dedim yada vapurla

Ne demek istediğini anladım zaten. Nasılsa önceki mesajlarda göreceği için açıklama gereği duymadım

Tamam abi, haber bekliyorum

- - - Eklendi - - -

Banami dedin abi ?

- - - Eklendi - - -

Yav neden her konuda en son mesaj yazan hep ben oluyorum Hiç sevmiyorum şu durumu

Cevap çok basit; her mesajına cevap versek uzar gider, bitmez. Ve Pınar'dan fırça yeriz. Bu da zorumuza gidiyor

Tepkiler: minoo

Samsunspor

Emekli Yönetici
yahu ben Samsun' dan geliyorum, aynı şehirde olup bana çok uzak orası demeyin gelin işte, insaf

Tepkiler: HacKLess

minoo

Üye
    Konu Sahibi

Cevap çok basit; her mesajına cevap versek uzar gider, bitmez. Ve Pınar'dan fırça yeriz. Bu da zorumuza gidiyor

Adam işi biliyor Teşekkürler

Şimdi asıl meseleye gelelim canlarım öhöm..
Sen metrobüsle gel, Uzunçayır'da in. Son durakta inme he son durakla Uzunçayır çok yakın. Sen Söğütlüçeşme'de değil Uzunçayır'da ineceksin. Orda kime sorsan sana Kadıköy'e gideceğin yolu söyler. E5'e inmen gerekiyor. Ordan da Kadıköy minibüslerine bin, maximum 10 dk sonra son durakta ineceksin. Sana da veririm numaramı, son duraktan alırım ben seni.

Tepkiler: vapur dumanı ve Samsunspor

Teşekkür ederim. Kazıdım incecik beynime

Aç kollarını Kadıköööy ben geliyorum

Kadıköyde tam olarak nerede buluşucaz?

Aman aman bir rüya gördüm varya istanbul buluşmasıyla ilgili. bi jackalmamiyi gördüm buluşmada bi pınar ablayı bide fevzi abiyi gördüm. Efeturla gidiyorum kadıköyde iniyorum pınar abla beni almaya gelecek aman yarabbim o tipi gördüm kaçsammı kaçmasasmmı diye düşündüm yemin ediyorum. Bi an gerçek sandım rüyaymış

Geçen akşamda rüya görmüştüm buluşmayla ilgili. Hiç rüya görmezdim noluyo lan bana

aha herşey karıştı. Ponduss sende geliyormusun ? (ismin furkandı galiba )

Güven abiye bol bol selam söyleyin. Bi de bol bol espiri yapın. Vasiyetim budur

Tepkiler: Samsunspor
diğerlerini de çok çok öpüyorum alınmasınlar