Telefon Tavsiyesi Iphone 5s mi? Note3 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Arkadaşlar selamlar herkese. Konuda belirttiğim gibi telefon almak istiyorum. Ama karar veremedim. Şuan s3 kullanıyorum. Memnun değilim açıkçası. Renkleri attı. En ufak bişide ısınıyor ve kasıyor.
Note 3 arkadaşım kullanıyor çok hoşuma gitti. Ama ondada bazı donmalar var. Mesela yeniden başlattığında yada tuş kilidi kitleniyor açılmıyor.
Siz nedersiniz? Arkadaşta 4s denedim akıyor :)
4s cihazım değişimden geldi 64 gb sattım iphone 5c aldım 2-3 senedir ios ile haşir neşirim bi ara s3 aldım androidden soğudum. apple çok kapalı sıkıldığım için dayanamadım apple kullanan arkadaşlara soruyorudum nexus veya htc al dediler htc one m7 aldım 15 günü geçti 230 dan fazla uygulama var sadece resim müzik videoları saymıyorum güç tasarrufunda kullanmama rağmen samimi söylüyorum o kadar stabil çalışıyor ki arayüzü anlatamam. umarım uzun süre böyle devam eder. telefonu sonuna kadar zorlarım her zaman htc one çok güzel. lg g2 de kullandım o da samsung gibi. s5 arkadaş incelemiş o bile rehbere hala çok geç giriyormuş arayüz takılıyormuş sen düşün.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

oznkrts

oznkrts

Üye
4s cihazım değişimden geldi 64 gb sattım iphone 5c aldım 2-3 senedir ios ile haşir neşirim bi ara s3 aldım androidden soğudum. apple çok kapalı sıkıldığım için dayanamadım apple kullanan arkadaşlara soruyorudum nexus veya htc al dediler htc one m7 aldım 15 günü geçti 230 dan fazla uygulama var sadece resim müzik videoları saymıyorum güç tasarrufunda kullanmama rağmen samimi söylüyorum o kadar stabil çalışıyor ki arayüzü anlatamam. umarım uzun süre böyle devam eder. telefonu sonuna kadar zorlarım her zaman htc one çok güzel. lg g2 de kullandım o da samsung gibi. s5 arkadaş incelemiş o bile rehbere hala çok geç giriyormuş arayüz takılıyormuş sen düşün.
Benim en önemlisi güncelleme destegi ve telefona sahip çıkma olayı açık sistem kapalı sistem boş işler

Türe

Türe

Üye
Samsung TW saçmalığı güncellemediği veya değiştirmediği sürece daha almam.

Serhan

Serhan

Üye
Abi Nokia evlatlık mı neden kimse Lumia tercih etmiyor Note 3 vs 1520 :( 5s vs 1020 , 925 :(

turgutilbars

turgutilbars

Üye
mağaza ve bazı temel eksiklikler. Misal kısayollar ve bildirim merkezi.

ilo53

ilo53

Üye
İosu tek geçerim hiç düşünmeden iphone al

alical33

alical33

Üye
ikii telefonuda kullanmış biri olarak uygulamaların kaliteli ve sistemin sorunsuz olmasını istiyorsak tartışmasız 5s ama geniş ekran olsun daha çok özellik ve kullanım kısıtlaması olmasın ara sıra hatalar olsada olur diyorsan note3 al
ama ben şuan 1520 kullanıyorum ve onuda tavsiye ederim wp 8.1 güncellemesi ile daha güzel oldu ben arayüzüde beğeniyorum tabi o kısmı zevk meselesi ama eskisi kadar uygulama eksiği de yok ayrıca ben şuna kızıyorum uygulama mağzası şöyle böyle diyenlerin telefonunda kaç uygulama yüklü ? her telefonda olan temel uygulamaların hemen hepsi artık microsoft markettede var yani hangisini alırsanız şimdiden hayırlı olsun
Abi Nokia evlatlık mı neden kimse Lumia tercih etmiyor Note 3 vs 1520 :( 5s vs 1020 , 925 :(
bence nedeni ön yargıoopss telefonu almışsın hayırlı olsun güle güle kullan :)

• Beğen
Tepkiler: Serhan
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hayırlı olsun note 3 kadar iyi olmasada güzel seçim :good:

apex2121

apex2121

Üye
ikii telefonuda kullanmış biri olarak uygulamaların kaliteli ve sistemin sorunsuz olmasını istiyorsak tartışmasız 5s ama geniş ekran olsun daha çok özellik ve kullanım kısıtlaması olmasın ara sıra hatalar olsada olur diyorsan note3 al
ama ben şuan 1520 kullanıyorum ve onuda tavsiye ederim wp 8.1 güncellemesi ile daha güzel oldu ben arayüzüde beğeniyorum tabi o kısmı zevk meselesi ama eskisi kadar uygulama eksiği de yok ayrıca ben şuna kızıyorum uygulama mağzası şöyle böyle diyenlerin telefonunda kaç uygulama yüklü ? her telefonda olan temel uygulamaların hemen hepsi artık microsoft markettede var yani hangisini alırsanız şimdiden hayırlı olsun
bence nedeni ön yargıoopss telefonu almışsın hayırlı olsun güle güle kullan :)
Tango var mı wpda ?

apex2121

apex2121

Üye
tamam yok ama skype var illa tango mu olmak zorunda? Ama amacın goruşme yapmak yerine tanımadğn kişilere mesaj atmaksa blemem
Yok yav bende bi ara geçmek istedim lumia 925 e uygulama azlığından ve piyasası çok düştüğü için zarar etmemek için almadm.

alical33

alical33

Üye
Hmm orası doğru 2.el piyarası düşük

SmiLeToDeaD

SmiLeToDeaD

Üye
vatanda 1900tl şuan her kredi kartına 9 taksit oluyor ( kredi kartına 75tl vade ekliyorlar)

Takipçi Satın Al

Üst Alt