Telefon Tavsiyesi Iphone 5s mi? Note3 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5s mi? Note3 mü?
Arkadaşlar selamlar herkese. Konuda belirttiğim gibi telefon almak istiyorum. Ama karar veremedim. Şuan s3 kullanıyorum. Memnun değilim açıkçası. Renkleri attı. En ufak bişide ısınıyor ve kasıyor.
Note 3 arkadaşım kullanıyor çok hoşuma gitti. Ama ondada bazı donmalar var. Mesela yeniden başlattığında yada tuş kilidi kitleniyor açılmıyor.
Siz nedersiniz? Arkadaşta 4s denedim akıyor :)

apex2121

apex2121

Üye
Şahsi fikrimi sorarsan tabiki 5s android belli bir süre sonra elbet kasıyor yada 2ayda bir sürekli formatlayacaksın stabil çalışması için bende s3 ten illallah edip i5 e geçtim :)

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle. Gece %100 yapıyorum. Sabah bi bakıyorum %92. Format atıyorum. Daha sonra sabah baktığımda %97. Stabil çalışmıyor hiç.

apex2121

apex2121

Üye
Androidi ne zaman stabil yaparlar iyi güzel kasalı telefonlarla çıkarırlar geçerim yine, yanlız şarj olarak iphone da iyi sayılmaz.

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
7.1 sürümünde biraz iyileştirmişler sanırım? Note3 ekrani muhteşem ama yaa

apex2121

apex2121

Üye
maddi durumun varsa i6 yı bekle 5 inç apple olursa tadından yenmez.

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Eylülde çıkacak dendi. Sonra tekrar arkasından haber. Yetişmicekmiş. 2015 başında gelcek diyolar.

apex2121

apex2121

Üye
note 3 gerçekten güzel telefon 2 eksisi var çok büyük ve android :) 5s veya note3 alırsan 2 sene sonra satmayı düşünürsen o zaman daha bi pişman olursun.

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Note3 ü satarsam çok düşük fiyata satarım. Çünkü yeni bi telefon çıktığında hemen fiyatı düşüyor. Bendeki s3 ü 1600e aldım. Şimdi kime götürsem 500 diyo. 1-2 yer 600 e alıyor. Iphone 5si sanmıyorum düşük fiyata gitçeğini..

apex2121

apex2121

Üye
konuyla alakası belki olmayacak ama ben sana şöyle bir örnek vereyim ben Peugeot 206, opel vectra, audi a3, broadway kullandım audi de aldığım hazı hiç bi arabada almadım içine bindiğin zaman kaliteyi hissediyorsun. ben çok android symbian java telefon kullandım ios un hali bi başka bilmem anlatabildim mi :)

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Açık ve net :) teşekkür ederim.
Bu arada googleplayde bulunan uygulamalar apple storeda mevcut dimi?
Mesela whatapp?
Indirilebiliyor mu? Ücretli mi yoksa?

oznkrts

oznkrts

Üye
Eylülde çıkacak dendi. Sonra tekrar arkasından haber. Yetişmicekmiş. 2015 başında gelcek diyolar.
Iphone airi erteleyebilirler ama i6 kesin çıkıyor bu arada app store Google Playa on basar net

• Beğen
Tepkiler: denisjr
denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Iphone airi erteleyebilirler ama i6 kesin çıkıyor bu arada app store Google Playa on basar net
Aynen öyle.. önüne gelen program yaptığını zannediyo google playde. Ve bir çoğu virüslü.
i6 100-200 $ daha pahalı olcak diyorlar? 5s fiyatında düşme olur mu sizce? Yenilik olarak sadece işlemci ve ekran büyüklüğü mü olur?

oznkrts

oznkrts

Üye
Aynen öyle.. önüne gelen program yaptığını zannediyo google playde. Ve bir çoğu virüslü.
i6 100-200 $ daha pahalı olcak diyorlar? 5s fiyatında düşme olur mu sizce? Yenilik olarak sadece işlemci ve ekran büyüklüğü mü olur?
Şimdi ne söylense dedikudunun önüne geçemez ama ben 5s in 2000 in altına düşcegini sanmıyorum muhtemelen i6 2500 le giriş yapar ama beraberinde daha iyi pil daha yüksek kamera applenin yeni bilekligi ve ios 8 garanti getirecek diğer her şey dedikudu :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İPhone 5S

apex2121

apex2121

Üye
Tabi ü
Açık ve net :) teşekkür ederim.
Bu arada googleplayde bulunan uygulamalar apple storeda mevcut dimi?
Mesela whatapp?
Indirilebiliyor mu? Ücretli mi yoksa?
whatsap tango viber instagram temel programlar hepsi ücretsiz oyunların bi kısmı ücretli.

apex2121

apex2121

Üye
5
Şimdi ne söylense dedikudunun önüne geçemez ama ben 5s in 2000 in altına düşcegini sanmıyorum muhtemelen i6 2500 le giriş yapar ama beraberinde daha iyi pil daha yüksek kamera applenin yeni bilekligi ve ios 8 garanti getirecek diğer her şey dedikudu :)
5s bi günlüğüne teknosada 1930 lira idi bi hafta önce 2 bin altına bulunur.25 pp k
25pp için jb ye gerek yok :oke:
25 pp jalibrek değil mi :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt