Telefon Tavsiyesi Iphone 5s mi? Note3 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
1999a gördüm ben vatanda. Yarın yada cumartesi alcam. Ama gönlüm note 3 te kalcak....

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
S3 kullanıyorum şuan. Arkadaşta note3 var. Bi yandan cok güzel diyorum herşey var. Bir yandan amaan s3 ün büyüğü kalemlisi diyorum. Bi farkı yok diyorum. Eksisiyle artısını yazıyorum. Eksisi çok. Tamam bi ton özelliği var ama rengi atıyosa, kullanılan malzeme kötüse, ısınıyorsa, donup kalıyorsa o özelliklerin hepsi boşuna gidiyor. Neyse yaaa arkadaş sildim gönlümden samsungu ben. Ahanda kırcam şimdi s3 vallahaa.. :D

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Bir mağazaya gir önce Note 3 kullan, sonrada 5S kullan burdaki tavsiyeleri aklına getir ona göre seçimini yap derim :D Bir öneride benden olsun eğer yolda yürürken, yatarken falan telefonla çok uğraşıcaksan Note 3 alma :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Yatarken falan derken :P yok 5si alcam ben kesin :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şu 5 ve 5s en azından 4.7'falan olsaydı insanların karar vermesi daha kolay olurdu bence.

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Şu 5 ve 5s en azından 4.7'falan olsaydı insanların karar vermesi daha kolay olurdu bence.
Aynen öyle..
Peki bişi sorcam. 5s şarj olayı nasıl?
Çabuk bitiyor diyorlar?
Hızlı sarj ediyor mu?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aynen öyle..
Çabuk bitiyor diyorlar?
Hızlı sarj ediyor mu?
Evet bende öyle biliyorum,ama daha doğru cevabı kullanıcıları verebilir.

Türe

Türe

Üye
Kalem , büyük ekran ve özgürlük seviyorsan Note 3 ,

Daha uzun destek , daha uzun stabillik ve uygulama istiyorsan iPhone.

oznkrts

oznkrts

Üye
Aynen öyle..
Çabuk bitiyor diyorlar?
Hızlı sarj ediyor mu?
Kullanımına bağlı benim kardeşim 3G kullanarak oyun oynamadan 11 12 saat kullanım yapabiliyor bekleme hariç

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi

MaxipmaN

Üye
abuk zubuk program kurunca 2ayda kasar tabi ama ben 5s alırdım sırf stabilitesi için

MBrkA

MBrkA

Üye
Öncelikle karşılaştırdığınız telefonlar birbirine çok uç telefonlar. Burada tamamen sizin kişisel tercihiniz önemli. Eğer derseniz ki benim çok çeşitli ve kaliteli bir markete ihtiyacım var. O zaman sizin iPhone almanız gerekir. Ama derseniz ki bana büyük ekran lazım, ben sürekli bir şeyler not alan bir insanım, bu durumda Note 3 almanız gerekir. Öncelikle ekran boyutu ihtiyacınızı belirlemelisiniz bence. Pil konusunda da tamamen sizin kullanımınıza bağlı. Note 3'te gerçekten çok büyük ve güçlü bir pil mevcut, ama buna karşın özellikleri de oldukça iyi. iPhone'da ise daha küçük bir pil var ama zaten donanım da çok enerji istemiyor. Örneğin 3 gündür telefonumu şarj etmedim ve hala kullanıyorum. Tavsiyem bir mağazaya gidip iki telefonu da deneyimlemeniz ardından da internetten inceleme videolarına bir bakmanızdır.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve denisjr
ozakin70

ozakin70

Üye
Eylülde çıkacak dendi. Sonra tekrar arkasından haber. Yetişmicekmiş. 2015 başında gelcek diyolar.
Eylülde tanıtılır aralıkta satışa sunulur tabi Apple store istanbul a geldiği için aralıkta alabiliriz anca;) sony z2 ve iphone 6yı sabırsızlıkla bekliyorum ;)

denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle karşılaştırdığınız telefonlar birbirine çok uç telefonlar. Burada tamamen sizin kişisel tercihiniz önemli. Eğer derseniz ki benim çok çeşitli ve kaliteli bir markete ihtiyacım var. O zaman sizin iPhone almanız gerekir. Ama derseniz ki bana büyük ekran lazım, ben sürekli bir şeyler not alan bir insanım, bu durumda Note 3 almanız gerekir. Öncelikle ekran boyutu ihtiyacınızı belirlemelisiniz bence. Pil konusunda da tamamen sizin kullanımınıza bağlı. Note 3'te gerçekten çok büyük ve güçlü bir pil mevcut, ama buna karşın özellikleri de oldukça iyi. iPhone'da ise daha küçük bir pil var ama zaten donanım da çok enerji istemiyor. Örneğin 3 gündür telefonumu şarj etmedim ve hala kullanıyorum. Tavsiyem bir mağazaya gidip iki telefonu da deneyimlemeniz ardından da internetten inceleme videolarına bir bakmanızdır.
Videolarda inceledim. Sırf stabil çalışıyor diye iphone 5s alcam. Yarın hatta saat 2 olmuş :D bugün mağazaya gidip 2 telefonada bakçam.. iyi geceler herkese.

NEXUS

NEXUS

Üye
bu iki cihaz arasında yapıcaksan iPhone 5S ama beklerim diyorsan iPhone 6'yı bekle büyük ekranlı gelicek :oke:

• Beğen
Tepkiler: kfahaa
denisjr

denisjr

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar aldım 5s :) Memnunum çok teşekkür ederim.
Klavyesine alışmam zaman alcak..

oznkrts

oznkrts

Üye
Hangi renk aldın

Takipçi Satın Al

Üst Alt