klongs
Üye
wp7 de custom rom varmi
iphone geç açılabilir ama toparlandımı tel uçuyor yaw
kötülerler merak etme körü körüne elindeki cihazı dünyanın en iyi cihazı zannedene bişey anlatamazsın benim asıl şaştıgım hayatında hiç eline iphone almayanlarda fanatik savunucu oluyor nasıl bir özentiyse
---------- Eklendi @ 00:38:53 ---------- Yazıldı @ 00:36:49 ----------
dizel motor mu ısındıkça açılıyor
istatistikler ortada iphone sırf geç açılıyor diye kötü telefon diyemeyiz. Adamlar mükemmel tel yapmışlar bunları tartışma çıkarmak için sölemiyorum. ama nokia kullanmama rağmen braz gerçekçi olmak gerek iphone nokia yı solluyor malesf. gerçekleri saklayamayız....
iphone geç açılabilir ama toparlandımı tel uçuyor yaw
uçuyor ama inmeyi beceremiyor havada yakıtı bitıyor!
bakın arkadaslar benim abimdede iphone4s var diyo ki oglum bırak nokiayı iphone işi bitirmiş nesini bitirmiş aç bakıyım maxicep.com u safariden oooo açana kadar ben birde mesaj yazdım çek bir resim atalım pc den büyütelim bakalım dedim zaten orda ilk zoomda iphoneun işi bitti. Dedim ki abi kaç tane şarz aletin var üç tane evde işte arabada ee benim bir tane evde var aksama kadarda cepten netteyim hala diyor ki boş bunlar iphone işi bitirmiş e ne diyeceksin hava atmak için pahalı telefon almanın mantıgı bu ucuzun da iyi olacagını heryerde reddetmek
fanatik nokiacılar herkes kendini kandırır diyorum malesf. tmm nokia da iyi telefonlar yapıor ama iphon tellerine fazla yaklaşamaz . tmm biraz bu sene iyiliştirme var nokiada ama tam anlamıyla iphone tellerini geçmiş değil. bazıları n8 in bile iphone 4s ten daha iyi olduğunu söylüyor. sırf kendi tel markanız nokia oldduğu için gerçekçi düşünmekten uzaklaşmayın diğer telleri kötülemeyin... iyi günler...
Biz fanatik nokiacıyız ama doğruları konuşuyoruz. Asıl siz anti-nokia mantığıyla gittiğinizden google ve apple amcanız size nokianın hep kötülü yanlarını gösterip kendilerini överken (android olsun ios olsun iphone olsun) siz düşünemiyorsunuz veya 1300 lira civarındaki bir telefonun 2250 civarındaki telefonu ezmesini hazmedemiyosunuz.
media markta gittim n8 1000 n9 1500 liraydi lumia800 nasil 1300 lira oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?