İPHONE 3G VE 3GS UNLOCK (resimli anlatım) ios 4.1 ve ios 4.2.1

Sponsorlu Bağlantılar

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
bugün çıkan b5 var adresi veriyorum düzeltmeler var ordan yapmayı dene

adres:

adres açılmaz ise ktunnel ile aç

enes bilgu

Üye
kardes indirdim porgrami yaptim ama yine ayni sorun ya :(( neyapmali zaten programdada yaziyo mutlaka cihazi reboot yaptiginizda just boot ... seyiyle acabilirsiniz diye.baska bir yolu varmi

enes bilgu

Üye
kardes ekledim ama yardimci olursun insallah cunku telefon komple gitti yani :D itunesden restore bile yapmiyo :))

enes bilgu

Üye
hakan kardes nezaman yardimci olabilirsin musaitmisin??

kaban42

Üye
Reis su an unlock edilebilen stabil calisan son versiyon hangisi acaba

Saygilar

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
şu anda normal olarak unlock yani düzgün sorunuz unlock 5.13 basebandı ve altı için ama versiyonu yükseltmek istiyorsan basebandını yükseltmeden versiyonunu yükselt

kaban42

Üye
şu anda normal olarak unlock yani düzgün sorunuz unlock 5.13 basebandı ve altı için ama versiyonu yükseltmek istiyorsan basebandını yükseltmeden versiyonunu yükselt

Oncelikle ilgin icin tesekkurler ustad ben cevap vermezsin diye ayrintili yazmamistim şöyleki, 3gs 32 gb 3.1.3 (7E18) versiyon 05.12.01bb yuklu cihazyurt disi unlocklu yani, nokia olsa anasini aglatirim ama bunda kendime guvenemiyorum , buna istinaden sizin detayli anlatiminizla bu isinde altindan cikmak istiyrum. Bazi yerlerde okumustum baseband yukseltilince gps calismiyor diye yani cesitli hurafeler kisacasi bana hangi versiyona hangi basebanda geçecegimi yazarsaniz , nelere ihtiyacim oldugunu belirtirseniz cok sevinirim

Selametle saygilar....

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
telefonu normal şekilde versiyonunu yükseltirseniz basebandıda yükselir her versiyonun bir basebandı var versiyon yükseldikçe basebandında yükselir burda yapman gereken itunesi kandırıp versiyonu yükseltmen ama basebandının aynı kalması konularda araştır var bu tür konular..

kaban42

Üye
Oldu reis 1-2 konu buldum problem olursa donerim sana
Eyvallah....

ahmet9530

Üye
hyakan kardes 4.1 ipsw yide link verirmisin simdiden saol

akesinti06

Üye
Allah razı olsun öle bi dertten kurtardınzki bni

Üst Alt